Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@janikm ahoj moja az teraz som prisla na to, ze som ti neodpisala 😱 zatial sme povedal o babatku len mojim rodicom, jednej kamoske a mirino svojej mamine. A ked som odchadzala z prace,posledny den, tak som to povedala riaditelke a este kolegovi. Vo stvrtok uz idem.k doktorovi velmi sa tesim , ale nie som poverciva, z eby som to potom tajila do konca 3.mesiaca. myslim pozitivne, tak bude vsetko v poriadku. Dnes sme boli na hroboch mojmu a mirkovemu starkemu tak som sa k nimpomodlila aj aby na nasu fazulku davali pozor. A mali sme dnes pekny denisli sme so znamymi do Bojnic, na zamok na prehliadku potom sa najest a na tie hrby. Vcera zas ocinovi mjmu gratulovat k narodkam a predvcerom som mu cely den s bratom vypekala poschodovu tortu 😂😂 a bol z nej stastny tak som stastna aj ja :') no a ty moja ako uz si tehu? 🙂 ako sa citis ako brusko ?
@zuzuzuzka ja som este vacsi blazon, nic neboj, ked som nemala tehu testy, tak som skusala aj ovu, lebo tie su vraj v tehotenstve tiez pozitivne a prepac, ze sa ti miesam do diskusie, ale urcite nie si povinna zamestnavatelovi hovorit, ze si tehotna. Aj my sme cakali na zmluvu, ale keby sa nam podarilo skor, nic by sme nepovedali. Rodina je priorita a to je diskriminacne, aby nas pre tehotenstvo vyhodili...zajtra rano ti drzim prsty 🙂
@zuzuzuzka a co robis? 🙂 ja som od Bardejova a som fyzioterapeutka, ale ak budem rozposielat ziadosti, tak urcite spomeniem, ze som ochotna robit aj maserku, mozno mi to pomoze skor najst nejaku pracu..
ja sa v tych zakonoch velmi nevyznam, ale tu som nasla nejaky clanok, co by ti mohol pomoct http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi...
@mima177 ahoj ..ja som tiez tesne pred ms..vlastne dnes som mala dostat..este som nedostala odva testovat...nejak som uz sklamane z tej jednej ciarky tak testujem neskor..mam iba jednu sancu tento mesiac..lebo som povedala ze to doho uz tolko neinvestujem..mam iba jeden test :D o priznakoch radsej ani nepisem..lebo tie mam kazdy mesiac az vyse hlavy a nic z toho :D tento mesiac nemam ziadne radsej...tak teda si drzme palce...:D
@fergiea hehe to nevadi ze az teraz 🙂 my sme tiez boli vcera na hroboch mojmu dedkovi, este su to len 3 mesiace co nas opustil tak aj slzicka bola ☹ verim ze nam posle tiez coskoro malicke 🙂 a ano treba mysliet pozitivne a tesit sa a uzivat si tieto pekne chvilky 🙂 si sikovna gazdinka ked si zvladla poschodovu tortu 🙂 No ja som dnes 7dpo tak este neviem ci bol tento mesiac uspesny, nemam ziadne zarucene priznaky, sem tam ma nieco pichne v krizoch alebo v bruchu a mam kremovy hlien ale to je asi tak vsetko 😀 jaaj ozaj aj prsia ma bolia ale to vsetko som uz mala aj inokedy tak asi len cakat mi ostava.. testovat by som chcela v stredu na 10dpo ale ci dovtedy vydrzim to neviem 😀 aj mi dnes prislo tak smutno ze co ak to opät nevyjde a ze ochvilku tu mame vianoce a ja som si pred rokom vysnivala ze tieto vianoce uz budeme bruskovat... ale snazim sa mat dobru naladu a nezatazovat sa tym.. hadam to raz pride 🙂
@puffu ahoj,prepac,ze tak oneskorene,ale snazim sa MK vyhybat lebo sa potom prilis sledujem.No bola som v piatok po vysledky krvicky na take speci testy hormonov,po roku mam vraj vynikajuce vysledky,az moj dr nechapal,ze ako 😀 a tak este sono a aj to bolo super,lebo som bola 9 DC a ze zacali moje folikuly spolupracovat a pekne rastu,tak uz skusame a v utorok zas kontrola,ci uz mam ovulku a ci je sanca,aby to vyslo.Mam z toho dobry pocit a akosi verim,ze teraz sa to uz podari 😉 Vy ako s drobcekom,ako sa mate?
