icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

veronika1603
8. nov 2015

@abusa ked máš už aj lieky tak snad...malo tam byt a ake lieky?

hranoska
8. nov 2015

@denidi ďakujem 🙂 lebo už som všeličo čítala...tak to ešte pre istotu nebudem piť..o pár dní má prísť ms, ale dúfam, že tentokrát už nepríde 🙂 takže možno posuniem tú alchemilku kamoške ;)

denidi
8. nov 2015

@janikm mozno je to fakt jedno,ved tak ci tak pijem aj ten cerveny,ked ho uz mam,len nech padne na uzitok 🙂 no my smesa snazili dlheee tri roky na mesiac presne,ked som v auguste zistila,ze som tehotna,ale tesili sme sa len dva tyzdne,lebo som mala mimomaternicove ☹ takze mi vzali aj pravy vajecnik a teraz sa od tohto cyklu zaciname snazilkovat zasa po sesttyzdnovej prestavke,clovek si poplace,vysmuti sa a teraz som este viac nabudena a co je dolezite,mam este vacsiu vieru v to,ze sa to podari,ako predtym,aj ked mam len jeden vajecnik. Ja mam kupeny gynex,ale nikdy som ho nebrala,ked si ho spomenula,hned som ho pohladala,ako sa uziva? mam len flasticku,navod som kdesi odpasla 😀

denidi
8. nov 2015

@hranoska tak tak,nech nechodi a ty alchemilku posunies dalej 🙂 a vy sa ak dlho snazite?

hranoska
8. nov 2015

@denidi my už dva roky..môj gyn potvrdil, že ovuláciu mávam, ale aj tak nič..ovuláciu pozorujem aj podľa hlienu, len "bolesti" mám počas celého cyklu..no a pred mesiacom sme boli v CAR a výsledky dobré..vraj sa len musíme trafiť, ale aj tak sa im to zdalo, že už dosť dlho sa nevieme trafiť, tak navrhli ďalšie postupy..vybrali sme si hysteroskopiu, tak uvidíme, či tam niečo zistia..ešte počkáme či príde ms a potom..ja ale strašne dúfam v prirodzené otehotnenie..pred rokom som brala inofolic, ale rozhádzal mi cyklus...potom sme sa na všetko vykašľali a nechali tomu voľný priebeh, ale aj tak nič...v auguste sme mali svadbu a po nej sme to začali riešiť už ozaj aktívne...idem do toho s pozitívnym myslením a verím, že sa nám čoskoro podarí 🙂 začala som brať femibion, aby som vytvorila správny základ, kúpila alchemilku a uvidíme...a vy ste na tom ako?

janikm
8. nov 2015

@denidi boze to je mi strasne luto ☹ muselo to byt tazke ☹ drzim palce nech sa vam to coskoro podari a dotiahnete to do stastneho konca 🙂 mne ten grepovy dzusik tiez velmi chutil, sice nepomohol na hlienik no aspon som mala pravidelny pitny rezim a dokonca som trosku schudla co som sa naopak bala ze z toho cukru v nom priberiem 😀 a ten gynex vyskusaj ak ho uz mas doma tu som nasla sposob pouzitia http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp a berie sa 3 tyzdne a potom tyzden pauza (a po tom tyzdni zistis ze si tehu v idealnom pripade 🙂 )

abusa
8. nov 2015

@veronika1603 agnucaston clostilbegit a duphaston 🙂 snad no uvidime snazilkume sa kazdy druhy den podla prikazu doktora tak uvidime 🙂

evelyn1986
8. nov 2015

@denidi No a práve na tom womenzone je dobre, že sa tam môžeš zaregistrovať a nahodit si tam teploty aj spätne. Akurát, že na meraní bazalnej teploty je nevýhoda ta, že vždy až spätne vieš, že ovulacia už bola. Treba si ju meriat viac ako mesiac, aby si približne vedela, aké teploty mávaš pred ovuláciou a aké po nej. Napr. moje teploty pred sú tak do 36,5'C a deň po ovulácii mi vybehnú na zhruba 36,9´C , tak som vedela, že ovulacia už prebehla😊

veronika1603
8. nov 2015

@abusa aj ti robili nejaké vysetrenia kým ti tieto lieky dali?ci to aj bez toho sa sa?

