icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

malalienka85
19. okt 2015

@depi 😀 😀 😀 dakujem ti moc

fergiea
19. okt 2015

@malalienka85 prepac ze ti skacem do prispevku ale tento cyklus som to tiez tak brala 😂 myslela som ze vsetko co ma boli pichne je kvoli ms... ved tych prixnakov uz tolko bolo a presne nic z toho. A ze uverim len //... a uverila som 😂😂😂

karolina196
19. okt 2015

@fergiea Ano,tiez som snazilka a dufam,ze do vianoc sa to zmeni. 🙂

kaatuuskaa
19. okt 2015

@fergiea ....Blahoželáme ☺☺☺☺ ja som sa uistovala ze je s malickym vsetko ok-do navstevy u lekára....ze som si robila každé 3-4 dni ten isty test (ta ista firma a citlivosť) a videla som ze ciarocka silnie...upokojovalo ma to ze HCG ide hore☺☺☺

fergiea
19. okt 2015

@kaatuuskaa aj ja skusim testovt dalej kym nebude silna. Nahhorsi bude tento tyzden a potom uz bude dobre 🙂 dakujem pekne

puffu
19. okt 2015

@fergiea ja som prve dva tyzdne bola strasne malatna a vkuse unavena, len rano som sa zobudila a uz som citila unavu, ale od 7tt uz to preslo ale aj teraz ak nemusim nic tak si lahnem a relaxujem pred telkou.. my sme povodne chceli oznamit tehu az na vianoce ale kedze bude doma aj mamka a aj sestra tak im by bolo velmi divne ze si s nimi nedam vino a ideme aj na svadbu takze tiez by sme mali pred svagrovcami v tomto problem a zbytocne si diagnozy vymyslat nechcem.. ale asi aj kebyze nepovieme tak na to pridu lebo najprv vstupia do miestnosti moje kozy a az potom ja 😀 a to som si myslale ze pri mojom celkom bohatom dekolte uz ani nema kde viac narast 😀

majka_ka89
19. okt 2015

@fergiea len pekne testuj a nech silnie. No ako som sa dnes "sťažovala", že sa cítim akosi netehotno, tak mi to už moje telo vynahradilo. Neodolala som čokoláde, tak som si kúsok dala, čo bola pre mňa osudová chyba a od dnes sa jej vyhýbam na kilometre. Takto ma žaludok ešte nebolel, poctivo som to predýchala bez komunikácie s keramikou, ale dakujem cokoladu viac neprosím.
A nevydržala som a testla aj ja pre kontrolu. A ukazuje už 2-3 nie 1-2 🙂 Tak sa vytešujem, že nám HCG pomaly stúpa

cejarka
19. okt 2015

@fergiea jeeeej, aj ty cakas babatko? Gratulujem! Pekne sa to tu rozbieha 🙂))))

malalienka85
19. okt 2015

@depi @zdeneli @mystich ahojte tak na teste kanalik aj ten neviem či si len nenahovaram, ja už neviem baby asi mi šibe... fotky som dala do blogu Snažilky, ste tam? ked ano tak pozrite to foto.... ja už svoje telo nechapem ...

depi
19. okt 2015

@malalienka85 neblazni....neviem tu skupinu najst kde to najdem ?

depi
19. okt 2015

@malalienka85 daj sem rychlo foto ... ja to tam vykukam aj keby co bolo....

malalienka85
19. okt 2015

@depi vola sa snažilky, alebo snažilky bez pravidiel

malalienka85
19. okt 2015

@depi definitivne mi šibe..tu máš teda a zober si riadnu lupu...

zdeneli
19. okt 2015

@malalienka85 ja tam nic nevidim, ale ja som nikdy nikomu ani dusikov nevidela...este skus aj z ranajsieho, pokial nedosla ms, nic nie je stratene 🙂

motorolka
19. okt 2015

@fergiea srdecne gratulujeeem, dalsia cakatelka uz sa dockala 🙂

puffu
19. okt 2015

@motorolka a teba ocakavam ako dalsiu uspesnu zajtra!!!

