icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
18. nov 2015

@espoleta dakujeme zlaticko 💜 a ako to vies?

fergiea
18. nov 2015

@espoleta podoba sa na mna co? 😃😃😃

depi
18. nov 2015

@fergiea uz sa tesim na zajtra...snazime sa to drzat v tajnosti ale rodina uz to vie cela skoro....dnes mi je vynimocne dobre...no ono to prejde ale az o par tyzdnov. Ked som cakala Adelku som ani nevedela ze som tehu 🙂 a dakujem tesime sa velmi

fergiea
18. nov 2015

@depi ja neviem cim to je, ze nam byva zle. Ale uz kaslat na to, musime pockat kym to prejde. Mne je dnes zasa vynimocne zle 😃 u nas to vie rodina a par znamych. Ked my sa tak tesime ze sa to neda ze tajit. Proste ludom ktori su nam blizki sme to povedali

espoleta
18. nov 2015

@fergiea mam dobrú intuíciu, ešte ma nesklamala, máš aj také príznaky na dievčatko ale to proste ide dokopy ty + dievčatko 🙂 ja ked som otehotnela prvykrat tak odzačiatku som vedela že to bude chlapec, proste som to cítila 🙂

depi
18. nov 2015

@fergiea hlavne ked sa vsetci pytaju kedy bude babo 🙂 to sa neda utajit

fergiea
18. nov 2015

@espoleta jeeej to vazne? Tak som zvrdava ci sa to aj naplni 🙂 no tak nech sa pekne nasa babulka ohrieva v brusku.... straaaaasne som stastna

lucia1002
18. nov 2015

@fergiea mojko, teda vobec ti nezavidim...ja som rada, ze to mam za sebou...musis jednoducho vydrzat...nic ine nepomaha...resp.skus ked ti je moc zle cuckat po troche coca colu...mne to pomahalo...alebo v lekarni si skus kupit lizatka pre tehotne proti nevolnosti...aj to mi trocha pomohlo...dnes mne nejak prislo zle po obede kt. som zjedla...som myslela najprv ze nedobehnem na wecko ako mi krutilo crevami a potom zas na vracanie a potom zas na odpadnutie...no hruuuza.... 😖

lucia1002
18. nov 2015

@fergiea tak to ti rychlo ubehne tie 2 tyzdne..super ze tak skoro dostanes uz knizku... 😉 ja som sa na nu nacakala 😀 a som rada ze mas aj pozitivne spravicky 😉 mala fazulka 😵

ejbyk
18. nov 2015

čo poviete na kombináciu "snaženie" a pohár vína v piatok večer po práci s manželom?! mam mat výčitky?

depi
18. nov 2015

@fergiea este ma napadlo...skus kofolu po troske a mne este pomohli jogurty hlavne cokoladove 🙂 alebo taka jogobela fajnova višnova

tinka881
18. nov 2015

@fergiea krasna fazulka, este raz gratulujem. Za to cakanie to stalo za to 🙂 moja krasna, musis ma nakazit bacilkami, lebo mne to tento mesiac nevyslo ☹ ale strasne sa tesim s tebou, ze sa to konecne podarilo dalsej. Už nech sa nam to podari kazdej jednej z nas a hlavne do uspesneho konca.

fergiea
18. nov 2015

@depi o jogurte nemozem ani hovorit. A tu kofolu skusim to uz viaceri spominali ze to moze pomoct

fergiea
18. nov 2015

@tinka881 som sa ta aj zabudla spytat ako si dopadla :-/no sakra. Ale neboj, ono to pride a tu mas zopar tehu bacilkov // // // // // // // // // // // aby si aj ty cim skor mala miminko v brusku 🙂 a hpavu hore babatko pride ked bude na to pripravene.

janikm
18. nov 2015

@lucia1002 to mas koncom mesiaca?? 🙂

depi
18. nov 2015

@fergiea boze ja som tieito chute prve tehu ozaj nemala az teraz viem co to je ked ti nieco smrdi alebo mas hroznu chut 🙂
ja som mala chute len na zmrzlinu kazdy den z prace ma musel manzel odviezt do mesta a 6 kopcekov do velkeho kornutku 🙂 a vecer vodny melon pri telke....inak nic....
a teraz mi smrdi vsetko varene ...okrem polievok tie sa daju
muz robil pecienkove rizoto vies si predstavit jak mi bolo 🙂

janikm
18. nov 2015

@fergiea jeej krasny chrobacik 🙂 takze dnes uz si pocula aj srdiecko? to ti aspon sprijemnilo den ked je ti tak strasne zle, dufam ze tie nevolnosti cim skor ustanu ☹ musis zistit z coho ta nenapina aby si aspon nieco mala v zaludku ☹

fergiea
18. nov 2015

@lucia1002 no veru uz o dva tyzdne jupiiiiii len sa obavam potom tych odberov

fergiea
18. nov 2015

@janikm nepocula, ale videla. Zvuk tam nejak nebol 😃 videla som blikat srdiecko tske malinke ukazoval mi ze to vlastne bije srdiecko. Vies co cca do 16:00 do seba neviem skoro nic dostat. Je jedno co. A navecer je to ttosku lepsie.

fergiea
18. nov 2015

@depi tak mna natahuje uz asi zo vsetkeho 😂😂😂 pomoc. Ale zjedla som jrdno udusene stehienko s cestovinou. A keksik. Takze na dnes som sa uz dost najedla 😃😃 najhorsie je ze som stale hladna ☹

depi
18. nov 2015

@fergiea mi hovor o hlade....pred chvilou som dotlacila dve volske oka s topinkami 🙂 a furt mam pocit hladu

ninna86
19. nov 2015

@fergiea nooo vasa prva foto 🙂 krasne, velmi drzim palceky a sledujem vas 😉

depi
19. nov 2015

Tak vam predstavujem nasu bublinku 🙂 ktorej bije uz srdiecko. Podla ms som 7+3 ale je to mensie o tyzden takze sme 6+3
Dostala som aj knizku a najblizsie ma cakaju odbery 17.12.

esminka85
19. nov 2015

Ahojte...mam otazocku...v nedelu, pondelok a utorok som mala ovu hlien..teraz ma zacal boliet vajecnik...teda ide ovu..neviete mi povedat do kolko hodim praskne vajicko? Alebo ci mame snazilkovat aj dnes vecer?naposledy sme sa vcera vecer.dakujem za odpoved

tinka881
19. nov 2015

@depi gratulujem a prosim tehu bacilky 🙂

zzuzu09
19. nov 2015

@depi jej, malinký pokladik. Gratulujem

depi
19. nov 2015

@tinka881
@zzuzu09 posielam milioooooooon bacilov 🙂 a dakujem vam

meggie07
autor
19. nov 2015

Ahojte baby.. Dnes test takto.. Pomaly palička tmavne. 1.12. Ma objednal doktor..

zdeneli
19. nov 2015

@depi jeeeej, krasne...gratulujeeem 🙂 ja idem zajtra, podla ms budem 6+1tt, tak som zvedava ci bude vidiet srdiecko alebo budeme musiet este pockat 🙂

butterfly333
19. nov 2015

@meggie07 supeeer krasna gratulujem