icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mystisch
20. okt 2015

@malalienka85 digi test negatívny...nevydrzala som...cakam kedy sa spusti..

janikm
20. okt 2015

@fergiea jeej ciarocka krasne silnie uz ju je riadne vidno 🙂 a na digi je to uz cierne na bielom a ani sa ti necudujem ze si nevydrzala ja budem tak isto nedockava 😀

fergiea
20. okt 2015

@e.vacka vobrc ziadne o ktorych by som vedela. Dakujem oekne 🙂 akurat mam v kalendariku poznacene ze na 6dpo sommala dost velke.krce a pichanie v podbrusku. Inak nic. A dnes mi uz zacal aj biely hlien 🙂

fergiea
20. okt 2015

@puffu dakujem moja. Aj ja som si to tak povedala, ze ked budem naozja tehotna, nebudem musiet hladat kanale pod lupou pomaly 😃 ptakze ked to naozsj vide,ciarka bude krasne viditelna a silniet. Hlavne ten digi ma potesil.velmi

e.vacka
20. okt 2015

@fergiea Ďakujem za odpoveď, držím palce nech máš pohodové tehotenstvo 😉

malalienka85
20. okt 2015

@mystisch a kedy sa ma spustit?

zzuzu09
20. okt 2015

@fergiea veľmi gratulujem, skoro som padla na zadok keď som videla tu krásnu druhu čiarku 😀
Nádhera, nech je zdravucke mimi a uzivas si to

malalienka85
20. okt 2015

@mystisch takže sme na tom rovnako....

fergiea
20. okt 2015

@janikm taka som rada ze silnie....dakujen 🙂

fergiea
20. okt 2015

@zzuzu09 dakujem krasne 🙂 aj ja som dano skoro odpadla.....a teraz odpadavam co mi je nevolno. Sranda ze ked som to zistila zrazu mi je vsetko haha. Verim ze vsetko bude ok 🙂

cejarka
20. okt 2015

@fergiea prene tak, len sa vytesuj! Ja som sa vytesovala tiez :* Je to krasne,ze tolke mame pod srdcom vytuzene miminecka :* A pockaj ked ho prvy krat uvidis 🙂))
Do Vianoc to stihnu vsetky 🙂

cejarka
20. okt 2015

Dakujem za srdiecko!!!! :*

zuzuzuzka
20. okt 2015

@balikova dnes som 15 DC, pobolieva ma podbrusko...cakam na ten hlien a nic...tak ja neviem. Som zvedava, co ukaze test, ked pridem domov. Sme vcera boli tak strasne unanevi, ze sme zaspali bez snazenia :( ja len dufam, ze sme to nepresvihli.
Ale ta appka mi tiez dala ovu na 14DC 🙂 sledujes si aj hlien? Resp.mavas ho? Pretoze ja som ho pozorovala mozno iba 3krat za cely cas....dufam, ze to nevadi

depi
20. okt 2015

@malalienka85 lebo jej 5 dni meskaju a niekolko testov cistych ....a vcera bola u lekara a videl tam nieco len velmi malicke...brali jej krv dnes bude mat vysledky....nadej je vzdy ....podla vsetkeho kolko dni si po ?

nikijur
20. okt 2015

@zuzuzuzka ja som sledovala len hliwn a vtedy sa nam to podarilo....hlien bol pte mna najsilnejsim znakom ziadne ovu testy

ninna86
20. okt 2015

..wau, dostala som srdiecko daj si so mnou sampanske 🙂 @mia005 ??

zuzuzuzka
20. okt 2015

@nikijur 🙂 tiez som rozmyslala, ze buduci mesiac sa na tie ovu testy vykaslem, ked sa nam to nepodari. Len ja ten hlien ozaj nepozorujem pravidelne. Videla som ho mozno 3krat. Hovorim o priesvitnom natahovacom. Dufam, ze tak to ma vyzerat 🙂 a gratulujem k tehu

malalienka85
20. okt 2015

@depi
ja som buď 15 alebo 16 DPO... aha lebo som posledna 2 dni ostatne baby necitala tak preto sa pýtam,,kokos tak ja neviem... uvidim co bude do konca tyzdna... ani neviem aky test by som mala kupit ak nepride mrchacina..

balikova
20. okt 2015

@zuzuzuzka ja som dnes 7 DC a asi zacnem uz testovat.. ja neviem kedy presne mam ovu, ktory den to vychazda, lebo pocas celych plodnych dni sa citim rovnako, boli ma podbrusko a prsia a mam stale chut na tutu mutu... aj hlien mam, ale neviem ho rozoznavat tak, ze kedy uz je ten spravny..

zuzuzuzka
20. okt 2015

@balikova to ani ja velmi neviem teda....vraj by mal byt natahovaci priesvitny, no ale neviem. Som zvedava ako ti pojde to testovanie 🙂

mystisch
20. okt 2015

@malalienka85 ano...

mystisch
20. okt 2015

@depi tak ja som 12 dpo a nič...tak budem dúfať...

cejarka
20. okt 2015

@zuzuzuzka ano, natahovaci, priesvitny. Ja som sa riadila tiez len hlienom a vyslo to 🙂 Ak ho mas malo, tsk skus tak 4-5 dni pred predpokladanou ovu pit grepovy dzus. Ja som mavala hlienu dost, ale ked som pila ten dzus, tak som ho mala este ovela viac 🙂

fergiea
20. okt 2015

@ninna86 💜 ja uz sice nemozem ale zapacilo sa mi tam ta moznost 😃

zuzuzuzka
20. okt 2015

@cejarka aha 🙂 dakujeeeeem za radu 🙂 kedy ho treba pit? Rano alebo je to jedno?

cejarka
20. okt 2015

@zuzuzuzka ja som pila priebezne pocas dna, vyskusaj 🙂

malalienka85
20. okt 2015

@mystisch ako dlho už čakáš na bábo?

mia005
20. okt 2015

@ninna86 Ideme piť? ?? 😀

zuzuzuzka
20. okt 2015

@cejarka urcite skusim ;) dakujem

depi
20. okt 2015

@malalienka85 rapi clear je vraj najlepsi ...ja si ho vzdy kupujem bud kazetovy alebo pruzkov...najlepsie dva v jednom....prve ciarky som mala na to kazetovom ...
este pockaj do piatku ....a uvidis..hlavne pomaha aspon mne ked mcha nechce prist dat si vecer pohar cerveneho vinka a na druhy den uz viem na com som

@mystisch jasne si na tom ako ja ..ja cakam az do 30....ja neviem kolky den lebo sme skusali kazdy druhy den ...tak sa uvidi kedy to vyslo ....no vlastne dnes som najdlhsie 12dpo a najmenej 7dpo a potom po ovulke ale to uz neratam 5dpo ..takze do 30 este 10 dni a porazi ma 🙂 ale vobec sa necitim tehotno takze ani nedufam ...ked sa teraz nepodari uz mi nevychadza materska z predchadzajuceho platu tak si dam pauzu a uvidime po novom roku co bude ...cakame ci nam refinancnu uver a ked by to vyslo tak budeme uvazovat ci ano ci nie este jedno ...velmi by som chcela aby Adelka nebola sama vidim ze jej chyba surodenec