icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

butterfly333
22. nov 2015

@veronika1603 neviem uvidím zajtra či príde ak nie pojdem kupit test.

veronika1603
22. nov 2015

@butterfly333 ok daj vedieť potom.drzim palce😉

butterfly333
22. nov 2015

@veronika1603 ano dakujem určite dam vediet ak bude čo.

meggie07
autor
23. nov 2015

Ahojte babulky.. Vcera test takto... Uz mi minuly tyzden bolo rano zle. Nastastie sa mi podarilo vzdy predychat.. Dnes Uz mi je zle cely den, Len odpocitavam hod, nech uz idem domov 😴

zzuzu09
23. nov 2015

@meggie07 nádhera, len tak ďalej 😊
Skúšala si zazvorove lizatka z lekárne? Tie vraj trošku tlmia tehotenské nevolnosti

meggie07
autor
23. nov 2015

@zzuzu09 Ahoj , este nie. Akurat mi ich aj Lucka dnes poradila, tak skusim.. Dakujem

depi
23. nov 2015

@meggie07 gratulujem 🙂
Viem o com hovoris...nevracam ale vacsinu dna lezim a je mi spatnp od zaludku...aleb som hladna a ked sa najem je mi zle....bojim sa aj chodit von s malou ze niekde odpadnem 🙂 takze tak...doma bordel kak v tanku ale teraz mi to je jedno lebo som nepouzutelna

ninna86
23. nov 2015

@meggie07 kraaaasne 🙂

meggie07
autor
23. nov 2015

@ninna86 dakujem. 😉 a ty sa ako mas? Co noveho?

meggie07
autor
23. nov 2015

@depi Dakujem 🙂 tak hadam nas to coskoro prejde.. Najradsej by som zamkla kancel a zchrupla si 😀

depi
23. nov 2015

@meggie07 ja lezim ale spat nemozem bo moja indianka si zmysla v momente kedy som ostala tehotna ze uz nebude poobede spavat 🙂 potom vecer zaspavam s nou

ninna86
23. nov 2015

@meggie07 asi sme sa dali zase do skusania tento mesiac 🙂 ale rada som, ze sa to tu tak pekne rozbehlo, stale vas sledujem 🙂

fergiea
23. nov 2015

@depi
@meggie07 no baby mne sa to vobec nelepsi do 3 spavam okolo 4 sa mozrm trochu najest ja len dufam, ze to drobec vydrzi ale ja pocas dna nic do seba nemozem dat. O 11 pravidrlnr zvraciam. Som zvedava kedy to prejde. Tiez doma neporiadok ked varim tak nieco rychle vecer o 6...nenormalne nevladzem takto. Meggie gratulujem krasne palicky 🙂

depi
23. nov 2015

@fergiea jejda ja kebych nejedla umrem a odpadnem....skus tie lizatka na nenovolnost mozno ti to ozaj pomoze

fergiea
23. nov 2015

@depi no poviem drahemu nech ich pozrie ja som uplne nepouzitelna a ked niekam idem tak lenked musim ist k doktorovi a to nasadnem do auta drahy ma odveze priveze a to je vsetko

meggie07
autor
23. nov 2015

@fergiea tohto sa obavam aj ja.. Dufam, ze sa to az tak nezhorsi.. Neviem si predstavit, ako by som to vykryvala v robote.. Drz sa a drzim palce, nech ta to prejde cim skor..

evelyn1986
23. nov 2015

@nibokazv86 Ahoj moja, ako sa máš? Čo máš nové? Bola si u toho doktora?

evelyn1986
23. nov 2015

@meggie07 Gratulujem, krásne dve ciarocky😊

zdeneli
23. nov 2015

Baby, tak ja davam info este z piatka 🙂 podla ultz 6+0tt (este pred tym hovorim dr. ze podla mojich vypoctov su to presne 4 tyzdne od ovulky, takze to presne sedi 🙂) a nikdy nezabudnem na jej usmev, ked to tam zbadala 😊a dokonca sme videli uz aj akciu srdiecka, dr. hovori ze uz startuje ❤foto mi dala do ruky, skor nez som sa stihla obliect - takze u mna velky zazitok

