Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@nibokazv86 4 dni ale dnes ráno už prišla :/
ahojte dievcence, tak my sme uz par dni spat v uk ale musela som dospavat dovolenku zo sr..:D, v poatok som hned isla na prve stretnutie s midwife a iba sa riesili papierovacky a brali mi krv, prvy scan ma caka 26.11 tak sa uz neviem dockat. inak sa priznam ze odkedy dali mobilnu verziu na forum tak tu moc nechodim kedze nemam rada taketo verzie :/ no snad si zvyknem
16dpo, mrcha nikde, test belsi ako sneh a teplota rovnako ako vcera ale merana o hodku skor tak mozno keby som merala v rovnakom case bola by aj vyssia.. Asi prvykrat odkedy sa snazime chcem aby uz konecne prislaaaaaa cervena 😀 tehotna na 99,99999999% nie som aspon podla testov a teploty takze ked do stvrtka (=18dpo) nepride tak je asi niekde problem ze?
@fergiea uz som po pohovore a celkom dobry pocit som mala len to miesto este nie je vytvorene takze mam cakat 😀 cize ziadna praca zatial tak ten zakon schvalnosti zatial tiez asi nezafunguje 😀
@janikm ano, uz sa neviem dockat.. 🙂 zatial ziadne priznaky nevolnosti a myslim ze sa uz ani neobjavia..🙂 ako pride mi parkrat za den na par minut, obcas na 30min zle ale to by som skor prirovnala k takym poalkoholickym nevolnostiam..:D takze nic strasne.. uz sa mi vracia aj energia a uz 4 dni som nemala ziadnu bolest hlavy tak snad uz aj toto preslo..🙂 ale inak sa citim velmi dobre 🙂
@janikm ja uz som z toho paf :-/ no som zvedava ako sa ti to vyvinie. Ja som dnes nakonirc nesla k novemu doktorovi. Som uplne nepouzitelna je mi zle zo vsetkeho ma napina nic som este poriadne nejedla pritom somhladna a boli ma hlava....pojdrm k doktorovi asi vo stvrtok nech ma drahy zavezie ... dnes by som to autobusom nedala :-/ a tak som sa tesila ze ma obchadzaju nevolnosti.....
@fergiea juuj to ma mrzi no mozno je to len jednorazovka a skus dat nieco do zaludka aj ked ti je zle ale aspon nejaky suchar lebo prave z toho ze mas prazdny zaludok ti moze byt tak nevolno ☹ aj si zvracala ci nemas z coho? nie nie radsej nechod, v buse by ti bolo este horsie.. vyloz nohy a oddychuj a daj si nejaky teply cajik, dufam ze ti to prejde 🙂
@janikm stale lezim v ppsteli. Drahy ked pride pojdeme spravit palacinly tak hadam budem schopna nieco zjest. Nie nevracala som, iba ma rano napinalo, ale citim sa ako mechom udreta a prejdena valcom. Oci mi vytlaca von a boli hlava.dufam, ze je to iba pocasim a ze to prejde 😃 nemam rada, ked som takto mimo. No a s rou pracou, teda sa ti ozvu ked vytvoria miesto? Ci na co potom robili pohovor??
@bersi757 jooj tak to ma mrzí ☹
@denidi nie vobec len sem-tam citim lavy vajecnik a potom ako keby pichanie v krizoch ako pri ovulke.. ale uplne slabucke 😖 no praveze nezvykne, prvy mesiac snazenia co som si zacala merat BT mi meskalo ale to som mala posunutu ovulku lebo sme leteli na dovcu tak asi z toho ale odvtedy 12 den po povulke som mala menzes.. a teraz nic.. No lutealna faza ma maximalne 18 dni, inak je to tehotenstvo alebo nejaky problem tak preto som nervozna ze co sa deje.. ☹ ale tak mozno dostanem dovtedy
@fergiea tak aj pocasie je vselijake mna tiez chyta migrena aj taka celkova unava, takze urcite aj toto ti velmi nepomaha 😒 daj si aspon jednu ked do teba vojde uvidis ze bude lepsie 🙂 no ja neviem naco mi volali asi chceli vediet ci budu mat koho obsadit na to miesto alebo co.... Ale teraz sa mi ozvali z tej staze co som mala minuly rok, resp. vo februari som koncila ze mi ponukaju dohodu na 4h tyzdenne tak vo stvrtok mam ist na personalne 🙂 🙂 takze asi predsa len aspon nejaka praca bude lebo co teraz chodim do toho obchodu tak ma to uplne psychicky vycerpava, citim ako pri tom hlupnem 😠 Takze zo mna opät bude pravnicka 🙂 aj ked len na polovicny uväzok 🙂
