icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

petkazh
3. nov 2015

@fergiea nadherne kolajnice 🙂 kiez by som uz aj ja take mala alebo by stacil aj duch zatial ...dnes som len 6 dc ..

baska1
3. nov 2015

@mima177 mne sa tam nieco vidi v urcitom uhle..

petkazh
3. nov 2015

@espoleta aj my mame termin 30 novembra do centra uz druhy x tak som zvedava co bude...kiez by povedal len tu dobru spravu 🙂

meggie07
autor
3. nov 2015

@malalienka85 ahoj, mna moj gyndos poslal jednemu odbornikovi v TT. tiez nam porobil testy, hormonalne super, spg super, nevytvaram protilatky, foliky dozrievaju ok... my sa uz snazime vyse roka.. tiez som radsej uz isla k doktorovi po par mesiacoch, nakolko uz nie sme najmladsi..

meggie07
autor
3. nov 2015

@fergiea ahoj, ovu uz bola v piatok... dakujem velmi pekne.. si zlata.. dufam,ze budes mat pravdu 😵

zdeneli
3. nov 2015

Babyyyy, ja dnes 11 dpo a rano som mala takyto testik ;))) ze tam aj vy nieco vidite? (nazivo je to samozrejme lepsie)

malalienka85
3. nov 2015

@salmas áno Dr. hovoril že sa to robí cez pupok a neleží sa v nemocke je to jednodňová záležitosť, ja sa viac bojiím tej narkózy ako laparky,,,, to vieš človek podstúpi všetko len aby sa dostal k vytúženému cielu..... ja teraz čakám na výsledky krvi a potom idem do toho.....

malalienka85
3. nov 2015

@zdeneli JA TO TAM VIDÍIIIM!!!!!

malalienka85
3. nov 2015

@meggie07 ja prave teraz čakám na výsledky krvi tak uvidíme čo bude.....

depi
3. nov 2015

@zdeneli je to tam 🙂

zzuzu09
3. nov 2015

@zdeneli kraaaasa, gratulujem 🙂

mojsap
3. nov 2015

@zdeneli krásna čiarka 🙂

nikijur
3. nov 2015

@zdeneli gratulujeeeem krasna ciarocka

mima177
3. nov 2015

@zdeneli waaa, milionkrat lepsi ako moj 🙂)) gratulujeeeem 🙂 super

mima177
3. nov 2015

@zdeneli ja netusim aky som dpo, lebo som to nesledovala tento mesiac... Mozno este len 9...ale nazivo tiez cosi vidim...uvidim o par dni... 🙂

janikm
3. nov 2015

Dobre ranko, tak u mna takto 😀 kanalik jak oci.. (nemyslim to popisane perom, to tam uz bolo 😀 ) taky vyrazny som este nemala, skoda ze tam nie je ciarka.. 9dpo 🙂

zdeneli
3. nov 2015

Vdaka baby, strasne sa tesim ❤...este si to poriadne neuvedomujem, ale dufam ze ciarocka nam bude pekne silniet 🙂
@mima177 testni o dva dni znova, snad bude lepsie vidiet 🙂 ale ak si len 9 dpo, tak naozaj nemusi byt este nic vidno...drziim palce!

janikm
3. nov 2015

@zdeneli gratulujem krasne ciarky 🙂

fergiea
3. nov 2015

@janikm preco myslis ze kanalik???

janikm
3. nov 2015

@fergiea tenky je a sedo-modry tak skor si myslim ze je to kanalik, aj ked bol tam hned od namocenia a zostal aj teraz ked je test suchy ale keby bol duch tak myslim ze by bol aspon doruzova 🙂 nevadi skusim aj zajtra 😀

fergiea
3. nov 2015

@janikm co ja viem ked aj ti prvi duchovia su vzdy taki vselijaki a ked som sa vcera pozrela na vsetky tehu testy z tohto cyklu na prvych uz boli len sede slabunke pasiky. Ja tomu verim,tak este teda aj zajtra...

luckalucinka
3. nov 2015

@zdeneli vidim // 🙂

janikm
3. nov 2015

@fergiea si zlata ze mi davas nadej, dakujem za podporu 🙂 ja to beriem s rezervou ale tak aspon raz nebol biely test ze mam trochu vzruso 😀 v piatok necakam mrchu tak dovtedy sa este zabavim s testami 😀

espoleta
3. nov 2015

@petkazh takže vy to už riešite cez centrum? tak nech to už vyjde 🙂 ja som povedala že na genetiku ani neidem ved aj z hematologie posielaju krv na genetiku a ked som sa lekara pytala či z genetiky stanovuju nejaku liečbu tak povedal že ešte sa s tym nestretol aby po genetickej stranke niečo liečili tak som to zavrhla, on sam povedal že na hematologii by mali zistiť pričinu, kedže štitnu som v prvom tehotenstve mala dobru, žiadny problem tak povedal že jedine ked ja chcem tak ma tam pošle ale mne sa popravde nechce :D uvidime čo ukaže krv aj ked ja stale verim že sa tam nič nenajde, no necham sa prekvapiť 🙂

zdeneli
3. nov 2015

@janikm dakujem krasne 🙂 a drzim aj tebe palceky, ak si este len 9 dpo, tak kludne este moze ciarocka vybehnut aj o dva dni...treba mysliet pozitivne 🙂

janikm
3. nov 2015

@zdeneli dakujem, ja viem len som nedockava a teraz budem este viac 😀 tak uvidim zajtra-pozajtra to uz by mohlo byt vidno ci sa podarilo alebo nie 🙂

fergiea
3. nov 2015

@janikm budem velmi silno mysliet na teba aby to.bolo ono....🙂 💜💜💜

janikm
3. nov 2015

@fergiea dakujem krasne moja 🙂

zdeneli
3. nov 2015

@janikm drzim moc palce a potom nas informuj 🙂

fergiea
3. nov 2015

@janikm teraz budem od veci, ale dnes idem pozriet nejake darceky pre draheho na Vianoce 😂😂😂 a kupit si fake.tir velke kvety na stromcek vianocny. Teeim tesim 🙂 ty uz aj vies co drahemu. Pod strom? Ja som si vymyslela drahemu dolce gusto kavovar, nic narocne, nejaki extra kavickari nie sme, kavu si da kazdy den, 1-2 a myslim, ze ho to potesi... nie je to ani drahe a ziadna tazka udrzba 😂😂😂😂