Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@abusa tak to teda je odpoved ze vyzera to negat.do riti to ani z krvi to nevidia na 100%?ja by som na tvojom mieste este urobila digi test ..a do pondelka ked nepride ms?sak pri injekcii sa caka aj 10dni ci dojde.nechapem.som aj za teba napnuta.chudatko nevies na com si to je v prdeli
@veronika1603 ked nedojde do pondelku tak mam zas dojst ale dal mi dve injekcie aby to malo ucinok a ze keby som bola tak to plodu pomoze ci co 🙂. Sak to ne nic mi nepovedali na sto percent uz neviem co si mam mysliet. Lebo ze nemal vysledky este ale vol do laborky a povedali mu ze nejsu este hotove ale zatial to vyzera negativne :O . Odpoved za milion 🙂 no tak teraz cakam.
@depi aj ja celkom rada vypekám :D ale vianočne nikdy nemam cas.... babka napečie vzdy 😀
@malalienka85 ja som zacala Vianocne piect este len minuly rok sama ...vzdy som sa bala...ani zdatna kucharka som nebola...no ked mala podrastla a uz varim aj peciem aj pre nu tak som sa trocha rozbehla....vzdy som sa bala vymiesit cesto na medovniky..lebo ked som bola este lava vzdy cesto na rukach len nie v kope 🙂 ale uz to ide super
@depi ja aj rada varím, moj drahy je velky papkáč a pre neho je radost varit 😀 😀 😀
@malalienka85 sak aj ten moj 🙂 ale nevie ocenit specialitky 🙂 jemu staci snicla a maso a snicla a maso a snicla a maso 🙂 ale naucila som ho jest omacky a kadeco co nechcel
@depi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj moj je masovy :D asi každy chlap,,,, ale nastastie lubi vsetko a aj sam rad varí, už sa nevieme dockat ako si budeme vyvarat už u nás v novom... v našej vysnívanej kuchyni 🙂 🙂 🙂
@malalienka85 a tu na druzbe byvate v podnajme ?
no my mame malinku kuchynku ...tiez ked sme zriadovali sme si hovorili ze nebudeme otrokom varenia no ial dieta donuti 🙂
tiez bych vymenila bytecek za dom na dedine no nedari sa nam najst taky starsi
@depi my sme teraz už až do stahovania u našich, v mojej byvalej detskej prerobenej na spalnu 😀 chceme ešte čo najviac našetrit kym odideme, naši maju kuchynu velku, len ja zas rada varim sama a mamina mi furt chodi kybicovat ked je doma 😖 my tiež nejdeme do domu ale do novostavby bytu tiež na dedinu lebo drahy je z dediny ale to ideme len sem kúščik 5 km.....
@mima177 ahojky, na jednej strane je dobre, ked sa to nesili a clovek na to tak nemysli...mozno prave vtedy sa to podari a ani nebudes vediet ako 🙂 horsie je to s tymi stresami, to urcite neprospieva ani tebe ani bejby, ak by sa podarilo...a s tou vahou, tak je podla mna zalezitost, ktora sa da zmenit a ovplyvnit, len treba chciet ;) bud sa prijmes taka aka si alebo s tym nieco urobis a budes mat z toho dobry pocit a potom aj tie dalsie stresy opadnu...bud strojcom svojho stastia ;)
@malalienka85
@depi ani ja neznasam, ked mi niekto kybicuje v kuchyni :D mne to dokonca aj drahy robieval zo zaciatku, lebo on tiez rad vari...ale tak uz pochopil, xixi...a ja inak aj tak skor peciem, takze to mame podelene 🙂))
@malalienka85 ostatne piseme do ip 🙂 nech tu nepiseme zivotopis
@depi jo!
@zdeneli tak každy varí inak a chce si presadit svoju pravdu :D len mamina akosi pozabudla že už nemam 14 r. :D 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@malalienka85 no ved to, uvidis vo svojom to bude uplne o inom ;)
@depi ano, chlap si spravi aj tak po svojom...je uplne jedno, co im povieme...
Mne praveze dosla skor,min.mesiac bola okolo 20teho
Ahojte tak sa aj ja pridávam 🙂 tiež sa snažíme o bábo a vcera som bola na preventivke u dr. a spomenula som ze by sme chceli a po sone som sa ho pytala že ako to vidi tak mi povedal že tento cyklus mam zrejme anovulacny pretože som 15DC a vajíčko nevidí ☹ tak ma to zamrzelo trochu ale chcela som sa spýtať či sa to tiež niektorej stalo že zrejme "anovulacny" a otehotnela? či len nemam posunutu ovulaciu? ale cyklus mam 27 dňový
@nibokazv86 ahoj kludne si mohla mat uz po ovu tak tam nic nevidel.ani si necitila ovu alebo nemala predtym hlien?

@malalienka85 ja mam teraz zalubu s malou piect 🙂 prva stoji pri kuchynskej linke a mnamka na cesto ..tak sa tesim az si na Vianoce budeme vypekat pecivo