Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@abusa jako 13dpo a ti si ešte netestovala????
@abusa ahaa necitala som ze si uz stestla.kolko dni mas pred ms?nejaké priznaky?
@veronika1603 ahoj no neviem kolko do ms koli tomu ze mi davali vyvolavacku min.mesiac :( ale po dobrati duphastonu by do desiatich dni mala prist mrcha. A dmes som 4 den po dobrati. Ale dnes ma neskutocbe bolia prsia ale ze strasneale nic viac no trochu krize ale to mam stale 🙂 ale dnes vecer bol negativny tak neviem ale tento mesiac ani nemam pocit zeby to vyslo :( potwsilo by ma to ale nemam ten pocit :(
@abusa Ahoj, to sme na tom podobne. Dnes som 6 den po dobrati duphastonu, vzdy mam mrchu na 4 den,jeden den som mala trosku spinenie a potom vobec nic. Tehu test som si robila v stredu a bol negativny. Tak zvlastne ma pobolieva pod bruskom ako pri mrche. Ale nechapem mojej BT,kedze ju meriam len druhy mesac necely. Už tri dni mam BT 36.20,vsak za chvilu budem podchladena asi 🙂 rano so mala 36,20 isla som na wc a potom 36,74,zeby až tak stupla? no nechapem tomu ☹
@termoska15 ahoj, skusala si test?
@fergiea no keby mi byvavalo tak ako tebe, tak nechodim do roboty...mne bolo este prijatelne vtedy...ze sa to dalo prezit...ale tak to je dobre, ze si si nasla system svoj..spi kolko potrebujes a papaj kedy ti chuti...ono sa to casom upravi...hlavne aby si teraz vela oddychovala, papala a boloti co najmenej zle...na zazvorovy caj ja mam vychytavku...ja ti cisty zazvorovy nevypijem...ale uvarim si zeleny caj, a do neho si dam troska zazvoru... 😉
@tinka881 Ahoooj 🙂 ano skusala, test negativny a dnes mi aj dorazila mrcha...takze :( ale nevadi, snazilkujeme dalej. Co ty? 🙂
@termoska15 mne nedosla, len pol dna spinenie, v stredu bol test negativny.dnes som mala strasne krce, ale BT je total nizka, takze snazilkujeme dalej, neviem ci mam ešte testovat, lebo podla BT tomu nedavam sancu.
@janikm pri mne mamine trvali cele tehotenstvo, pretoze mapa chory zlcnik a hned po mojom narodeni jej ho vyoperovali. A pri bratovi zas stale spala a to si pamatam, ze bola taka spomalenejsia 😃 no a ja ako som nasla svoj system tak som taka pokojnejsia. Dnes doobeda som raz vracala, spala som a od 2 uz pomalinky zacinam fungovat daco som zjedla dokonca kapustnicu a rozmyslam ze pojdem spravit vyprazany syr, mam nan chut uz asi dva tyzdne 😃 hlavne ze drahemu nevadi, ze som taka zdochnuta...
@fergiea mnaam kapustnica, mnaam syr 😀 uz aj ja mam chut 😀 dopraj si len nech ti po nom nie je tazko 🙂 a snad tebe tie nevolnosti skor prejdu ako mamine, to musi byt hrozne cele tehotenstvo toto znasat ☹ clovek sa nemoze ani poriadne vytesovat ked mu je tak fyzicky zle.. A myslim ze mu nema co vadit ved mas pod srdieckom jeho babo a teba caka ta tazsia cast co sa tyka plodenia deti 😀 takze mas narok na odpocinok 🙂
ahojte ja mam dnes 15 dc z toho 12 a 13 dc som mala hlien a akosi sa vytratil teraz aj sa mi krcok zdal maksi sko teraz ale uplne makky nebol. Podla kalendara by mala prist ovu zajtra. ja ju casto citim, pichne ma vo vajecniku na tej strane kde sa uvolnuje vajicko. Aj dozrievanie vajicok citim, pobolievaju ma vzdy vajecniky az jeden den pride pichnutie a vajicko je vonku. V stredu som mala pozitivny ovulacny test a dnes je uz bledsi. lenze vo stvrtok som dostala akutny zapal dychacich ciest mam 10 dnove antibiotika a moja telesna teplota je stale okolo 38 stupnov co sa mi nezda moc vhodne pre spermie. pritom sex bol aj 8,10,12 dc , aj dnes - cize 15 dc este planujem na zajtra lebo tam by to malo prist. Len si lamem hlavu mad tou mojou teplotou a tym hlienom. neviem preco ho nemam a krcok tie je taky makky a pritom vajecniky stale citim, ze " pracuju" a ovu test povedal ze ovulka dnes/vcera. toto je zlozite niekedy 😀
tehu test biely ako sneh :/ dnes 25 dc 15 dpo...este nestracam nadej kym nedorazi mrcha ale ja ju uz nechcem !!!!
@janikm no ahooj. Ti ppviem ze som sa prejedla ako blazon trj kapustnice a syra. Za to vcera mi bolo zle cely bozi den este aj zo zeleninoveho rizota. Dnes som zatial este nic nejedla, lebo ked som zacala ostalo mi zle 😃 ale zvykam si. Idem spravit zeleninovy salat toasty a kuracie prsia na kusky... hadam nieco zjem. Strasne sa modlim, nech to do Vianoc prejde. Nemozem Vianoce prezit s nechutou na vserko, na tie dobroty. Sice ja tych bezlepkovych budem mat menej, ale no a co! 😃😃😃 ako sa mas ty? Som pozerala pocasie a uz je aj dost ochladenie, no strasne sa tesim ked tak nasnezi sice to nas este necaka ale nevadi 😃 ovu si uz mala?
@fergiea vyskusaj..ja si ho tam nikdy nedavam vela...len aby ho tam bolo trocha citit...alebo co mam este rada je mata, pomaranc, citron a troska zazvoru a to zaliat... 😉 bodaj by sa ti ulavilo a bolo lepsie...poznam, ani mne sa nic nechcelo...len doma som kvasila...teraz by som uz aj po obchodoch behala..ale zatial nebolo este kedy na take vacsie nakupy...no ale uz musim ist surne gate si kupit...len na to upratovanie stale nejak nie je moc energie 😀
@fergiea no to ma ani nenapadlo ze nevolnosti a Vianoce, jemine to fakt by bolo hrozne tazke ked vsade su same dobroty a vselijake pachy a kopec navstev... 🤐 ale to uz by si mala koncit 1. trimester tak dovtedy by aj mohli prejst nie? 🙂 a ten salatik nech ti sadne, z takeho lahkeho jedla by ti nemuselo byt zle 🙂 ked spominas to ochladenie tak ja som hrozne nachladnuta asi z roboty kedze dvere sa stale otvaraju-zatvaraju a mame tam relativne chladno ☹ aj Alino doma vela cika (nastastie na podlozku) tak ho teplejsie obliekam lebo mu asi nachladol mechurik ☹ a na ovu este len cakam, ak pride tak skoro ako minuly mesiac tak by mala byt tento tyzden (dnes som 12dc) ale akosi ma popichavalo vo vajecniku dnes tak uvidime potom podla teploty 🙂

@abusa máš pravidelný cyklus? Ak vieš akú máš lutealku, prípadne kontrolujes či je prítomný plodný hlien, mala by si vedieť priblizne určiť ovulku. Ale najistejsie je snazit sa každý druhý deň a nezmeskas 😉