@janikm jeeeej tak super gratulujem 🙂 hlavne aby si bola spokojna a presne budes robit co si studovala. Ja napriklad ako ma jazyky na strednej bavili a vedela som tak za 6 rokov po skole som strasne ohlupla. To je neskutocne 😃 no a drahy uz prisiel domov bol na nakup a bol s kamaratom v Nitre nieco zobrat od rana. Kupil mi aj dietnu salamu to je jedina co teraz dokazem zjest. Tak som si dala polku chlebika. Potom spravil palacinky jednu som crlu zjedla tak som spokojna najedena a uz len ta hlava pobolieva. A podotykam ze este nespal po nocnej tak sa tesim ked si lahne ku mne. Vytaca ma ze som taka nepouzitelna :-/
@fergiea no tak super este ta hlava nech prestane a bude dobre 🙂 ale nie neber to tak ze si nepouzitelna, to k tehotenstvu patri ze si viac unavena a ze uz nezvladas vsetko tak ako predtym 🙂 a ja si myslim ze muzom to robi dokonca dobre ze sa o nas mozu starat, pripadaju si potrebnejsi a citia sa ako hrdinovia potom tak mu to dopraj 😀 😀 🙂 no uz teraz citim ze som velmi vela toho zabudla a o jazykoch ani nehovorim, anglina este ako tak ale z nemciny ktoru som mala 8 rokov a maturovala som z nej uz ani neceknem.. vazne.. ani slovicka ma nenapadaju, je to hrozne ☹ ale tak ked bezne nepouzivas tak jasne ze to vypadne z hlavy
@janikm ano ano presne si to trafila 🙂 hrdina a je pysny a stastny ze ho tak potrebujem 😃😃😃taky je zlaty haha. A to som myslela ze bude prsiet na to na zaciatku ze cskame mimco. Prekvapil velmi. No a ta nemcina. Tiez som ju mala od zakladky a maturovala som na 1 😃😃😃 a teraz viem velke H... ale tak co uz. Nijdy som s tou skolou nechcela mat nic spolocne na vysku som prvy rok nespravila prijimacky po strednej a dalsi rok som uz na zaplatene prijimacky ani nesla zbalila som si veci a sla som do Blavy. Vydrzala som tam az rok. Ale tak robota sa da najsr ked clovek chce. Len v tom tvojim pripade to tak nemyslim, ty mss tazky obor a celkovo co aspon viem je tazke vobec zoskat prax atd...no ale co uz ja. V banke prax mam telekomunikacie prax mam tak ja sa nestratim po materskej hadam 😃 ale netrapi ma to je to daleko
@janikm som to napisala ako debil. Myslela som to tak, ze mam.obchodnu a nenavidela som ekonomiku a podobne somariny a je fakt ako maschval ze som skoncila v banke. Po com som vazne nikdy netuzila. A myslela som ironivky ze prax mam ale pritom taku robotu uz robit nechcem....no to je jedno,ani neviem na co to rozobram 😃😃😃
@janikm v piatok zacinam 12tt takze si dobre pamatas..🙂 strasne rychlo to uteka, dnes je presne 5 mesiacov do odchodu z uk.. na vianoce ostavame tu v uk, mame sice volno ale letenky su drahe a neoplati sa nam cestovat na tak kratko a ani nic na dome nemozeme spravit ale uz mame rezervovanu letenku na zaciatok februara..🙂 a vybavu este nie, ale sice je pravda ze ked som bola v 7tt nasla som muju vytuzenu stolicku na jedenie v 50% zlave tak som ju musela kupit...🙂 a mame aj autosedacku a zvysok budeme kupovat az dalsi rok.. ak nenajdem nejake vyhodne ceny veci ktore chcem..:D
@fergiea ahoj, ja sa citim naozaj super..🙂 hlava ma uz neboli, energia sa mi uz vracia..🙂 a ty ako? nebyva ti zle? mna to nastastie minulo a uz som pribrala 1,5kg, inak som este stala klasifikovana ako podvyzivena :D takze midwife bola rada ze som pribrala a este 0,5kg mi chyba k normalnej vahe..:D takze ma celkom pobavili v nemocnici 🙂
