icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
19. okt 2015

@mojsap velmi som zvedava ako bude byvat mne. Posledne dva dni som si bola ista ze je to PMS, bolesti ako pred ms a mega citlive prsia. No mozno trosku nervacim na hluposti 😃😃a vela som spala posledne dni. Ale tak to je este nic 🙂

mojsap
19. okt 2015

@fergiea a už máš za sebou mesiac a ani nevieš 🙂

nikijur
19. okt 2015

@fergiea srdcene gratujjem.....najlepsie veci sa deju vtedy ked ich nikto neocakava...vitaj medzi junovkami. ...drzim silno palceky...nech ciarocka silnie a drobcek v brusku rastie :-*

tinka881
19. okt 2015

@fergiea gratulujem, tesim sa s tebou. Hlavne bud v klude a oddychuj.

fergiea
19. okt 2015

@tinka881
@nikijur
@mojsap dakujem vam velmi pekne, musim si to zacat poriadne uvedomovat 😀

nikijur
19. okt 2015

@fergiea ja si to do dnes ešte neuvedomujem a to už viem približne druhý týždeň :D teším sa s tebou

ninna86
19. okt 2015

@fergiea no krasne, gratulujem 🙂 my sme to nejako nestihli tento mesiac 😀 nevadiiiiiiiiii 🙂

fergiea
19. okt 2015

@ninna86 nevadi buduci date a bude krasny darcek pod stromcek 🙂

meggie07
autor
19. okt 2015

@fergiea super gratulujem! vidis to, som ti hovorila,ze este skoro bolo.. 😉
@ninna86 @mia005 @puffu @mojebabatko19 @juliett99 @lucia1002 bre ranko zienky.. aky vikend ste mali? ja dnes 3dc, mrcha sa nakoniec rozbehla, takze zaciname zas od znova.. som zvedava,co mi tento mesiac povie doktor na to 5 dnove meskanie.. a co ideme skusat tento mesiac.. obavam sa,ze ma uz coskoro neminie laparoskopia.. bojim sa jak des..

fergiea
19. okt 2015

@meggie07 dakujem. Ja ani neviem, teno mesiac bol strasne divny posledne tri dni som bola presvedcena ze ma vserko boli z MS. Ale som stastnaaaa.a neboj mysli pozitivne. Vsetko negativne hod za hlavu...drzim palce

ninna86
19. okt 2015

@meggie07 ahooooj 🙂 vikend celkom pohodka a trosku som sa aj tento mesiac vykaslala na to vsetko 🙂 nejaka som bola moc pohodlna 😀

malalienka85
19. okt 2015

@fergiea gratulujem ti 😀 😀 😀 ja budem testovat asi zajtra pokial ms nepride.... držte baby palce!

poisonblu
19. okt 2015

@fergiea blahozelam..ja tento mesiac zase nic, snad.buduci uz budu 2 ciarky

petkazh
19. okt 2015

@fergiea tak konecne to po tych starostiach a stresoch vyslo super 🙂 velka gratulacia !!! uzivaj si ten krasny pocit a riadne nas tu nakaz tehu bacilkami 🙂

zdeneli
19. okt 2015

@fergiea supeeeeer, hovorila som ze treba len verit a mysliet pozitivne ;) takze teraz si prosime veeeela tehu bacilkov 🙂

zdeneli
19. okt 2015

@malalienka85 ty si este netestovala? uz som moc na teba zvedava ;) ja som vcera zacala testovat ovu, ale test bol zatial biely...inak myslis ze je to ok? nemala by tam byt aspon nejaka ciarocka?

espoleta
19. okt 2015

@fergiea jej super tak predsa sa to podarilo? Už ti meška MS? alebo ešte len má prisť? tak nech sa pekne babätko uhniezdi 🙂

mia005
19. okt 2015

@fergiea blahoželáááááááááááááááááááááááááááááááááááááám 🙂

@meggie07 ja dnes 19DC. Včera mi môj drahý povedal, že mám väčšie prsia. Keď on zaregistruje na mne nejakú zmenu, tak to ich musím mať asi ako Pamela Anderson 😀 😀 Neviem čo haluzil. Inak klasika, nesledujem sa, nemeriam, neočúravam, nič neviem a je mi fajn 😀 😀

