icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

meggie07
autor
22. okt 2015

@nibokazv86 ahoj, neboj, bud uz si mala po ovu. a ak aj nahodou mas anovulacny cyklus, otehotneli baby aj tak.. vacsinou potom doktor nasadi hormony,ak sa dlhsie nedari.. 😉

nibokazv86
22. okt 2015

@veronika1603 ahoj nie necitila som nic a ani hlien nebol ☹ ja len dufam ze buduci cyklus bude všetko ok, lebo aj dr. povedal ze sa ti stava že nie každý cyklus je plodny vraj

nibokazv86
22. okt 2015

@meggie07 no tak musime len skusat uvidim co bude ďalší ciklus

baska1
22. okt 2015

@zzuzu09 no dnes je ešte silnejší,min.mesiac také neboli,len som pila alchemilku

1234lubka
22. okt 2015

@baska1 alchemilka je super, mne velmi pomohla k podobnemu ovu testu, nikdy pred tym som take nemala....upravila mi cyklus z aj 50dnovych na 30-34

veronika1603
22. okt 2015

@nibokazv86 no tak to mohlo byt..anovulacny..ja ovu vzdy citim bolesti podbruska aj hlien.aj ja som bola v utorok na preventivke ovu prave skoncila a doktor vravel ze prave tam ziadny dominantny folikul nevidi tak to vypada ze som po ovu...teraz uz len cakat ci sa zadarilo co dufam ze ano...na konci mesiaca testnem a uvidim.neviem zatial sa mi nezdalo ze by som mala anovulacny vzdy mam bolesti aj hlien ale stat sa to sem tam moze...

zzuzu09
22. okt 2015

@baska1 no tak to máš sancu este, test vyzerá ešte lepšie než včera. Šup vitamíny a hop na partnera 😀
Ja som pila alchemilku minulý cyklus a skrátil mi ho z 30 na 25 dní...Tak som asi nestihla ovulku.
Teraz skúšam testy a každý druhý deň snazime

baska1
22. okt 2015

@zzuzu09 no manžel ma o vecerny program postarane😊

fergiea
22. okt 2015

Ahojte baby, ja zacinam stresovat, ci ciarka silnie. Dnes 15dpo, ms nikde bolesti podbruska ziadne. Asi by som nrmala testovat kazdy den, lebo cakam neviem ake tmavnutie druhej ciarky 🙈

senselinka
22. okt 2015

@fergiea milacku, hlavne neporovnavaj rozne testy, vystresuje ta to!!!! Rob rovnake testy a ked sa ti nezda, ze silnie, vzdy sa pozri aj na kontrolnu ciarku, lebo testy nemaju vzdy rovnake mnozstvo farbiva! Takze ziadnu paniku, oddychuj a uzivaj si bublinku, rozpravaj sa s nou, povedz jej, co ju caka, ako sa na nu o par mesiacov s tatinkom tesite... Pokoj, nic sa nedeje, ok? 💞

tinka881
22. okt 2015

@fergiea Kedy si mala/nemala dostat mrchu? Neboj sa, vsetko je ok. Na tvojom mieste by som sa vykaslala na dalsie testovanie, zbytocne sa stresujes a teraz je pre teba najdolezitejsie klud a odpocinok. Takze testy povyhadzovat, hore nohy na sedacku a kuk tv alebo citat knihu 🙂

espoleta
22. okt 2015

@fergiea ja si myslim že je o poznanie silnejšia a na 15 DPO nemôžeš čakať koľajnice 🙂 ako ti tu radia dievčata, testuj iba s jednou značkou a vyskušaj dalši test tak o 3 dni aby si videla rozdiel lebo to denno-denne testovanie je trošku aj stresujuce 🙂 Nič sa neboj všetko je v poriadku ak mrška meška a testik ukazuje 2 // 🙂

cejarka
22. okt 2015

@fergiea neboj,ja som mala na 15DPO este mozno slabsi....testovala som raz za 3 dni, vzdy s mamatestom a vzdy z ranneho mocu...ked uz bola ciarka uplne silna ako testovacia (21DPO), tak som v podstate testovat prestala,otestovala som sa az vecer pred navstevou dr.a teraz to uz nerobim vobec. Nestresuj sa zbytocne, uvidis ze to bude v poriadku. Uzivaj si, ze si sa pretransformovala zo snazilky na tehulku 🙂))

salmas
22. okt 2015

Baby, veľa krát je tu spomínaný kanálik na teste. Ako vyzerá?