majka_ka89
23. nov 2015

@fergiea to poznam, vies co pomaha mne. Kakaovy keksik pri posteli, to hned ako vstanem. A cierny presladeny caj, nie silny, ked zalejes tak vrecusko 3-5 namocis a das min 2 lyz cukru, a to srkam cely den, je to neskodne a mas aspon nejaky cukor v sebe a trocha energie, a hlavne papaj vyvary alebo mne uz ked bolo najhorsie, som si spravila rascovu polievocku s rozpustenym vajickom a po trocha jedla, ale ked som zjedla hned som musela lahnut na gauc do polosedu a predychavala aby sa to vo mne udrzalo. A napr. Ovocne caje vobec nepijem lebo mam z nich vela stavy a potom zbytocne beham na wc. Vyskusaj tiez na tom istom principe ako cierny aj matovy, pomoze to a aspon trocha energie dostanes do tela. A beries aspon femibion? ja si prezivam to iste, to sa neboj, dnes mi je vynimocne dobre ale uz sa tesim, ked mi bude dobre a budem moct jest vsetko na co mam chut 🙂

lucia1002
23. nov 2015

@fergiea mojko, ak sa ti to.nebude lepsit tie nevolnosti, tak to spomen dr..lebo zas takto fungovat nemozes..bez jedla a zivin..☹

lucia1002
23. nov 2015

@janikm tak sa rychlo vyliec..mna troska pokusa hrdlo ale som prekvapena ze zatial v pohode..dufam ze neostanem chora, lebo mna to vzdy ako pride chladno chyta..a kolky dc si? Aj ja uz nad tym rozmyslam..nakupujem nejake ozdoby este na stromcek a uz sa neviem dockat toho obdobia 😉

janikm
23. nov 2015

@lucia1002 no ja skor zvyknem mat anginu pripadne chripku, nachladena som uz straaaasne dlho nebola 🙂 Tak cmulaj nejake cukriky, inak mne na hrdlo ked mam anginu (rozumej cirkularku v krku 😀 ) perfektne zabera aspirin C sumive tablety, ked si toto dam tak vobec necitim bolest ale fakt ako keby mi nic nebolo.. a po nejakych 3-4 hodkach ked pride opät bolest tak to je taky sok :-P ale neviem ci ho mozu uzivat aj tehulky.. Ja sa musim drzat pri zemi s tymi ozdobami, uz som dnes pozerala nejake na nete a toto vsetko co chcem tak by bolo asi aj drahsie ako zivy strom 😀

fergiea
23. nov 2015

@majka_ka89 ano moja femibion jem aj zelezo. Ja naozaj cez den nic do seba nedostanem a neviem ani len vstat z postele uz po tej 15-16:00 je to lepsie dam si obed, potom ovocie, nieco sladke a veceru. Len trn den nemozem nic jest. No hadam to staci 🙂 ale dakujem za rady. Mavam pri sebe piskoty v spalni, ked sa zobudim si zopar dam. Ale nepomaha to. Ale dnes som napr aj povysavala, upratala kuchynu a navarila obed na zajtra 😃😃😃 dostala som chut na krkovicku pecenu s cervenou kapustou. Taj to tu rozvoniava. Akoze takto navecer a vecer fungujem normalne, len tristvrte dna jr zo mna zdochlina

fergiea
23. nov 2015

@lucia1002 mamina vravi, ze je to ok. Len nech oddychujem. Uz navecer je to lepsie a jem. Mna stve len ze tristvrte dna spim a ked sa aj preberiem ja vazne nemozem jest. A nezvraciam, len raz za den, ked sa okolo 10-11:00zobudim 😃😃😃 no co uz to musimlen vydrzat. Uz si chcen spravit aj medonikove cesto tento tyzden a napiect, ked budem mat taky lepsi vecer, ze budem ok

mima177
23. nov 2015

@zdeneli Jeej, kraasa 🙂 tesim sa velmi s tebou 🙂 nech ste zdravucki 🙂

petkazh
24. nov 2015

babulky nevyslo to :/ zas som si vyplakala oci :/ a zas odznova dnes 1dc :/

meggie07
autor
24. nov 2015

@petkazh to mi je luto.. ☹ hlavu hore..v decembri to vyjde a budete mat pekny darcek pod stromcek.. 😉

zzuzu09
24. nov 2015

@petkazh vyplac smútok, a potom s novým elánom, budete mať krásne zdravucke vianočné bambuliatko 😊
Postupujte počas ovulky podľa návodu od sara34valentina a uvidíš že sa to podari. A už nebuď smutná, bábätko na teba čaka 😉

zdeneli
24. nov 2015

@mima177 dakujeme krasne 😊 u teba co nove? ako to ide? 😉