icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mojebabatko19
16. aug 2015

@majka_ka89 my sme rovnako, aj ja zajtra cakam MS. Dnes ma zabolelo uz podbrusko, aj som si na wc nasla na papieri taky ruzovkavy vytok, a potom uz nic ani bolest.. Ale bojim sa ze zajtra zase nebudem vediet fungovat od bolesti...

lucia1002
16. aug 2015

@fergiea ja už čakám na mrchu..nech sa toľko nevlečie a dorazí čím skôr 😀 dnes som 32DC...

lucia1002
16. aug 2015

@mojebabatko19 ahoj..aj ja panujem zacat uzivat fytosoju...ako ju planujes brat? uz mas kupenu?

lucia1002
16. aug 2015

@fergiea teplota by mala byt vysoka az do MS a pred MS klesnut...veru, mohlo to byt aj uhniezdovanie..aj si teplotu niekde zapisujes? 😉

fergiea
16. aug 2015

@lucia1002 a aky mavas cyklus? jasne ja mam ovu view, ale to ani fotit nejdem radsej, ja si tam zapisujem vazne vsetko 😀 no a tam si zapisujem aj teploty. ako sa inak mas? nam vcera cely den paradne lialo a boli same burky, no strasne stastna som 🙂

majka_ka89
16. aug 2015

@mojebabatko19 mna pobolieva cely vikend, striedavo prava a lava strana. Ja zatial ani naznak vo vytoku ze by nieco malo prist, len tie bolesti.Ale celkovo sa necitim najlepsie, tak uvidim ci pride, lebo vacsinou je presna a do 12 tej poobede vzdy dojde. A dnes znova cely den lezim lebo sa citim akoby ma panvicou niekto tresol po hlave. Ty to mas s bolestami ako moja sestra a jej s tym velmi pomohol duphaston, zacala ju mat nielen pravidelnu ale aj bolesti sa zmiernili, lebo inak sme s nou kazdy mesiac boli na pohotovosti pre injekcie od bolesti.

fergiea
16. aug 2015

@lucia1002 mne to tak dnes buble v tom podbrusku prisaham ako keby som mala dostat MS. bohaca nech uz aspon prejde tyzden :D

lucia1002
16. aug 2015

@fergiea si mozes kvoli nam, resp.pokial budes chciet poradit, zalozit na fertilityfriend.com, aby si nam ked tak grafik mohla ukazat 😉 no nas to vcera vcelku obislo, len hromy blesky a padlo par kvapiek...som bola u svagrinej /ona byva na dedine v primestskej casti/ a tam fakt nic a to tam vyzeralo na riadnu melu 😀 potom v BN bolo riadne naprsane, ale to fakt len vecer nejak cca o 8mej...iba co som sa rano o 4.15 zobudila, co lialo jak z krhly...takze taka klasika u nas...vsade prsi, len u nas je stale pekne 😀
cyklus mavam vselijaky...teraz posledne dva nad 40DC...tak som zvedava...zatial ziadne prejavy nemam 😒

lucia1002
16. aug 2015

@fergiea buble? zeby sa tvorila bublinka 😉 inac sa mam vcelku fajn...az na to ze som v roboteee, resp.uz koncim a zajtra zase opat od rana... ☹ teraz ti zavidim, ze si doma.... 😀

merrykovacova
16. aug 2015

ahojte chcem sa spytat mam mať ms ale s mužom sme sa snažili ..myslite že pred ms mi akuže test či som alebo niesom tehotna?..

fergiea
16. aug 2015

@lucia1002 Ja som si aj stiahla tú aplikáciu FF do mobilu, ale strašne blbla, koľkokrát mi ani nič nepoznačilo a strašne to sekalo. Tak neviem, jedine budem musieť asi odfotiť z toho ovu view, ale poctivo meriam, už mám 5 teplôt, nejak ma to chytilo. U nás práveže boli včera zo 3búrky a práve ide ďalšia od Partizánskeho, bodaj by hríbov narástlo 🙂 dlhé cykly :-/ veď uvidíme, kedy príde MS. A áno, buble mi v bruchu :D strašne ma bolí, normálne mám pocit, že každú chvíľu príde MS, čo prísť asi nepríde tak skoro. Mňa už tiež čaká práca, od septembra, ale chvalabohu iba na dva mesiace a mám ich z krku jupí

