Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea u mna bolo najhorsie asi to ze som cakala na to ze ms nedojde, tak ked ma bolelo brucho vzdy som isla na wc kontrolovat ci vse ok... 😀 potom ked uz testy pekne silneli, ms meskala viac ako tyzden tak uz to bolo fajn...uz som si zvykla potom asi... 😀 o 4dni bude presne mesiac co som mala prvy pozitivny testik...podla mna sa ani nenazdame a budeme uz rodit... 😀
@malalienka85 drziiiiim najviac ako sa len da ✊✊✊✊✊ a daj hned vediet, verim ze po fergiea to bude dalsia radostna sprava 😉
Ahojte...dlho uz sledujem rozne debatky...a chcem sa s vami podilit i nas pribeh...snazime sa uz rok a nedari sa nam...sestra uz porodila za rok dve deturence a jej oznamenie bolo pre mna dost bolestive...snubenec je skvely,vedel ma podrzat..bola som na vysetreni...mam vsetko ok...doktorka mi predpisala inofolic a femibion pred...uz som na tom asi 30 dni...testy pre mna boli stale sklamanim a plne slz...chcela by som,aby moj drahy isiel tiez na vysetrenie...v minulosti mal nejaky problem a neviem,ci to nezanechalo nejake nasledky...
@zdeneli dakujem, dám hned vediet 😉 😉 😉 😉 😉
Ahojte, tak ja ani neviem či sa radiť k snažilkám :D ale teda.. nejak sme si povedali že sa prírastku brániť nebudeme..dnes mi 5 deň meškajú moje dni, test je zatiaľ negatívny. Nezvyknem mať meškanie, väčšinou mi to sedí ako hodinky, tak som nervózna 🙂
@malalienka85 drzim palce myslim na teba 🙂
@depi dakujem :-* a ty čo myslíš, nemám čakat až do rana?
@malalienka85 presneeeee a kedy mad dostat ms ?
@mystisch včera mala byť..
@malalienka85 ja dnes...pockam do stredy...😍
@malalienka85 nemusis...ked som testovala pri prvom tehu s adelku tak som testovals o osmej vecer 🙂 manzel bol na pivku a ja doma spekulovala....mala som kazetovy rapiclear vraj velmi citlivy a odpadla som bola tam...a bola taka ista ako ked som aj rano testovala...ked tam ma byt bude ram aj teraz
@depi ja mam doma ten obyč. pepino tak skusim poobede... 😕
@mystisch ja skusim uz dnes, som 15 DPO
@malalienka85 daj potom vediet...odpadnem..drzim palceky
@fergiea Ahoj.Gratulujem Ti a prajem nech je vsetko v poriadku a krasny uspesny koniec v 9.mesiaci.Ja sice v tejto skupinke nie som,ale sem tam som tu citala prispevky a teba si pamatam.Velmi ti to prajem a budes uzasnou maminou. 😉
@mystisch dakujem 😅 jasnačka hned sa ozvem , pokial sa dlhsie neozvem umrela som od štastia 😅
@karolina196 dakujem 🙂 to je velmi mile. Uzasne sa to cita.... ty si tiez snazilka?
@malalienka85 verim ze budu tam 🙂 ked uz meskaju
@depi tak na to sa spoliehat nebudem... od kedy sa snažíme sa mi velmi pomenil cyklus. Predtym som mala 28-dnovy eňo ňuňo a teraz tak všelijak no....
@malalienka85 aj a nieco boli picha? ako sa citis?
@depi tak sa mi zdá že už od ovulky ma pobolieva podbruško... ako som už písala už týždeň mám ten biely hlien, minulu nedelu ma polelo uplne ako pred ms aj teraz od piatku ma pobolieva ale praveze uplne menej a všímam si to len ked sa na to sustredím.... inokedy už mávam megabolesti než sa mi mrcha spustí.... to je asi tak všetko ale ničomu nechcem pripisovat dolezitost lebo tých príznakov bolo už habadej a prt z toho 😀 jediny jasný príznak pre mna budu // 😀
@fergiea perfektne, gratulujem 🙂
@malalienka85 tak cakam na foto 🙂 som nedockava aj za teba
@meggie07 vikend celkom fajn, len tie dni su nejak narocne, velmi som vycerpana, ale tak nejak to prezijem hadam 🙂 najlepsie by mi bolo doma, no treba chodit do prace a nemam rizikove tehu..co je na jednej strane super, takze drzat treba 🙂

@puffu jeeeej tak to ano 🙂 ved toto, ze nahodou by sa doktorovi nieco nezdalo narobi sa zbytocne halo vy budete vs trese....to je zbytocne podla mna. Pokial je vsetko ok. Asi aj ja to tak veru budem brat a nestresovat sa. Ved pn mi u ko ci potom budem doma takze aspon o starost menej s robotu atd