fergiea
22. okt 2015

@cejarka no stresujem, tento tyzden je pre mna narocny. Uz buduci tyzden bude dobre 🙂 sem tam ma pobolieva brucho, ale stale by som spala...asi veru otesujem az v pondelok a o dva tri tyzdne skusim ist kdoktorovi...aj tak budem spokojna ked uz uvidime bit srdiecko 🙂

fergiea
22. okt 2015

@espoleta ahoj moja dakujem za podporu a ano ms zatial meska, tak sa musim hodit do kludu, lenze mna teraz vsetko rozhadze hocijaka somarina 😃😃😃

fergiea
22. okt 2015

@tinka881 ahoj 🙂 no bud mala msprist v utorok alebo dnes. Zatial nic, podbrusko iba sem tam mierne zaboli ale bublinka ma picha, nech sa pekne zavrtava a rastie....snazim sa oddychovat a vela spim, inak odpadavam 😀

baska1
22. okt 2015

@zzuzu09 u mna každý cyklus je inak dlhý,takže aj ovu je taký tipos,ešteže existujú testy😊

fergiea
22. okt 2015

@senselinka ved toto zbytocne stresujem, lenmne je to take neuveritelne ze kazdy den ma to rano vlastne upokoji,ze najdem znova dve ciarkocky. Rozpravam sa s kou a hladkam ju dokonca aj jej ocino uz hladka brusko 🙂 uz som kupila prve vecicky ale to len z tej euforie, ze sa nam to podarilo 😃😃😃😃

zzuzu09
22. okt 2015

@baska1 to máš testy od lauritky? Lebo tie moje mi stále ukazujú takú slabú čiarku, nech sa poteším že môžu byť také pekné.
Mne začal hlien, tak snáď zajtra test ukáže progres

frenkiss
22. okt 2015

Kocky vidite tam nieco? Bo ja tam nieco vidim.. mam 6 dni pred menzesom...

baaambulkaa
22. okt 2015

@frenkiss myslím že je to tam 🙂

nikijur
22. okt 2015

@frenkiss geatuluhem jasne dve ciarky 🙂

frenkiss
22. okt 2015

@baaambulkaa odfotila som este raz...bo sa mi to neda dobre odfotit

baaambulkaa
22. okt 2015

@frenkiss gratulujem, sú to pekné dve čiarky, najbližšie dni by mala silnieť 🙂

baaambulkaa
22. okt 2015

@fergiea hlavne nestresuj a netestuj každý deň 🙂 lebo ti to nepomôže, skôr naopak 🙂 poznám to sama, prvé dni som si tiež každé ráno robila test, každý neprirodzený pocit ma vystrašil, v 8tt som dokonca začala troška krvácať, to už som bola úplne mimo z toho..a bábätku to nepomáha, maminkin stres, takže oddychuj a teš sa...🙂

zzuzu09
22. okt 2015

@frenkiss krásne dve čiarky na tak skorý dátum.
Gratulujem

baska1
22. okt 2015

@zzuzu09 ano tie😊

mojsap
22. okt 2015

@fergiea ahojky, neboj sa, že čiarka ešte nie je taká silná 🙂 testuj vždy jedným testom a ak máš dnes očakávaný den MS, tak poriadnu čiarku čakaj tak cca 5 dní po tom termíne, ja som mala úplne silnú čiarku až presne týžden od meškania 🙂

mima177
22. okt 2015

Baby, ja uz nie som chora kazdy mesiac, ale kazdy druhy tyzden.... Neviete poradit nieco kvalitne na imunitu? Aj pre zeny planujuce tehotenstvo?