mojebabatko19
16. aug 2015

@lucia1002 mam ju uz kupenu veru a este si musim pozriet presne uzivanie, dost tu o tom pisalo par bab na fore. Viem ze je rozdiel kedy sa zacne brat - bud na podporu rastu folikulu alebo na mnozstvo. Ja chcem podporit rast, nejak sa extra nehrniem mat dvojicky 😀

lucia1002
16. aug 2015

@fergiea no sak u nas sa to vzdy len toci a obide nas to..:-/ sucho je jak slak..no ja moc hriby nemusim 😀 ja som si ju tuez stiahla do mobilu ale aj tak najviac pouzivam FF v pc...skus tam ked tak 🙂 som ti vravela ze to bude v pohode...😉 ja som bola vzdy zvedava ake budem mat teploty...😀 ja ako na potvoru som si dnes zabudla teplomer :-/ nespim doma a nejak som na to pozabudla..tento mesiac to troska flakam..zeby ti toto robil gynex? Preco len na 2mesiace?ti konci zmluva?

lucia1002
16. aug 2015

@mojebabatko19 aj ja som to tu studovala...😀 aj si to konkretne v nejakej skupine? Lebo aj ja chcem podporit rast dominantneho folikulu lebo mne sa tvori dost, len su male..resp.pomaly rastu a nakoniec z toho nic neni...a ja som sa docitala ze vtedy sa berie od 5dc do 9dc...mne tak dr.predpisal aj clostylbegyt ale ten som este nezacala brat..to zatial odkladam..noo po dvojickach ani ja moc netuzim 😀

fergiea
16. aug 2015

@lucia1002 povacsine sa to aj u nas kruti naokolo, ale komecne prsalo, uz to bolo velmi treba. Dobre tak skusim teda do pc zaznamenavat teplotky. A kedy vam to sem mam hodit ci ani netreba? Neviem ci gynex, ale ten uz asi 5 dni neberiem, lebo co mi bolo tak zle pondelok utorok, radsej som gymex vysadila, ci mi to nerobil on... tak aa ho aj bojim davat 😀 a koncim v praci, dala som vypoved, do konca oktobra sme sa dohodli, ze ostanem, no a potom uvidime co bude 🙂 chcela by som byt urcite pred Vianocami doma, to som este nezazila. Nech vserko postiham, napiect hlavne atd, a hlavne chcem volno kvoli babarku, aby som nebola v strese a aby sa nam ro mozno lahsie podarilo....

lucia1002
16. aug 2015

@fergiea jasne vklude hod 😉 este si par krat odmeraj a pridaj...som nan veru zvedava..😉
Tak ked ti robil zle tak ho veru neber...alebo sa uz v tebe cosi tvori 😉
Tak to uz mas len za par...juuuj aj ja by som chcela byt cez vianoce doma...mozno sa hodim na marodku 😀
No veru, stres urobi vela..snad to pomoze...musi 😉 ♥

fergiea
16. aug 2015

@lucia1002 velmi dufam, ze cez vianoce uz budeme v ocakavani 🙂 no radsej si ho nedam, obzvlast teraz ked sa citim tak vselijako.... no velmi sa tesim, ze budem doma 🙂 ale normalne, nie ako na pn s dvojhodinovymi vychadzkami haha 🙂

senselinka
16. aug 2015

Baby, velmi dobra stranka na zapisovanie MS, teplot, sexu, liekov... No, vsetkeho, je www.womenzone.cz 😉

fergiea
17. aug 2015

@lucia1002 ahojte, aj vsetky ostatne baby 🙂 trochu som sa posnazila a poznacila teda teploty do FF, zatial to vyzera takto, len ja tuto aplikaciu nepoznam, ono ovu by mi vyznacilo, keby ju mam vyznacenu aj v predchadzajucich cykloch? Celu noc som nespala, co som mala strasne silne bolesti v podbrusku a picha ma kde sa tomu zachce. A to som si hovorila, ze nad tym nebudem tolko maturovat, no tento mesiac to nejde, nejak tomu chcem verit, ze sa drobcek zavrtava 🙂