abusa
8. nov 2015

@veronika1603 no ja mam dlhidobo problemy s plodnostou aj pri malej som mala problemy :( nic specialne to su lieky na zvysenie plodnosti a pravidelny cyklus

denidi
8. nov 2015

@hranoska presne tak,treba verit a vyjde to,uvidis 😉 hysteroskopia,tam sa zistuje priechodnost vajickovodov,ze? no ja som tiez nad tym premyslala,vlastne uz len,ze dam pozriet ten jeden,ab sme mali istotu,ze to zasa nekonci,tak ako predtym,to uz by som asi nezvladla ☹ ale este predsa aspom chvilu skusime prirdzenea potom sa uvidi 🙂 my sme vlastne este v podstate neabsolvovali ziadne vysetrenia,ale len od maja mam noveho gynekologa,tak najblizsie sa ho popytam,ako dalej,no tichucko verim,ze najblizsie k nemu pojdem s pozitivnym testikom 🙂

denidi
8. nov 2015

@janikm dakujem ti,hej dost tto bolelo,no pre mna prve dni koniec sveta,bezmocnost ☹ ale uz je lepsie,vlastne je fajn,lebo som to prijala a viem,ze nas anjelik nam posle braceka,alebo sestricku,juchuuu 😉 ano aj mne chuti grepovy dzusik,tak nazdravicko a na miminka a mohla by som tiez schudnut,lebo co som mesiac marodila,som pribrala 🙂 a nasadim aj ten gynex a budem sa vytesovat,ze zaberie.dakujem za link 🙂

senselinka
8. nov 2015

Inak baby, na ovulku odporucam aj tento caj, ale musim vopred varovat, ze je len pre silne natury, lebo je fakt, aleze fakt HNUSNY!!!!
http://www.predajbylin.sk/vitex_jahnaci_semeno/...

denidi
8. nov 2015

@evelyn1986 ano dakuska za tip,uz sa mi to podarilo,vsetko to pekne slo nahodit aj spätne 🙂 no mne to za tychto 12 dni skace ako blaznive,alebo sa s tym teplomerom musim este nejako skamaratit,lebo vie mi to zo dna na den vyskocit z 36,5 na 37 a aj opacne a to sa mi zda dost velky rozdiel,ale zasa na druhej strane videla som aj take grafy,no neviem,ale ako vravis,chce to trosku skusenost a cas a potom sa uvidi 😉

denidi
8. nov 2015

@senselinka pre mimciatka skusime kadeco 🙂 dakujem za dalsiu radu,aj ty si ho skusala?

veronika1603
8. nov 2015

@abusa no my malého na 1posmyknutie a teraz od júna sa snazime a nič..no co uz..do marca dávam tomu nádej a keď nič pôjdem na nejaké vysetrenia..uvidime.tak drzime si palce..skusaj tie ovu testy aj 2krat denne..

janikm
9. nov 2015

@denidi paci sa mi ze myslis pozitivne, to je najlepsia cesta 🙂 aj ked je jasne ze boliet to bude stale... Mne by tiez este trebalo dat dost vela dole, povedala som si ze tento mesiac ak to nevyjde tak zacnem trochu cvicit, mozno aj to pomoze, no a dnes teplota trocha klesla takze mrcha je za dverami a ja mozem pomaly zacat zhadzovat 😀

abusa
9. nov 2015

@veronika1603 no mi sme sa rozhodli cakat do februara a potom asi zacneme riesit iui :(

senselinka
9. nov 2015

@denidi ja ho pijem, zatial druhy cyklus idem, pije sa len do ovulky a akurat mam ms, ale dufam, ze nebudem musiet dlho 😀
Som ho objednavala od baby tu na mk, tak ked budes chciet, poslem ti nick potom