motorolka
19. okt 2015

@puffu si ma az dojala 🙂 dakujem ja tiez pevne dufam

puffu
19. okt 2015

@motorolka 😉 .. a uz sa citis zdravotne lepsie?.. my uz iba zajtra a v stredu letiiiime.. a inak sme vcera vraveli svokrovcom ze nech si nerobia vo stvrtok vecer plany lebo ideme na veceru tak svokra hned otazka ci sa nieco oslavuje alebo co 😀 ale drahy to zahral dobre do out-u ze povodne sme chceli ist iba so svagrinou a jej frajerom ale on robi tak ze nepojdeme iba traja tak ze sme pozvali aj moju mamu a aj ich na veceru 😀 sa uz neviem dockat na to ako budu reagovat..

mima177
19. okt 2015

@fergiea Ahoj, jeeej, aky krasny prispevok som zbadala, normalne mi vyhrkli slzy 🙂 Gratulujem, nech silnie 🙂 A hlavne, nech vsetko dobre prebehne. Mam taky pocit, ze tu ostavam od jula sama netehotna...

zuzuzuzka
19. okt 2015

@balikova tak Ti drzim palce; aby to vyslo.....nebudes na to mysliet a vtedy to pride 🙂
Ja dnes zase ciarka silnejsia...ale stale nie az tak ako to ma byt

abusa
19. okt 2015

@depi ahoj no zatial som tak isto 🙂 povedal mi ze na ultrazvuku nieco vidi ale aby sme si boli sto percebt isty tak mi zobral krv a zajtra poobede budu vysledky. No mam nadej teraz asi vetsiu nez pred tym lebo povedal ze to vyzera na tehotenstvo (na plod) no je to strasne malinke este preto radsej urobil krvne testy 🙂 tak uz len musim vydrzat do zajtra ale dufam ze sa to potvrdi uz sto percentne 🙂

balikova
19. okt 2015

@zuzuzuzka a kolky den cyklu si? ja som si vcera stiahla tu aplikaciu co si spominala a podla nej mi vypocitalo ovu na 14 DC, tak som zvedava ako to bude vychadzat ked zacnem testovat..

depi
19. okt 2015

@abusa to je dobra sprava 🙂 vidis to a je to tu aj ked su testy biele....odpadnem....
@malalienka85 vidis ze mozes byt tehu aj ked meska a testy biele @abusa je zivim prikladom

Abusa drzim palce rano hned pis ake vysledky .... 🙂

motorolka
19. okt 2015

@puffu tak to bude urcite super 🙂 aj ja si pamatam na maminu reakciu a to si budem pamatat do konca zivota, aj ked to nedopadlo dobre.. no ja sa mam celkom fajn, aspon dr to hovori, ze je to uz viditelne lepsie, momentalne mam len kadeake priznaky, ale tazko povedat..som zvedava a dufam, ze sa to podarilo..a ked nie, tak ideme opat dalej, ako stale

petanka81
19. okt 2015

Dievcata.....mali ste niektora co ste tehula i ked kratko....vysoky tlak?

petanka81
19. okt 2015

Ci sa vam zvysil.....busenie srdca a pod.?

petanka81
19. okt 2015

@motorolka dakujem

mystisch
19. okt 2015

@malalienka85 ja son so kupila dnes digi clear blue...ale ked ty si 15 a ja Len 10 dpo..ani nejdem testovat....skus o dva dni z ranneho...to uz by mall but vidno...strihneme si to v stredu rank ;))) a uvidime..ak Sa Nam dovtedy nepusti...i ked pro tebe verim,ze uz nepride

abusa
19. okt 2015

@depi no este sa nechcem moc tesit lebo to neni iste az zajtra bude ale ja tomu verim ze to bolo mimi 🙂 aj ked ani doktor si nebol sto percentne isty tak uvidim 🙂 zajtra poobede dam info 🙂

nelinka2009
19. okt 2015

Kocky potvrdene od dr... 3 tyzden a vsetko je tam kde ma byt a Ko ma byt