Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@veronika1603 neviem sa dockat 🙂 od vcera ma.zacalo poboloevat podbrusko a kade tade zase picha...asi sa maternica roztahuje a zacala som straaaasmecasto cikat. Uz cakam len tie nevolnosti 😃 nemuseli by ani byt
@baska1 nechcem byt skepticka bodaj by to bola tehu ciarka..ale tento isty test co som na neho spoliehala mi 5dpo ukazal jasne viditelnu ruzovu ciarku a nebola som tehotna...ostatne testy ciste...pockaj a potom skus iny test...ja som testovala s troma druhmi a zatial nesklamal pepino obyc pruzky
@balikova ano ciarka ano len veeelmi tenka a siva preto ani necakam ze to vyslo kazdopadne dokym nieje ms nadej je 😊
Ach baby uz dlhsie citam tuto na MK diskusie a rozhodla som sa aj ja registrovat... 🙂
Strasne vas obdivujem vsetky co to snazenie zvladate s plnym psychickym zdravim...my sa s manzelom snazime od marca len prirodzene zatial a ja uz zacinam mat z toho nervy...
Vzdy som si myslela ze sa proste rohodneme a v priebehu 1-2 mesiacov to bude... 😒
@bobulazelena vitaj. Aj papate s manželom nejaké vitamíny prípadne merias teplotu?
@veronika1603 velmi sa do toho nerozumiem, kedze mne takto test este nikdy neukazal....ale keby mi ukazal, tak isto verim, zw som v tom ;)
Dilema vyriesena 1DC...vyje...mamatesty uz nikdy nekupim
@veronika1603 ...nakolko som citala, ako niekedy mamatesty vychvalovali, ja ich nechcem ani vidiet...mali sme krasnu ruzovu ciarku a nic z toho nebolo... Ale tak coskoro sa zase zacnete snazit a uz to bude urcite s dobrym vysledkom...ja cakam o tyzden MS...pevne dufame, ze do Vianoc to vyjde
@mima177 tak jako keby bola este aj ruzova ta ciarka tak by ma asi porazilo...ale total.mamtest uz nikdy.ked lacny tak pepino alebo quicktest ci jak sa vola.a robit po meskani ms.potom to takto dopadne...neva.idem kupit inofolic..mozno mi to pomoze.
@veronika1603 jaaj to ma mrzi ze ti dali falosnu nadej ☹ ja som tiez o nich vela krat pocula ze strasne falosne duchuju ale zas na druhej strane ze ked je zena tehu tak velmi skoro ukazu.. asi je v nich prilis vela farbiva alebo co ☹ najlepsie su tie od lauritky a este dr. max 🙂
@veronika1603 ahoj,
Nooo,ak mas pravidelny cyklus, tak by som s infolikom este pockala. Ja osobnu skusenost nemam,dle mnohym babam to tu riadne rozhadzalo cyklus.
@zzuzu09 zatial nic ...zatial len ratam ovulku...kupila som e viramin tak skusime ten asi...ci nieco ine odporucas?
@kakatulik to vazne?ano mam pravidelnu 28-29dni..nooo teraz neviem.v lekarni to dost odporucaju aj gyndo aj baby odtialto...babyyyyy co teda poradte mam investovat do toho inofolicu?kto ma skusenost?
@veronika1603 ja to beriem druhy mesiac.. a neviem ci mi to az tak rozhadzalo cyklus... akurat ze predtym som mala tak 26-27 a minuly mesiac som mala 25 predtym 26 a teraz uvidime.. 16DC bola ovu...
@veronika1603 ahoj dlho som tu nebola 🙂 no citam ze rozmyslas zas nad i inofolikom. Ja na neho nedam dopustit lenze ja bez neho nemam cyklus lebo mam male vajocka a inofolik je hlavne nato robeny. Ale pokial mas riadny cyklus tak je to na tebe ci chces investovat tolko. Ja viem ze bez neho by som nemala moju malu princeznu (ale zas ja som ho brala len koli tym vajickam). Uskodit nemoze ale je drahy. Skus ine veci ja som bola u lekara teraz nedavno (vsak vies) koli tym krvnym testom a povedal mi ze snazit sa len cez plodne dni je totalna hlupost lebo zena aj ked ma pravidelny cyklus tak neni zarucene ze ma plodne dni cca v strede cyklu. Narovinu mi povedal ze kazdy druhy den od zacatia cyklu musime ked chceme nie len cez plodne dni.a asi mal pravdu lebo co som sa bavila s kamoskami co maju deti tak polovica otehotnela mimo plodnich dni. Kazde telo je ine a nemusi ist podla tabuliek 🙂
@bobulazelena určite papaj kyselinu listovú. Odporúčam Femibion 800,ale daj pozor aby ti predali ten na plánované tehotenstvo a nie na druhý trimester (mne sa prihodilo). 😉 Ak máš pravidelný cyklus, tak podľa mňa už len treba vychytat ovulku 🙂
@abusa dakujem za rady...urcite investujem 17eur neni zas az tak vela.my sme sa snazili od skoncenia ms az do konca ovulky.na druhy den po ovu som bola na prehliadke a doktor zze dominantny folikul nevidi asi mam po ovu a urcite som aj mala.odvtedy sme ani nemali kedy skusat..kys.listovu mam ale teraz skusim ten inofolic aj doktor mi ho odporucil.aj kazal po sexe davat pod zadok podusku nie len lezat..a vydrzat aspon 20min.tak skusim..a ty ako mas ovu ci po nej uz?
@veronika1603 ,ved skus. Ked to nebudes prehanat,snad sa nestane nic. Prinajhorsom to vysadis. Neviem kolko vydrzi to jedno balenie. Tem o infoliku je tu neurekom.
@veronika1603 teraz mam ovu tak sa snazilkujeme ale snazim sa nato moc nemysliet preto som ani tu dlho nebola 🙂 ale dnes som uz nevydrzala a musela som sa kuk co mate nove 🙂 no uvidime s tou poduskou skusim aj ja ;)
@abusa ano skus to s tou poduskou.nepocula som to len od doktora ale aj vo forach o tom pisu.proste aby bol zadok po sexe vo vyvysenej polohe..drzim palce dufam ze nam to vsetkym do vianoc podari..to je jedno kedy sa ten inofolic zacne brat ci po ms alebo to je jedno?
@veronika1603 ja som ho zacala brat po ms. Ale neviem ci je to jedno 🙂 to ti nepoviem niesom si ista.
@veronika1603 mozes ho zacat hocikedy brat
Ahojte, ktora z vas je tesne pred ocakavanou MS a necaka ju tak ako ja? Tento mesiac som vobec netestovala a ziadne testy doma ani nemam. Cely den mi je slabo, zaludok mi plava ...na veceru som si dala len jablko a nedojedla som, nakolko mi je aj z jablka zle, prsia ma bolia. Som v ocakavani, ci je to super priznak PMS alebo nieco, po com tuzime... 🙂 Testy nekupujem, lebo potom je zo mna zavislak na testovani a ducha na teste hladam aj s lupou :D :D
@balikova a odkial si? Mne zase v januari konci zmluva...som zvedava, ci mi predlzia :/ dost mam z toho strach, lebo s pracou som spokojna....cize mne by teoreticky pasovalo, keby som otehotnela az v januari. Nevies ako to je? Musim zamestnavatela oboznamit s tym, ze som tehotna, keby som to zistila?

@veronika1603 mne sa to zda ako tenka ciarkocka.. drzim prstyy 🙂