Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@veronika1603 ahoj nie necitila som nic a ani hlien nebol ☹ ja len dufam ze buduci cyklus bude všetko ok, lebo aj dr. povedal ze sa ti stava že nie každý cyklus je plodny vraj
@meggie07 no tak musime len skusat uvidim co bude ďalší ciklus
@nibokazv86 no tak to mohlo byt..anovulacny..ja ovu vzdy citim bolesti podbruska aj hlien.aj ja som bola v utorok na preventivke ovu prave skoncila a doktor vravel ze prave tam ziadny dominantny folikul nevidi tak to vypada ze som po ovu...teraz uz len cakat ci sa zadarilo co dufam ze ano...na konci mesiaca testnem a uvidim.neviem zatial sa mi nezdalo ze by som mala anovulacny vzdy mam bolesti aj hlien ale stat sa to sem tam moze...
@fergiea milacku, hlavne neporovnavaj rozne testy, vystresuje ta to!!!! Rob rovnake testy a ked sa ti nezda, ze silnie, vzdy sa pozri aj na kontrolnu ciarku, lebo testy nemaju vzdy rovnake mnozstvo farbiva! Takze ziadnu paniku, oddychuj a uzivaj si bublinku, rozpravaj sa s nou, povedz jej, co ju caka, ako sa na nu o par mesiacov s tatinkom tesite... Pokoj, nic sa nedeje, ok? 💞
@fergiea ja si myslim že je o poznanie silnejšia a na 15 DPO nemôžeš čakať koľajnice 🙂 ako ti tu radia dievčata, testuj iba s jednou značkou a vyskušaj dalši test tak o 3 dni aby si videla rozdiel lebo to denno-denne testovanie je trošku aj stresujuce 🙂 Nič sa neboj všetko je v poriadku ak mrška meška a testik ukazuje 2 // 🙂
@fergiea neboj,ja som mala na 15DPO este mozno slabsi....testovala som raz za 3 dni, vzdy s mamatestom a vzdy z ranneho mocu...ked uz bola ciarka uplne silna ako testovacia (21DPO), tak som v podstate testovat prestala,otestovala som sa az vecer pred navstevou dr.a teraz to uz nerobim vobec. Nestresuj sa zbytocne, uvidis ze to bude v poriadku. Uzivaj si, ze si sa pretransformovala zo snazilky na tehulku 🙂))
Baby, veľa krát je tu spomínaný kanálik na teste. Ako vyzerá?
@senselinka ved toto zbytocne stresujem, lenmne je to take neuveritelne ze kazdy den ma to rano vlastne upokoji,ze najdem znova dve ciarkocky. Rozpravam sa s kou a hladkam ju dokonca aj jej ocino uz hladka brusko 🙂 uz som kupila prve vecicky ale to len z tej euforie, ze sa nam to podarilo 😃😃😃😃
@frenkiss myslím že je to tam 🙂
@baaambulkaa odfotila som este raz...bo sa mi to neda dobre odfotit
@frenkiss gratulujem, sú to pekné dve čiarky, najbližšie dni by mala silnieť 🙂
@fergiea hlavne nestresuj a netestuj každý deň 🙂 lebo ti to nepomôže, skôr naopak 🙂 poznám to sama, prvé dni som si tiež každé ráno robila test, každý neprirodzený pocit ma vystrašil, v 8tt som dokonca začala troška krvácať, to už som bola úplne mimo z toho..a bábätku to nepomáha, maminkin stres, takže oddychuj a teš sa...🙂
Baby, ja uz nie som chora kazdy mesiac, ale kazdy druhy tyzden.... Neviete poradit nieco kvalitne na imunitu? Aj pre zeny planujuce tehotenstvo?

@nibokazv86 ahoj, neboj, bud uz si mala po ovu. a ak aj nahodou mas anovulacny cyklus, otehotneli baby aj tak.. vacsinou potom doktor nasadi hormony,ak sa dlhsie nedari.. 😉