Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@malalienka85 ahoj, mna moj gyndos poslal jednemu odbornikovi v TT. tiez nam porobil testy, hormonalne super, spg super, nevytvaram protilatky, foliky dozrievaju ok... my sa uz snazime vyse roka.. tiez som radsej uz isla k doktorovi po par mesiacoch, nakolko uz nie sme najmladsi..
@salmas áno Dr. hovoril že sa to robí cez pupok a neleží sa v nemocke je to jednodňová záležitosť, ja sa viac bojiím tej narkózy ako laparky,,,, to vieš človek podstúpi všetko len aby sa dostal k vytúženému cielu..... ja teraz čakám na výsledky krvi a potom idem do toho.....
@zdeneli JA TO TAM VIDÍIIIM!!!!!
@meggie07 ja prave teraz čakám na výsledky krvi tak uvidíme čo bude.....
@zdeneli vidim // 🙂
@petkazh takže vy to už riešite cez centrum? tak nech to už vyjde 🙂 ja som povedala že na genetiku ani neidem ved aj z hematologie posielaju krv na genetiku a ked som sa lekara pytala či z genetiky stanovuju nejaku liečbu tak povedal že ešte sa s tym nestretol aby po genetickej stranke niečo liečili tak som to zavrhla, on sam povedal že na hematologii by mali zistiť pričinu, kedže štitnu som v prvom tehotenstve mala dobru, žiadny problem tak povedal že jedine ked ja chcem tak ma tam pošle ale mne sa popravde nechce :D uvidime čo ukaže krv aj ked ja stale verim že sa tam nič nenajde, no necham sa prekvapiť 🙂
@janikm teraz budem od veci, ale dnes idem pozriet nejake darceky pre draheho na Vianoce 😂😂😂 a kupit si fake.tir velke kvety na stromcek vianocny. Teeim tesim 🙂 ty uz aj vies co drahemu. Pod strom? Ja som si vymyslela drahemu dolce gusto kavovar, nic narocne, nejaki extra kavickari nie sme, kavu si da kazdy den, 1-2 a myslim, ze ho to potesi... nie je to ani drahe a ziadna tazka udrzba 😂😂😂😂

@fergiea nadherne kolajnice 🙂 kiez by som uz aj ja take mala alebo by stacil aj duch zatial ...dnes som len 6 dc ..