Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea mojko, teda vobec ti nezavidim...ja som rada, ze to mam za sebou...musis jednoducho vydrzat...nic ine nepomaha...resp.skus ked ti je moc zle cuckat po troche coca colu...mne to pomahalo...alebo v lekarni si skus kupit lizatka pre tehotne proti nevolnosti...aj to mi trocha pomohlo...dnes mne nejak prislo zle po obede kt. som zjedla...som myslela najprv ze nedobehnem na wecko ako mi krutilo crevami a potom zas na vracanie a potom zas na odpadnutie...no hruuuza.... 😖
čo poviete na kombináciu "snaženie" a pohár vína v piatok večer po práci s manželom?! mam mat výčitky?
@fergiea krasna fazulka, este raz gratulujem. Za to cakanie to stalo za to 🙂 moja krasna, musis ma nakazit bacilkami, lebo mne to tento mesiac nevyslo ☹ ale strasne sa tesim s tebou, ze sa to konecne podarilo dalsej. Už nech sa nam to podari kazdej jednej z nas a hlavne do uspesneho konca.
@fergiea boze ja som tieito chute prve tehu ozaj nemala az teraz viem co to je ked ti nieco smrdi alebo mas hroznu chut 🙂
ja som mala chute len na zmrzlinu kazdy den z prace ma musel manzel odviezt do mesta a 6 kopcekov do velkeho kornutku 🙂 a vecer vodny melon pri telke....inak nic....
a teraz mi smrdi vsetko varene ...okrem polievok tie sa daju
muz robil pecienkove rizoto vies si predstavit jak mi bolo 🙂
Ahojte...mam otazocku...v nedelu, pondelok a utorok som mala ovu hlien..teraz ma zacal boliet vajecnik...teda ide ovu..neviete mi povedat do kolko hodim praskne vajicko? Alebo ci mame snazilkovat aj dnes vecer?naposledy sme sa vcera vecer.dakujem za odpoved
@meggie07 supeeer krasna gratulujem

@espoleta dakujeme zlaticko 💜 a ako to vies?