icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

esminka85
26. okt 2015

@michhaela Ved to ze mi to neda 😁....tak ale cakam teda..dakujem 😄

michhaela
26. okt 2015

@esminka85 Poznam ten pocit neboj ubehne to rychlo ked mas 20DC tak by mala mrcha prist coskoro este mozes testnut dva dni pred mrchou ak by si nevydrzala 😅 😀

lucia1002
26. okt 2015

@puffu a ako sa citis? Let bol v pohode? 😉

puffu
26. okt 2015

@lucia1002 ano let bol v pohode, horsie to bude asi ked budeme letiet naspat kedze letime pred 6.rano a vtedy mi byva najviac zle ale co sa tyka turpika a tych tlakov tak to bolo uplne v pohode.. myslim ze iba slovenske clanky odsudzuju lietanie aj v prvom a aj v poslednom trimestry, ked som citala anglicke clanky ohladom lietania v tehu tak jedine ten posledny trimester je neodporucany ale prvy a druhy je bezpecny, ze tie tlaky nie su velke aby vyvolali potrat, skor je zataz v prvom trimestri na ogranizmus v tom ze je zena unavena a byva jej zle.. inak si pamatam ked si bola v 9tt a som si tak vravela kebyze uz ja som tam 😀 a uz iba 3t a konecne pojdem na scan v 12tt..🙂

fergiea
26. okt 2015

@janikm haha. No tsk nejak extra sa nezmenil. Iba sem tam nieco take mile utrusi. Ale snazi sa mi viac pomahat, to si velmi cenim, pri tej jeho zaneprazdnenosti. Jeeej to je super 🙂 my sme dnes boli na nakup a tiez som mu ukazovala aky kocik mala pani, ale mala namiesto hlbokej vanicky to vajicko, a mne sa tak nepaci, ked v tom vozia babatka :-/ tak nirco sme vcera pokukali no a je na to toooolko casu ze vyberat budem potom, aky budem chciet. Ja virm akurat farby, ktore sa mi pacia 😃😃 dnes som upratovala cely dom, ti poviem, celkom zaberacka, ale zvladla som to 😃 aj ked prrmahala som sa od 10:00 a zacala som o 15:00..potom nas prisla pozriet kamoska s priatelom tak sme mali spolocensky vecer a asi idrm aj rovno spat. Drahy uz chrapka. Dnes nam prisli nove paplony a vankuse co sme objrdnavali, protialergicke aj protistresove 😊 su tske nadychane ze mam problem sa sem aj zmestit 😃 tsk som zvedava ako sa mi bude spat. O tohto tu vedla strach nemam.uz ked chrape uz je dobre 😃 ale tak chudacik, mal 3.nocnu a este dnes nespal. Not ak wellnes ste si pekne uzili a to ste tam boli aj s Alinom? Jeeej 🙂 to by bolo pekne keby to vyslo prave tam co? Budem silno drzat palce

fergiea
26. okt 2015

@veronika1603 budem ti drzat palce 🙂 srdiecko mas odo mna. Sem tam rozposielam pomedzi vas 🙂

fergiea
26. okt 2015

@puffu taaaak to su pernicky ze wow!!!! Krasne ste to vymysleli. A ako.si uzivate sr? Ako sa citis? Ja unaveno, prsia este bolavejsie, vela jem, ale inak vsetko fajn 🙂 volala som gynekologovi a mam prist ked bude ms meskat 2 tyzdne, tak tam pojdem 5.11. Ked to tak chcu, pojdem 🙂 mozno bude uz aj srdiecko bit 🙂 ale ujde to rychlo....ani neviem ako idu tieto dni vsetko je take rychle

fergiea
26. okt 2015

@mojsap ahooj 🙂 jej dakujem si zlata 🙂 ano krasne zosilneli, testy som pominala a uz testnem iba o tyzden len tak ked uz budu riadne silne rovnake palicky 🙂 no ja somtie kociky pozerala iba kvoli tomu, aby drahy videl ake su, co tie srandy stoja a podobne. Ale nemam ziaden. Vytyipovany. Na to je este kopec casu. A ci sa citim dobre? No ked tak rozmyslam, ze cakame dietatko, o ktore sme sa snazili, tam sa citim tak, ze lietam niekde v oblakoch 🙂 sme stastni. No a normalne sa citim tak vselijak. Stale somhladna, prsia ma brutalne bolia, netudila som, ze to az tak moze boliet. A som stale unavena. Ale inak je vsetko normalne. A ty sa ako citis ? Ale to leti vsak?