@ninna86 zdravím ťa stratená.. či nie? len ja som sa zase vyparila? 😕 😀

malalienka85
19. okt 2015

@zdeneli ahoj ja som ešte netestovala ja sa bojííííím ☹ ☹ ☹ ☹ ak to do zajtra nepride tak rano už asi testnem....neboj vyjde ciarka mozno mas len posunutu ovulku pekne testuj kazdy den a uvidis, ja som mavala taku slabu ciarku dva dni po sebe a potom bum dalsie dva dni megakolajnice... 😀

puffu
19. okt 2015

@meggie07 ahoj, tak dufam ze sa to uz tentokrat poradi a ta laparoskopia ta obide...my sme vikendovali balenim kedze uz stredu letime a zajtra sme pracovne dost busy tak sme sa museli pobalit s predstihom... 😀

puffu
19. okt 2015

@fergiea super, tesim sa s tebou...tak uz len nech pekne silneje.. uz ta mozem privitat v junovkach..🙂 tak vitaj medzi nami.. 😉

zdeneli
19. okt 2015

@malalienka85 neboooj, ved uz meska, nie? to je velmi dobre znamenie ;) inak ako vikendik? boli ste v tej kike? ja vikendik super, len dnes o to trosku tazsi pondelok v praci :D no a budem teda dalej testovat, snad to tam vyskoci coskoro, dnes 11 dc.

malalienka85
19. okt 2015

@zdeneli joj to ešte vyskočí ty máš tuším ten cyklus taky podobny ako ja.... ja som mala najsilnejsí tuším 15 DC, no dnes je 30 DC, priemerný cyklus mám za posledne obdobie 29, ale minulý mesiac som mala 30-dňový, predtým 28 tak mi je ťažko určiť.... tak to necham až na zajtra rano a hotovo... boli sme aj v kike aj v ikea a vsetko mame povyberane konecne 😀

janikm
19. okt 2015

@fergiea jeziiiiiiis gratulujeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 toto je super prekvapko 🙂 🙂 vidis dobre sme ti hovorili ze si skoro testovala a preto bol predtym test biely 🙂 takze nemysliet na to pomohlo vsak? 🙂

zdeneli
19. okt 2015

@malalienka85 no ja som mala za posledne 4 mesiace, 3 x 27dnovy a raz 30dnovy cyklus. tak uvidime ako to bude tento a kedy vlastne bude ovu ;)

balikova
19. okt 2015

@zuzuzuzka ja uz tiez mam toho vsetkeho dost, kazdy mesiac nic a nic, clovek je z toho uplne mimo... ale mozno tento mesiac to bude trosku ine, mame toho teraz dost, moja mamina ma narodeniny,blizi sa nam vyrocie svadby a nasho zoznamenia, tak dufam, ze ma to viac zamestna...

fergiea
19. okt 2015

@malalienka85
@poisonblu
@petkazh
@zdeneli
@mia005 velmi pekne vam dakujem baby moje naozaj som stastna a prajem to kaaaazdej jednej 🙂

@espoleta moja este nemeska. Teda ja ani neviem kedy bola ovu. Bud som 11dpo a to by nemala ms prist stvrtok alebo som 13dpo a nemala by prist zajtra. Tak uz iba cakat 😀 ale podla toho aky silny je ten test - na foto je to vidiet ovrla slabsie - ratam ze mozno som fakt az 13 dpo...a velmi oekne dakujem !!!! Veru nech sa zavrtava drobcek...

@puffu nech silnie dakujem krasne uz neh mame za sebou aspon nasledujuce va tyzdne....ja som si este doteraz pospala kedze celu noc som nemohla ... noa od vecera uz len do rana je silnejsia. Jupiii

@janikm vidis to ja som vedela preco som v klude a asi aj dobre ze som posledne tri dni na to ani nemyslela a je to tam.... uz sa neviem dockat ked ju uvidim so srdieckom...veru je oravda ked najmenej cakas vtedy to pride...

majka_ka89
19. okt 2015

@fergiea No krása, je to nádherný pocit, že? Mne včera nedošla mrcha, tak sa už začínam potichúčky tešiť a veriť tomu, že som naozaj v tom. Aj keď sa cítim tak netehotno, len ma trocha pobolievajú prsia nič extra a som viac smädná. A potrebujem si sem-tam troška pospať alebo aspoň poležať chvíľu. A už aj tie bolesti podbruška nie sú také hrozné ozvu sa väčšinou tak večer, keď už ležím v posteli a trvá to tak 10-15 min, cez deň to moc nepociťujem (iba pri väčšej námahe) ale vtedy poľavím.

Čiaročka nech krásne silnie, fazuľka sa pekne uhniezdi a budeme všetky spoločne tehuľkovať 🙂

puffu
19. okt 2015

@fergiea ani vidiet ze pekne zosilnela...a potom radsej preber z lekarom to ze si tehu lebo ak mas problem so zelezom tak ti mozno nariadi nech beries extra davky apod.

malalienka85
19. okt 2015

@zdeneli pekne testuj a uvidis a mozno aj ucítiš, ja mavam aj dost velke bolesti...