malalienka85
9. nov 2015

Dobré ránko dievčatá, dlhšie som sa tu neozvala trochu som si chcela oddýchnuť od koňa 😀 Dnes mi majú volať z CAR-u výsledky krvi, držte mi palce nech je všetko OK, spg. sme mali dobrý 😉 tento cyklus som sa na všetko vykašlala, nesledujem sa, nerobím ovu testy, neviem ktorý DC som, DPO netušííím 😀 😀 😀 ... potrebovala som sa "vypnúť" a veru mi to aj pomohlo 🙂
Novým tehulkám gratulujem, a že Vás tu je, rozhodte nám tu zase zopár bacilkov 😀 A ostatné snažilky, bojovníčky, ja stále verím že tento rok pod stromčekom bude mať už každá jedna z nás tajomný úsmev na tvári :-*

hranoska
9. nov 2015

@denidi áno,áno..hysteroskopiou sa zisťuje priechodnosť, ale vedia aj hneď odstrániť nejaké tie prekážky...my sme si dali spraviť vyšetrenia s malou dušičkou, hlavne manžel sa strašne bál, že je problém uňho a čo potom, ale nakoniec mal super výsledky a fakt, že sa teraz milujeme s oveľa väčšou ľahkosťou na duši..nám to určite pomohlo aspoň po psychickej stránke...inak, kamoška s PCO brala gynex a ona tvrdí,že jej to určite pomohlo, im sa hneď podarilo a to jej aj lekár hovoril, že ona bude mať problém otehotnieť.. prajem ti, aby sa vám to podarilo, nech ťa lekár poteší dobrou správou ;)..ja tento mesiac asi nič, už začínam mať boliesti pred ms, aj nejaké špinenie...nevadí, veď do Vianoc ešte pokus máme..a keď nie, tak do ďalších Vianoc ich ešte jéééé 🙂

zdeneli
9. nov 2015

@malalienka85 urcite budu aj u vas coskoro aj //! drzim moc moc palce dnes, hned pis potom 🙂

joyance
9. nov 2015

Babulky vy mi budete vediet iste odpovedat: Ak som prvy den poslednej MS mala 2.10 a viem, ze sex sme mali 17.10, som v 5 alebo 3 tyzdni?
Viem ze je tu par diskusii kde sa toto rozobera, no vy ste take sikovne, ze mi isto usetrite pol dna zivota, kym by som sa v tom vyznala 🙂 Vopred vdaka za info - som len zvedava 🙂

joyance
9. nov 2015

@denidi Drzim palce aby sa zadarilo cim skor

zdeneli
9. nov 2015

@mima177 tak buduci mesiac uz nebudu kanaliky ale pekne ciarocky, uvidis 🙂 a urcite si tu neni sama, takze hore hlavu - novy mesiac, nova nadej 🙂

mamonia
9. nov 2015

@joyance tyzdne sa počítajú od poslednej ms, takze si v 5 tt 🙂

joyance
9. nov 2015

@mamonia Dakujem

motorolka
9. nov 2015

@denidi nooo tak ano,hormoniky mam aj duphaston,aj clostyl a aj pregnyl teraz po prvy krat. Pevne dufam,ze prave toto pomoze.Uz dva dni som straaasne unavena,tak som trosku zmatena z coho

termoska15
9. nov 2015

Babulky poradte mi prosim...ja uz neviem co si mam mysliet. Podbrusko ma boli ako pred ms, zaludok mam ako na vode, uz treti den je mi blbo, aj ma ponatahovalo par krat, bolia ma prsia, krize a pred par dnami ma pichalo v pravom vajecniku...moze to byt znak tehotenstva? Ms som este nemala ale urobila som si dva testy zn. Rapiclear, jeden negativny a na druhom duch..babatko by som velmi chcela. co si o tom myslite? Bolo to skoro na testovanie? Mali ste niektora podobne priznaky alebo skusenost? Dakujem za kazdu radu.

renyreny
9. nov 2015

@termoska15 ahoj ja som mala tie iste priznaky a tehotna som bola...teda som. Mne ukazalo ducha na 33 DC a na 36 DC uz bola na teste pekna ciarka.Kazda zena ma inu hladinu HCG.