Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea super gratulujem! vidis to, som ti hovorila,ze este skoro bolo.. 😉
@ninna86 @mia005 @puffu @mojebabatko19 @juliett99 @lucia1002 bre ranko zienky.. aky vikend ste mali? ja dnes 3dc, mrcha sa nakoniec rozbehla, takze zaciname zas od znova.. som zvedava,co mi tento mesiac povie doktor na to 5 dnove meskanie.. a co ideme skusat tento mesiac.. obavam sa,ze ma uz coskoro neminie laparoskopia.. bojim sa jak des..
@fergiea gratulujem ti 😀 😀 😀 ja budem testovat asi zajtra pokial ms nepride.... držte baby palce!
@malalienka85 ty si este netestovala? uz som moc na teba zvedava ;) ja som vcera zacala testovat ovu, ale test bol zatial biely...inak myslis ze je to ok? nemala by tam byt aspon nejaka ciarocka?
@fergiea blahoželáááááááááááááááááááááááááááááááááááááám 🙂
@meggie07 ja dnes 19DC. Včera mi môj drahý povedal, že mám väčšie prsia. Keď on zaregistruje na mne nejakú zmenu, tak to ich musím mať asi ako Pamela Anderson 😀 😀 Neviem čo haluzil. Inak klasika, nesledujem sa, nemeriam, neočúravam, nič neviem a je mi fajn 😀 😀
@ninna86 zdravím ťa stratená.. či nie? len ja som sa zase vyparila? 😕 😀
@zdeneli ahoj ja som ešte netestovala ja sa bojííííím ☹ ☹ ☹ ☹ ak to do zajtra nepride tak rano už asi testnem....neboj vyjde ciarka mozno mas len posunutu ovulku pekne testuj kazdy den a uvidis, ja som mavala taku slabu ciarku dva dni po sebe a potom bum dalsie dva dni megakolajnice... 😀
@malalienka85 neboooj, ved uz meska, nie? to je velmi dobre znamenie ;) inak ako vikendik? boli ste v tej kike? ja vikendik super, len dnes o to trosku tazsi pondelok v praci :D no a budem teda dalej testovat, snad to tam vyskoci coskoro, dnes 11 dc.
@zdeneli joj to ešte vyskočí ty máš tuším ten cyklus taky podobny ako ja.... ja som mala najsilnejsí tuším 15 DC, no dnes je 30 DC, priemerný cyklus mám za posledne obdobie 29, ale minulý mesiac som mala 30-dňový, predtým 28 tak mi je ťažko určiť.... tak to necham až na zajtra rano a hotovo... boli sme aj v kike aj v ikea a vsetko mame povyberane konecne 😀
@malalienka85 no ja som mala za posledne 4 mesiace, 3 x 27dnovy a raz 30dnovy cyklus. tak uvidime ako to bude tento a kedy vlastne bude ovu ;)
@malalienka85
@poisonblu
@petkazh
@zdeneli
@mia005 velmi pekne vam dakujem baby moje naozaj som stastna a prajem to kaaaazdej jednej 🙂
@espoleta moja este nemeska. Teda ja ani neviem kedy bola ovu. Bud som 11dpo a to by nemala ms prist stvrtok alebo som 13dpo a nemala by prist zajtra. Tak uz iba cakat 😀 ale podla toho aky silny je ten test - na foto je to vidiet ovrla slabsie - ratam ze mozno som fakt az 13 dpo...a velmi oekne dakujem !!!! Veru nech sa zavrtava drobcek...
@puffu nech silnie dakujem krasne uz neh mame za sebou aspon nasledujuce va tyzdne....ja som si este doteraz pospala kedze celu noc som nemohla ... noa od vecera uz len do rana je silnejsia. Jupiii
@janikm vidis to ja som vedela preco som v klude a asi aj dobre ze som posledne tri dni na to ani nemyslela a je to tam.... uz sa neviem dockat ked ju uvidim so srdieckom...veru je oravda ked najmenej cakas vtedy to pride...
@fergiea No krása, je to nádherný pocit, že? Mne včera nedošla mrcha, tak sa už začínam potichúčky tešiť a veriť tomu, že som naozaj v tom. Aj keď sa cítim tak netehotno, len ma trocha pobolievajú prsia nič extra a som viac smädná. A potrebujem si sem-tam troška pospať alebo aspoň poležať chvíľu. A už aj tie bolesti podbruška nie sú také hrozné ozvu sa väčšinou tak večer, keď už ležím v posteli a trvá to tak 10-15 min, cez deň to moc nepociťujem (iba pri väčšej námahe) ale vtedy poľavím.
Čiaročka nech krásne silnie, fazuľka sa pekne uhniezdi a budeme všetky spoločne tehuľkovať 🙂
@zdeneli pekne testuj a uvidis a mozno aj ucítiš, ja mavam aj dost velke bolesti...

@mojsap velmi som zvedava ako bude byvat mne. Posledne dva dni som si bola ista ze je to PMS, bolesti ako pred ms a mega citlive prsia. No mozno trosku nervacim na hluposti 😃😃a vela som spala posledne dni. Ale tak to je este nic 🙂