veronika1603
26. okt 2015

@fergiea dakujem ti pekne aj som si myslela ze asi ty..testy uz kupene na piatok.budem 2dni pred ms dufam ze to nebude skoro.ty si kolky den po oplodneni testovala?ja budem 12 den.ale bojim sa ze to nevyjde bo prsia uz bolia cele ako pred ms.ty si citila ze sa asi nieco deje inak ako pred ms?

zuzuzuzka
27. okt 2015

@michhaela u nas nema nikto dvojicky, takze neverim 🙂 dnes sa citim este horsie ako vcera, rozmyslam, ze to zabalim v praci a pojdem domov sa potit..teraz dufam, ze niesom v tom, lebo som si zacala davat lieky na kasel..joj to ani tak ani tak. A to kusnutie boo vazne? Muselo to boliet...au

zuzuzuzka
27. okt 2015

@balikova uf tak mozno to este pride 🙂 ked ta uz pobolieva, tak uvidis dnes a zajtra 🙂 ktory DC si?

michhaela
27. okt 2015

@zuzuzuzka joj mrzí ma že sa cítiš horšie ale môže to byť že si aj v tom väčšinou bab sa necítilo dobre ako keby dačo liezlo na ne a bum boli v tom... neboj lieky nie sú agresívne také volnopredajne skôr antibiotiká su agresívne ale bála by som sa aj ja každý liek je predsa oblbovak na telo...Ten kusanec som,ani necitila bol stres a adrenalin zo strachu do konca krvácať to začalo až po pol hodine no potom keď sa hojilo bolelo na šitie to nebolo ani by som nedala šiť hoci mi ostala pekná jazva na pamiatku ale nevadí niečo zlé je na niečo dobré 😅 U nas z rodiny mali obe babky súrodencov dvojicky ale tiež pochybujem že by sa niečo také zaradilo to by bolo pekné ale dnesna doba po fin.stránke by to bolo ťažšie ale nebranila by som sa mať naraz dve 😀

fergiea
27. okt 2015

@veronika1603 ja som testovala na 9dpo a nic a potom na 11dpo vecer uz bol dusik. Ja som bola nejake 3-4dni pred ms, lebo lutealku mavam 15 dni

zzuzu09
27. okt 2015

@fergiea nechám sa tebou inšpirovať a skúsim vydržať do 11dpo 😉

janikm
27. okt 2015

@fergiea aj kamosom ste uz povedali ci zatial len rodine? 🙂 no to vam super vyslo ze vam prisli nove paploniky aspon sa ti bude mäkkucko spat 🙂 aj ja chcem uz nejake nove ale najprv chcem novu postel manzelsku a zatial sa nam nic nepaci tak sme si dali deadline ked otehotniem aby sme kupili nech sa mi dobre spi ked budem velrybka 😀 a mali sme aj Alina ale nabuduce uz by som sla bez neho on bol uplne mimo ze musi zostat sam na izbe kym my ideme do vitalneho sveta a popravde dost vyvadzal tak potom sme uz chodili jednotlivo tak skoda no ☹ ale chodili sme vela na prechadzky a do lesa s nim 🙂 a tak dufam ze to vyslo lebo dnes som mala peknu teplotu a vyzera to ze ovulka bola v sobotu co je neuveritelne lebo bol 15dc a ja mavam najskor 19-20dc tak alchemilka asi pomohla 🙂 🙂 aj sexik sme mali celkom dobre nacasovany, lepsie ako inokedy 🙂 strasne som stastna ze nemusim cakat ako blbec dalsi tyzden na nu 🙂 ale meram dalej mozno predsa len FF klame lebo bol aj ten casovy posun tak ci mi to neovplyvnilo teploty 🙂 tak uvidim ze co a ako 🙂 hodim graf 🙂 Inak s tym upratovanim uplne chapem ja sa tiez neviem prinutit nikdy a aj teraz mame bordel ako v tanku a taaak sa mi nechce 😀

