Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea tak to nemas najlepsiu skusenost, hned takto na zaciatku. V ktorom tyzdni vlastne si? Lebo ja som bola min. stredu na Sk u lekara a bola som 6tt+1 a tiez videl len dutinku, a ze je to ok tak ako ma byt na dany tyzden, aj ked uz som zostresovala tu na MK lebo niektore baby uz videli aj plodik aj srdiecko, ale tak uklidnila som sa ze kazde tehu je ine. No a UTZ tu v zahranici skor ako v decembri mat nebudem :( takze ti zavidim ten november.
@majka_ka89 dnes som6tt+0 nejde ani tak o to, ze sme nic nevideli, ved uvidime neskor, ale ten jeho pristup, no ja neviem co mato tak vzalo. Clovek sa tesi a oni ta schladia. Som zvedava ako sa mi budu venovat na poradni....no a som rada ze poradna o tri tyzdne aspon jedna pozitivna sprava 🙂 takze uz hadam uvidime vsetko co mame vidiet....
@fergiea aby si nebola sklamaná aj z tej poradne....ono my zeny to prežívame, čo je samozrejmé, no nečakaj zázraky, hlavne takto na začiatku...bude to rýchle a stručné :D
@fergiea no ten pristup je katastrofalny, svoju frustraciu z prepracovanosti si vyliali na pacientke. ku mne keby sa tak sestricka sprava tak ako sa poznam by som ju niekam poslala do tepla 🙂
@fergiea Ahoj, mrzi ma pristup, citila by som sa rovnako. My zeny sa snazime, tuzime, obetujeme sa a lekari to beru chladne. Ale neries, dobra sprava je, ze tehotenstvo lekar potvrdil. Urobte si pekny vecer a oslavte to. Nenechajte sa otravit odmeranym lekarom. Inac, ja som kvoli zlemu pristupu zmenila nedavno lekarku za ineho lekara. Prisla som za nou, ze sa snazime a mala som problemy a ako sa na mna vybrechala, ze s hlupostami som prisla, tak sme vzali kartu...Gratulujem a povzbudenie mas tu od nas 🙂
@baaambulkaa budem dufat, ze to uz bude lepsie. Uz to nejdem riesit zbytocne sa stresovat v tom som expert 🙂 ale dakujem za podporu 🙂
@majka_ka89 ja som zasa radsej ticho sklopim usi a som nastvana :-/ no co uz kaslat na to. Uz ma to trosku preslo. Hlavne ze tan bola dutinka a nabuduce uz hudu rucicky a nozicky a sediecko 🙂
@fergiea To poznam, aj ja rychlo prenesiem naladu druhych na seba...a to pracujem s ludmi, takze sa to stava dost casto :D Ale aspon mate istotu, ze to nie je mimomaternicove.... Joj, tesim sa 🙂 Dufam, ze sa nam vsetkym podari do Vianoc...skoda, ze sme z roznych krajov SR a nemozeme sa potom aj stretnut vsetky s kocikmi 🙂))
@fergiea chudatko :( az mi smutno prislo aj za teba, to co je za pristup! sprostí doktori, co sa ponahlaju domov,troska empatie by nezaškodilo ..:(...ak je dobry odbornik, tak ešte zváž odchod,..ale tuším ak je starší ma tento Kozsegy aj rodil, teda moju maminu 🙂 ..a počula som ze je dobry, ale toto ti teda naozaj pokazilo den,nenechaj si ho zničiť,hlavne ze vieš,ze je všetko v poriadku,na srdiečko bolo zrejme skoro, je to individualne,ale hlavne nebud smutna 🙂 drzkaj sa a babanko nech pekne rastie 🙂
@fergiea je smutné, ten ich prístup, však keď to nezvládajú a sú nervózni nech to radšej nerobia, ale neboj, tešte sa, že je všetko v poriadku a nenechajte si to pokaziť lekárom 😉
@fergiea Nie, dnes nie. Nemam testy uz doma a uz sa hanbim chodit do lekarni, mam pocit, ze uz ma poznaju. Chodim kupovat femibion a testy. Objednavala som aj odtial z MK, ale to som sa uz nekontrolovala a testovala o dusu. Zajtra kupim a v sobotu rano testnem...ak nebudem uz 1 DC..samozrejme.
@nibokazv86 podla mna jasna ciarka...
@mima177 ak cches mat istotu a nehladat duchov, kup si digitalny clearblue. Mne ukazal tyzden pred MS 1-2 tyzdne. Je trocha drahsi ale podl mna ukaze spolahlivejsie ko hladat ciarocky. A ked tam vidis duchov tak ti uz ukaze aj tento. A potom mas jasny dokaz ze neblaznis, len vysledok ukazuje necelych 24 hodin.
@majka_ka89 Dakujem...myslis, ze je dostupny vo vsetkych lekarnach? Lebo zatial mi davali na vyber len kazetove alebo pruzkove..kde si kupovala ty?
@mima177 ja som v zahranici, ale taka lekaren by mala mat aspon Dr.Max urcite. Alebo si objednaj cez internet, magister.sk alebo dosimon.sk. ale aj v lekarni ti to vedia urcite dodat.

@kralovahola akoze mozno ani nemusim byt taka nastvana, ono ma to prejde, ale clovek sa tesi na tento den a oni ti ho uplne zhnusia. Hlavne ze 80rocna babka (mic proti nej nemam) tam bola vyse hodony vnutri a jej sa venovat mohol. Mam sto chuti zobrat kartu a ist inde. Je to dr stanislav koszegy - uniklinika Prievidza