lucia1002
17. aug 2015

@fergiea to ti verim, ze to bude ine, ked nebudes mat len 2hod.vychadzky 😉 ja uvidim, minule sviatky neboli bohvieco kvoli robote, tak snad sa hodim na marodku a mozno uz vtedy budeme v ocakavani 😉 a to sa nebudem chciet stresovat urcite 😉 juuj, no to je divne, tie tvoje bolesti...snad je to to, v co dufame 😉
FF ti ovu nevyznacil preto, ze nemas predtym aspon 3 teploty vyznacene /hlavne pred ovu/ vyznacil ti len zvislu a to len kvoli tomu ze si si udala pozitivny ovu test..ale teploty vyzeraju super 😉

juliett99
17. aug 2015

ahojky dzifcence ako sa mi tu mávate????

tinka881
17. aug 2015

@juliett99 Ahoj, ahoooooj.....chybala si tu 🙂 No co dalo sa, ked bol maly s vami na izbe? 🙂 🙂 🙂 ty sa skor pochval...

juliett99
17. aug 2015

@tinka881 ahojky mojko jasne dalo .. aj poobede ked maly zaspal alebo v kupelni .. aj vecer ked maly zaspal a padol do postele jak kabel.
A ty ako?? napisem ti imelo.. 🙂

majka_ka89
17. aug 2015

Caute zenusky, tak dnes mam 29DC, jeden den meska. Robila som si rano 25mIU test, biely ako stena, krize ma pobolievaju, v podbrusku vcera tiez prevazne na lavej strane. Dnes akoby zatalo, podbrusko sa cez noc ukludnilo, len krize sem tam citim. Prsia tie bolia ako keby ani moje neboli. A teraz riesim dilemu, ci si mrcha dava nacas, alebo ten test nebol dostatocne citlivy, neviem. Zienky aky mate na to nazor.

espoleta
17. aug 2015

@majka_ka89 ja by som skusila citlivejší test, aj 10tkovy môže ukazať slabú čiarku, nieto 25kový 🙂

majka_ka89
17. aug 2015

@espoleta musím najskôr tu na takýto nájst, lebo co som bola vo všetkých lekárňach v mojom okolí v Dubline, tak vsade majú len ten 25tkový.

mojebabatko19
17. aug 2015

@majka_ka89 ja som dnes tiez cakala uz uplne spustenie MS, ale zatial len spinenie na wc ked sa utriem. Ale kedze je to uz hnedy vytok, tak sa zrejme zacinam cistit a s kludom mozem toto asi povazovat za 1DC.

ewell13
17. aug 2015

Ahojte baby chcem vám tak trochu poradit ako som otehotnela ja.
S priatelom sme sa snazili o babatko 4roky a stale nic ked uz sme si mysleli ze sa to nikdy nepodari
Po dlhom skusani vsetkeho mozneho som narazila na aloe vera. Pila som ho asi 2mesiace kazde rano.
Po tychto dvocb mesiacoch sa zrazu na tehotenskom teste objavili dve ciarky.neviem ci to bolo prave tym alebo len nahoda ale skuste mozno to pomoze za vyskusanie nic nedate 😉

majka_ka89
17. aug 2015

@mojebabatko19 :( takže ideš pravdepodobne ďalší mesiac znova naplno. Aspoň keby som špinila, bola by som viac v pohode a teraz som ako na ihlách. Neviem buď ešte pár dni počkám (budem si cvičiť trpezlivosť) a možno príde aj keď nemá vo zvyku meškať, alebo potom testnem len musím zohnať 10mIU test, lebo dnes som dala 25 a biely uplne, bolo vidno len kanalik biely.

mojebabatko19
17. aug 2015

@majka_ka89 dufam ze u teba to meskanie znamena drobceka vnutri 🙂 ja som cakala ze tento mesiac to urcite nevyslo, takze sa tesim na novy cyklus 🙂 no skus veru zohnat 10 test alebo potom len cakat...