janikm
27. okt 2015

Ahojte zienky tak ja takto, vyzera to na 3 dpo no aspon FF to hovori, ja si nie som uplne ista zatial lebo ovulku mavam okolo 20dc a teraz bol aj casovy posun tak ci to neovplyvnilo teploty 🙂 prvy mesiac pijem alchemilku tak ak by sa predsa len ff nemylil tak za to vdacim alchemilke ze nemusim cakat dalsi tyzden na ovu 🙂

zuzuzuzka
27. okt 2015

@michhaela och 🙂 tak ja som pocula, ze kazde dve generacie su dvojicky a kedze babky maju surodencov, no je to dost mozne 🙂 urcite vacsia pravdepodobnost ako u mna 🙂 mozno fin.narocnejsie urcite aj casovo...ale dala by som to ;) tak si to chcem uzit a dvoma naraz, lebo ich chcem mat po roku. Aspon by som bola rada, keby to vyslo 🙂
Aj ja som citala, ze baby ochoreli, ked boli v tom. Je vela takych pripadov, tak som zvedava. Hoci ma uz prestalo aj brucho boliet. :(

michhaela
27. okt 2015

@zuzuzuzka Chora nebudes verim ze nie ja som sa cez vikend tak citila ale to preto bo som sa uz doma moc nudila :D a brusko ta boli par dni ci prebehla ovu alebo sa male zavrtava do bruskaaa 😉 A mne dnes rano konecne ukazal hlienik ten co ma byt po dvoch cyklos konecne a to som 9DC...

erique12
27. okt 2015

@renimac
presne tak, babatko pride vtedy ked bude na to spravny cas, ono si na ten cas pocka....
uz nebudem radit, lebo som z tych co ani nevedia ako, ja len dakujem bohu za tie krasne dary, ani neviem ako som si ich zasluzila....

renimac
27. okt 2015

@erique12 moj manzel mi hovori, ze prve ide tazko ako slovensky hokej, ale ze pri dalsich budem ako ceresna - kazdy rok jedno 😀.
Zrejme ste s manzelom mali vsetko, co babatka v tomto zivote potrebovali.

balikova
27. okt 2015

@zuzuzuzka dnes som 14 DC a ciarka oproti vcerajsku dost zosilnela, tak dufam, ze to coskoro pride.. a ty sa ako citis?

motorolka
27. okt 2015

@puffu vazne to strasne uteka,vsak len teraz si mala // a uz to zacina byt vzruso 😀 ja som mala vcera tazku chvilku svagrinka porodila, tak som sa tesila,ale aj bola smutna,ze kedy uz aj ja, tak stale dufam 🙂

me3
27. okt 2015

@janikm drzim palce nech sa to tam hore aj udrzi 🙂

janikm
28. okt 2015

@me3 dakujem 🙂

zuzuzuzka
28. okt 2015

@michhaela uz ten priesvitny natahovaci? To by bolo celkom skoro nie?

zuzuzuzka
28. okt 2015

@balikova okrem toho, ze som chora (mi to vsetko preslo do nosa) , dnes akurat pocitujem taky jemny tlak na prsiach, ale uprimne...neverim, ze sa zadarilo :(

zuzuzuzka
28. okt 2015

@balikova a stale pijes tu grepovu stavu? 🙂

michhaela
28. okt 2015

@zuzuzuzka hej vcera ráno som ho mala a natiahla az 8cm medzi prsti a to bol 9DC kramy mi trvaju len 3dni a včera ma aj jemne pichal vajecnik pravý...no dnes hlien nikde proste fuč už zrejme mam ovu hned po skončení kramov aj ovu testi mi tak vyšli aprilovy cyklus že ovulacia bola skoro tak ja už neviem dlhý cyklus mavam 26,27,28 viac ani nemej nie teraz dva mesiace bol 27cyklus leto celé 26 😲

zuzuzuzka
28. okt 2015

@michhaela aspon vies, ze kedy mas a kedy sa mate snazit ;)) to je super podla mna....ja ten hlien ozaj vobec neregistrujem :(

michhaela
28. okt 2015

@zuzuzuzka lezne do teraz mi dva cyklusy neukazal hlien a možno aj lieky čo mi dal na preventívne preliecit lebo mávam často zapal /mykozu 😠 / takže sa obávam že koli tomuto nemusím vôbec mať maličké aj keď ovu prebieha... 🙄