@fergiea mna tiez ekonomia nejak netahala a matika no bleee asi preto som skoncila na prave ze ziadna matika 😀 tak veru bez praxe sa nepohnem v tomto obore, mala som tu staz akurat a to je asi tak vsetko v tomto smere 😀 jedine teraz opät ak to klapne tak opät na tom istom mieste 😀 ale ako popravde dost sa bojim toho celeho ze nieco pobabrem alebo nebudem vediet co mam robit 😀 ja by som najradsej brala nejaku administrativnu cinnost kde by som nic nemohla dobabrat 😀 a hlavne sa bojim ze budem musit chodi na sudy toto je pre mna najväcsi strasiak ze prehram nejaky spor o vela penazi 😀 ach.. no skoda ze to bude na dohodu lebo akonahle budeme cakat babätko tak opät sa mozem rozlucit s pracou ☹ a snazenie nemienim odkladat kvoli nicomu.. Nuz a po materskej opät hladanie, v tomto mas vyhodu aj ked sa ti nepacilo v banke no kym si nenajdes nieco ine co by ta naplnalo tak aspon budes mat financie 🙂 A jasne pochopila som ako si to myslela ja sice ani prax nemam ale zatial ma to pravo az tak nebavi 😀 resp. viem si kludne predstavit ze by som sa mu vo svojom zivote vobec nevenovala 🙂
@puffu och ako to leti , hehe, dobru mam pamät 🙂 tak to by ti uz mozno povedali aj pohlavie, sice neviem ako to funguje v UK ale tu to vedia v ramci morfologickeho uzv. odhadnut ci bude chlapcek alebo dievcatko 🙂 tak to si dobru zlavu vystihla, vam sa asi skor aj tu vybavicku oplati nakupit tam nie? ci aj tam su tak nehorazne predrazene detske vecicky? 🙂 A mozes este vo februari letiet? nie su potom nejake obmedzenia? 🙂
@janikm tu robia iba obycajny scan takze pohlavie mi nepovedia, tu to maju v 20tt scan na urcenie pohlavia takze budeme musiet cakat a ked nebudeme vediet do februara z uk co to bude tak pojdem na 3d na sr.. vecicky budem skor kupivat tu kedze prideme na sr az vo 8 mesiaci a to neviem ci by som mala energiu na nakupy ale samozrejme kocik, nabytok a take tie "velke" veci budeme objednavat cez slovensky eshop..s lietanim problem nie je do 28tt, ja vo februari ked budeme letiet budem cca 24-25tt takze by to malo byt fajn ale pre istotu sme si priplatili za lepsie sedenie na nohy tak snad ro bude ok..🙂 muz skor stresuje kedze ho vcera sestra vystrasila ze v 32tt je taka dlha cesta velmi nebezpecna tak uz zvazuje chudak ine moznosti odchodu ..🙂 kazdopadne uvidime ako budem zvladat cestu zo sr do uk autom v cca 27-28tt a podla toho uvidime kedy nakoniec vyrazime ale myslim ze tu cestu s prestavkami a prenocovanim normalne v posteli zvladnem uplne v pohode..
@puffu tak si trosku pockate ale aj keby ti v 12tt povedali ze dievcatko tak este z toho moze byt v 20tt chlapcek a co potom s tymi ruzovymi vecami ze? 😀 a veru obehavat obchody v 8 mesiaci no nic moc s tym bruchom a opuchnutymi nohami, to uz len tak v klude prat a zehlit v pohodli domova 🙂 a ked budete mat prestavky tak ani ta cesta autom nemusi byt taka strasidelna.. ale uvidis ako sa budes citit predtym a ked tak to este prehodnotite... bolo by realne aby si ty uz zostala doma a muz siel do UK na ten posledny mesiac a pol sam? A na domceku vam zostava este vela prace ci uz len dokoncovacky? 🙂
@janikm na matersku sa v uk nastupuje az v 29tt takze dovtedy by sme tu chceli byt ale tak ak sa nebudem citit dobre tak kasleme na matersku a ideme na sr skor..na dome uz mame viac menej dokoncovanie, teraz sme konecne zateplovali strechu a je nahodeny sadrokarton aj v podkrovi.. kuchynu, predsien, botnik, kupelnu mame hotovu.. podlahu mame kupenu, pracovnu tiez.. do obyvky nam treba kupit sedacku este a spalnu kupit takze by sa to malo stihnut vsetko do prichodu babatka.. ak nie tak pojdem do rodicovskeho bytu ale myslim ze sa to vsetko stihne, v podstate iba vymalovat, polozit podlahu a poskladat nabytok pripadne dokupit.. ale dvor, pristupova cesta to asi nebude hotove dalsi rok ale hlavne ze bude dom obytny..🙂

@bersi757 a kolko ti meska???