Ahojte baby, kam ste vsetky zmizli? Ako sa vam dari? Ja som teraz spravila posledny kontrolny tehu test a vybehli na mna riadne kolajnice. Vo stvrtok sa chystame k doktorovi, velmi sa na to tesime. Oddnes som aj oficialne nezamestnana tak si idem nadalej uzivat pokoj klud a vela vela spanku 🙂
@puffu
@ninna86
@lucia1002
@mia005
@meggie07
@janikm
@espoleta
A ostatne 🙂
@fergiea ahooj 😉 tu som stale...vzdy behnem kuknut co nove..len malo casu je 🙂 my sme mali dnes poradnu..vsetko je ok..aj maly krvny test na dawna je v poriadku..babulko zas strasne narastlo 😉 a o tyzden nas caka velke sono..uz sa neviem dockat 😉 som zvedava ako ty dopadnes u dr 😉 inak ako sa mas a citis?
@lucia1002 boze ked som teraz zbadala ze ai uz v 13tt skoro som odpadla.jej tak to som velmi rada, ze je vsetko ok 🙂 ja sa neviem dockat doktora, strasne dufam, ze uz budeme vidiet srdcko bit bambulke. A mam sa fajn 🙂 zle mi nebyva a dufam,ze ani nezacne 😂😂 tak nervacim stale na kazdu blbost haha, ale snazim sa byt v pokoji. Som strasne vdacna, ze mozem byt doma a mat klud. A drahy,ten to uz vykecal v robote mamine starkej, vidiet, ze sa strasne tesi
@zuzuzuzka ahoj 🙂 ako to myslis? Ja ani sama neviem, ako sa to odrazu podarilo. Ale pila som druhy mesiac alchemilku, dva mesiace pred tehu somjedla fembion a stale ho jem, no a ked sa nam topodarilo, nejaka som bola uplne kludna od zaciatku cyklu nestresovala som tak ako inokedy 🙂
@meggie07 ahoj môžem sa spýtať kam sa chystáš na laparku? mna to asi tiež neminie.... 😢
@malalienka85 ahoj, este neviem.. nechcel mi este nic povedat doktor, ze sa mam sustredit na to, aby sa nam tento mesiac podarilo.. ze ked pride ms, mam sa objednat a povie mi uz konkretne co a ako.. zatial iba spominal,ze su dve moznosti. bud pod narkozu, alebo do BA -bez narkozy.. tak ti dam vediet neskor.. 😉 kolko sa uz snazite,ked sa mozem opytat?
@meggie07
@malalienka85 Kočky mňa tiež laparka neminula, bola som minulý týždeň. Ja som vsak išla kvôli cyste. Vy by ste išli asi len na tú diagnostickú, že? Dúfam, že sa jej vyhnete 😉 My musíme mať teraz mesiac pauzu, tak snáď to v decembri vyjde
@meggie07 a to si bola u svojho gyndoša? my už sme boli v CAR-e na konzultacii, spg. dopadol dobre, čakáme na vysledky krvi a popritom sa mam rozhodnut kam by som sla na laparku, v kazdom pripade presne sa na tom dohodneme az po vysledkoch... išla by som urcite do BA, ale Dr. mi hovoril že aj tam to robia v narkoze tusim.... 90 € to tam stojí...... my sa snažime od januara, toto bude 11 cyklus, ale kedže už nemáme 20 tak sme už nechceli dalej cakat a pokial je problem nech sa rieši.... vy sa ako dlho snažite?
@salmas ahoj ano diagnostickú,,,kde si na tom bola ak sa možem spýtat? bolo to až také hrozné?
@janikm jooj tak to je cerstve. To mi je luto. Moj starky je prec 12 rokov a aj tak slzicka vypadla. Vcera som si zasa uvedomila, ako ten cas leti...a co ty vies mozno prave tvoje priznaky su uz naozaj priznaky 🙂 a dnes 8dpo uz si skusala testovat? A nebud smutna musis mysliet iba pozitivne 😙
@zuzuzuzka vies co, skus ked tak alchemilku do ovulky, bylinky su carovne. A femibion som jedla lebo je tam hlavne kyselina listova pre babatko a vitaminy. A bola som bez stresu a uz ako sa blizila ms (ktora neprisla) bolelo ma brusko prsia a to som uz v klude bola v tom, ze uz ide ms..... neviem taky iny bol cely cyklus 😂
Ahojte 😉

@mima177 ja mam dostat zajtra 🙂 a dnes som si bola kupit testy, pretoze mi dosli.....no nevydrzim to...som 12DPO...zajtra rano testnem zase ( ako blazon)....