Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@abusa ja mam ms cakam kym skonci a sup nato.objednala som 20 ovu testov tak skusim.len mam dilemu ze ma sa testovat doobeda (nie rano)a vecer ty kokso to mam aj v robote?dnes som plakala od stastia som volala na vysledky cyto a mam ju v poraidku negativ.som stastna jak blcha.nechapem min.rok vysla zle.dakujem bohu..hpv si dalo pauzu a moze pauzovat az pokial neporodim potom mi uz je jedno.zajtra mame termin aj od jonasa zatial nam ani jeden nevysiel vzdy ho mam po ms takze moc tomu neverim...
Ahojte, ja som "prvosnazilka". Myslela som ze sa rozhodneme, hupneme na to, a bude to :D Ako som sa mylila..zatial to su len 3 mesiace, cca 8. (nepravidelna) ma dostat mrchu a uz teraz citim v podbrusku ze cochvila je tu :( Ked to opat nevyjde tak chcem zajst aspon nech mi hormonalny obraz spravi gyndos alebo nieco, keby nahodou.. chjoo :( :D
@nibokazv86 ja vidiiiimmmm jeeee
@veronika1603 no aj mne sa tam nieco mari tak som nevedela či ozaj 🙂
@nibokazv86 marí sa mi tam druhá čiarka keď točím mobilom. To máš z rána alebo teraz večer si testovala?
@nikijur zacala som trocha spinit dnes na obed, presne ako pred ms, zajtra by mala (ne)dorazit...ale test dnes rano robeny a ciarocka je o trochu silnejsia oproti vcerajsku...rano spravim este jeden na porovnanie, ale uz sa zmierujem ze nic z toho...a uz nikdy nebudem testovat dopredu, lebo toto je teraz obrovske sklamanie...aspon vy sa drzkajte...
@zzuzu09 teraz vecer som testovala lebo som dnes este čakala či príde 🙂
@nibokazv86 tak už nepi dneska, nech máš zajtra ráno koncentrovanejsie hcg a šup testovať 😉
Myslím že potom už nemusím točiť mobilom nechzbadam koľajnice
@zzuzu09 ok skusam ráno 🙂
@nibokazv86 urcite stmavne rano..ciarka je mierne ruzova a aj hrba jak ma byt.myslim ze sa mozes tesit😊
@nibokazv86 jasneee vidim....
@veronika1603 no tak uvidime potom dam vediet 🙂 ja som si uz myslela že ma klame zrak ale bola u nas dnes sesternica s dcérkou takou 14 mesačnou tak som sa s nou vymojkovala že nech sa prilepi 😝
@motorolka juuuj Ďakujem 🙂
@zuzuzuzka juuj, tak to u vas je potom ine, vy sa snazite o prve spolocne, jooj, tak to vam ho prajem o to viac... skuste aj muzovi nejake vitaminy, moj papa zinkosel, tam je zinok, selen, vitamin C a E.. tak mozno aj to pomoze... ja ani neviem ako sa citim, snazim sa velmi tomu nevenovat pozornost.. uvidime na buduci tyzden, ci pride mrcha 🙂
@veronika1603 ja si robim len vecer lebo cez den nemam vela casu pri malej 🙂 jeeej tak super ze vysledky su dobre 🙂 len nech su aj nadalej 🙂 dufam ze vam to tento mesiac vyjde 🙂 daj vedet potom 🙂
Juj baby tak idem do ďalšieho mesiaca, som 1DC. Našťastie nemám čas smútiť lebo malý sa mi zotavuje z horúčky a ja som chorá.
@baby_wanted citam ze sa snazite 3 mesiace.Nechcem ta sklamat. No moja osobna skusenost je ze min.po roku lekar zacne riesit kde je problem s pocatim.U nas to trvalo 2 roky,ale pristup mojho gynekologa teraz uz byvaleho bol light,on uz nevedel co s nami resp.so mnou.Tak na podnet spoluziaka sme sli sami do CAR a dali sa aspon kompletne vysetrit-ja som mala 2krat biochem.tehot,chvalabohu nasla sa pricina.A v case cakania na dalsie vysledky som spontanne otehotnela,ono si to treba poriesit v hlave,usporiadat viem ake to je ked kazdy mesiac cakas tu ciarku na teste a ona nikde.Drzim palce a verim ze tvoj lekar ma dobry pristup k takym veciam.
@zdeneli nelám si hlavu ja som si tiež myslela že nič z toho lebo tiež par dni pred mrchou špinim a to prišlo týžden pred nou som dva dni po sebe doobeda špinila, tak som si myslela že nič z toho a išla som do fitka kde som si zamakala aa tpo teda brušáky a cardio, akurát mi bolo divné že som nevládala s dychom čo nikdy nemam problem. po dvoch dňoch špinenie pretalo a odvtedy nič neboj sa dobre to bude cím to v kosti. dnes robíš test? ja som testovala ako šiši týžden dopredu aj dva krát denne myslím na teba. ja sa držím ale poviem ti že mi je zle ako psovi, a to do práce musím takže sa premáham ako sa len dá. a spávam ako bábatko už od 20:30. každé ráno som prespatá :D
@nikijur
@malalienka85
@fergiea baby, tak testy takto...ciarka silnie napriek spineniu. volala som s dr. a povedala ze nemam panikarit, ze je to uplne normalne v case ms...ze pokial to nie je cista krv, je vsetko v poriadku...dakujem za podporu a drzte palce aj dalej 🙂
@fergiea dobre ranko, no dnes som testla ale nic co by naznacovalo ze som tehotna ☹ teplota sice rano stupla ale to asi len taky posledny vykrik do tmy takze asi si pockam zajtra na mrchu.. musim si ist kupit antidepresiva (=miliony sladkosti) 😀 vecer mame s kamoskami damsku jazdu tak aspon sa rozptylim od rozmyslania nad hlupostami 🙂 a november bude nas 🙂 a ty pis aky bol ultrazvuk 🙂
@zdeneli no vidíš moje tolko si sa strachovala, tak teraz už len klud a užívaj si čiaročky, sú krásne 😀

@zdeneli mne sa nerozbiehala, mne normalne ms prisla ale take bolesti ze az. Vsak uvidis. Hlavne ziadnu paniku. A vraj sa toto deje casto, len tym ze testujeme este skor ako pride ms, tak o tom vieme...