icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

abusa
20. okt 2015

@depi hmmm dakujem aj ja som sa chvilu tesila ale co uz nevadi snad dalsi mesiac 🙂

zuzuzuzka
20. okt 2015

@balikova vidis, ved Ty mas pred ovu. Oki...vyskusaj a daj vediet, ci Ti to pomohlo. Skoda, ze som to nevedela pred tyzdnom :( dnes uz slabsia ciarocka na teste, ale neskor som robila, tak mozno to bude aj tym.

depi
20. okt 2015

@abusa este budem stale verit aj za teba.

motorolka
20. okt 2015

dievcata, zatial nic, tak uvidime...som taaaka nedockava 😉

balikova
20. okt 2015

@zuzuzuzka odkedy sa ti ukazovali ciarky? hned od zaciatku? ja som dnes 7 DC a ciarku som mala na moje prekvapenie dost jasnu..

editka11
20. okt 2015

Dobry vecer dievčatá... chcem Vás poprosiť o radu.... snažime sa o babätko... meska mi 4 deň (mavam pravidelne) dnes som mala hnedy vytok a mam pocit akoby mi mali prist kazdu chvilu no stale nic. Robila som si test z DM pepino no vysla iba 1/ .. stretli ste sa stym uz niektora?? Je skoro na testovanie?? Mohla by som byt tehu?? 😊 😍 dakujem za odpovede

petanka81
20. okt 2015

Mozes byt tehu....sprav si este jeden test....mamatest....alebo sa ti zacina MS

zzuzu09
20. okt 2015

Baby, poraďte. Začala som skúšať ovu testy, lebo hlien sa mi zvykne meniť strašne rýchlo, väčšinou za 24 hodín mam začatý aj skončený ten plodný hlien.
som 14dc, cyklus 30 dňový (asi, alchemilka mi ho nejako rozhadzala). Podľa kalendára by som mala mal ovulku tento piatok, ale ovu testy mi ukazujú hrozne slabucku druhu čiarku.
Môže sa to,zo dňa na deň rýchlo zmeniť alebo to LH stúpa pomaličky?

ninna86
21. okt 2015

@mia005 zlato toto vyznelo zufalo 😀 ono to pride, len tie teraz 😀

petkazh
21. okt 2015

@mima177 dakujem krasne aj ja tebe drzim silno palce 🙂 ja budem vediet na buduci tyzden....

malalienka85
21. okt 2015

@depi tak to ti verim, aspon mas cely den o zabavu postarane 😀

senselinka
21. okt 2015

@zzuzu09 moze sa ti to zmenit aj za par hodin

zuzuzuzka
21. okt 2015

@balikova no zo zaciatku skoro vobec nebolo nic vidno... 🙂 pijes aj tu grepovu stavu? Ked mozes pridaj foto 🙂 alebo uvidis, co Ti ukaze zajtra...
My sme sa vcera snazili posledny den :D na wc som nasla biely natahovaci hlien, tak sme supli na to... v piatok ideme na spermiogram, tak drz palce ;)

zzuzu09
21. okt 2015

@senselinka ďakujem. A to je potom lepšie robiť dvakrát denne tie ovu testy alebo stačí raz a až keď to je tesne rovnaké tak viacej testovať?
...hmm asi som si mala viacej testov kupit

senselinka
21. okt 2015

@zzuzu09 ked mi silnie ciarka, robim aj tri denne

zuzuzuzka
21. okt 2015

@senselinka

@zzuzu09 no vidis..toto som nevedela

mia005
21. okt 2015

@ninna86 čo myslíš, že príde? to pitie? 😀 len mám trošku horšie obdobie, ale nie čo sa týka snaženia. Tam si stojím za svojim, že to vôbec neriešim 😉

ninna86
21. okt 2015

@mia005 ano, aj to pitie 😀 aj ja to mam nejake divne posledne tyzdne..

depi
21. okt 2015

@malalienka85 no co furt nedosla? ja odpocitavam dni ..este osem dni 🙂

baska1
21. okt 2015

tak tento mesiac je to asi pas, soplim, ledva dycham, nejake snazenie nehrozi a ovulka asi bude cez vikend a to ide aj manzel prec, no cele zle:o(

malalienka85
21. okt 2015

@depi ahoj furt nič 😢 júúúj tak ideme odratávat 8....7.... a ako sa cítiš:

depi
21. okt 2015

@malalienka85 uplne nijak sa necitim 🙂 takze tak....zatial sa smejem ale tak co aspon si na Vianoce mozem vychutnat moj domaci bayleis 🙂 a po novom roku sa uvidi co dalej...ci praca alebo surodenec
nebavi ma to co ti poviem ....som stastna za adelku

malalienka85
21. okt 2015

@depi veru bud stastna aspon za nu, aj ked myslim ze ked uz jedno sa zadarilo tak pride urcite aj druhe..... ten recept som tusim vcera videla na FB to vyzera lakavo ale ja take radsej ee lebo by som mala 100 kilov, vyhybam sa cukru ako sa len da....

depi
21. okt 2015

@malalienka85 tak ja som pribrala az po porode 🙂 hormony a vek robi svoje
ale sak uz to az tak neriesim ako ked som bola mladucha ...kedysi som si chodila po svete s 53kilami ..terz som mam a mam cez 60 🙂
jj rovim si likerik ale bez toho pudingu. robim len salko rum a slahacka....a na Vianoce si doprajem....

abusa
21. okt 2015

Ahojte baby no uz som zrela na psychiatriu po tomto mesiaci 🙂 potom jak lekar videl nieco na ultrazvuku a ked som volala koli vysledkom mi povedal ze asi to vyzera negativne povedal ze mam cakat do pondelku ze ci dojde mrcha. Lebo mi pichol injekciu. Tak poobede som trosinku spinila(taka mala kvapka) tak som sa zmierila s tym ze nic :( ze dosla mrcha. No od vtedy zase nic uz som na prasky to telo si zo mna robi dobry den 🙂

malalienka85
21. okt 2015

@depi kolko mas rokov? ja 30... ja som mavala aj 43 kg, ale ja som krpce krpaty, teraz mam 50 lebo necvicim a uz sa necitim moc dobre.... vyhybam sa cukru a bielej muke ale bez cvicenia nic..

depi
21. okt 2015

@abusa a test si este skusala ? teraz sa aj pozeral ci tam nieco je ?

malalienka85
21. okt 2015

@abusa som na tom podobne tento mesiac....

depi
21. okt 2015

@malalienka85 ja mam v decembri 29 ...tiez sa blizim k 30 🙂
no a meriam 170 taze som trosku plnsích tvarov...pre mna je ideal kedy sa titim dobre tych 60-62max...chuda som uz pri 57....tiez som to volakedy tak silno dodrziavala jedla samu zeleninu ale mne sa to tak zhnusilo ze teraz am odpor aj nejaku zdravu stravu dodrziavat

malalienka85
21. okt 2015

@depi neboj ved aj ja si doprajem, zit bez bieleho peciva som si uplne zvykla uz to mi ani nechyba a sladke si doprajem to je jasne ved tyrat sa nebudem 😀