Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mystisch a kedy sa ma spustit?
@mystisch takže sme na tom rovnako....
Dakujem za srdiecko!!!! :*
@balikova dnes som 15 DC, pobolieva ma podbrusko...cakam na ten hlien a nic...tak ja neviem. Som zvedava, co ukaze test, ked pridem domov. Sme vcera boli tak strasne unanevi, ze sme zaspali bez snazenia :( ja len dufam, ze sme to nepresvihli.
Ale ta appka mi tiez dala ovu na 14DC 🙂 sledujes si aj hlien? Resp.mavas ho? Pretoze ja som ho pozorovala mozno iba 3krat za cely cas....dufam, ze to nevadi
@malalienka85 lebo jej 5 dni meskaju a niekolko testov cistych ....a vcera bola u lekara a videl tam nieco len velmi malicke...brali jej krv dnes bude mat vysledky....nadej je vzdy ....podla vsetkeho kolko dni si po ?
@depi
ja som buď 15 alebo 16 DPO... aha lebo som posledna 2 dni ostatne baby necitala tak preto sa pýtam,,kokos tak ja neviem... uvidim co bude do konca tyzdna... ani neviem aky test by som mala kupit ak nepride mrchacina..
@zuzuzuzka ja som dnes 7 DC a asi zacnem uz testovat.. ja neviem kedy presne mam ovu, ktory den to vychazda, lebo pocas celych plodnych dni sa citim rovnako, boli ma podbrusko a prsia a mam stale chut na tutu mutu... aj hlien mam, ale neviem ho rozoznavat tak, ze kedy uz je ten spravny..
@malalienka85 ano...
@mystisch ako dlho už čakáš na bábo?
@malalienka85 rapi clear je vraj najlepsi ...ja si ho vzdy kupujem bud kazetovy alebo pruzkov...najlepsie dva v jednom....prve ciarky som mala na to kazetovom ...
este pockaj do piatku ....a uvidis..hlavne pomaha aspon mne ked mcha nechce prist dat si vecer pohar cerveneho vinka a na druhy den uz viem na com som
@mystisch jasne si na tom ako ja ..ja cakam az do 30....ja neviem kolky den lebo sme skusali kazdy druhy den ...tak sa uvidi kedy to vyslo ....no vlastne dnes som najdlhsie 12dpo a najmenej 7dpo a potom po ovulke ale to uz neratam 5dpo ..takze do 30 este 10 dni a porazi ma 🙂 ale vobec sa necitim tehotno takze ani nedufam ...ked sa teraz nepodari uz mi nevychadza materska z predchadzajuceho platu tak si dam pauzu a uvidime po novom roku co bude ...cakame ci nam refinancnu uver a ked by to vyslo tak budeme uvazovat ci ano ci nie este jedno ...velmi by som chcela aby Adelka nebola sama vidim ze jej chyba surodenec

@malalienka85 digi test negatívny...nevydrzala som...cakam kedy sa spusti..