Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@butterfly333 ok daj vedieť potom.drzim palce😉
@veronika1603 ano dakujem určite dam vediet ak bude čo.
@depi
@meggie07 no baby mne sa to vobec nelepsi do 3 spavam okolo 4 sa mozrm trochu najest ja len dufam, ze to drobec vydrzi ale ja pocas dna nic do seba nemozem dat. O 11 pravidrlnr zvraciam. Som zvedava kedy to prejde. Tiez doma neporiadok ked varim tak nieco rychle vecer o 6...nenormalne nevladzem takto. Meggie gratulujem krasne palicky 🙂
@nibokazv86 Ahoj moja, ako sa máš? Čo máš nové? Bola si u toho doktora?
@meggie07 Gratulujem, krásne dve ciarocky😊
Baby, tak ja davam info este z piatka 🙂 podla ultz 6+0tt (este pred tym hovorim dr. ze podla mojich vypoctov su to presne 4 tyzdne od ovulky, takze to presne sedi 🙂) a nikdy nezabudnem na jej usmev, ked to tam zbadala 😊a dokonca sme videli uz aj akciu srdiecka, dr. hovori ze uz startuje ❤foto mi dala do ruky, skor nez som sa stihla obliect - takze u mna velky zazitok
@fergiea to poznam, vies co pomaha mne. Kakaovy keksik pri posteli, to hned ako vstanem. A cierny presladeny caj, nie silny, ked zalejes tak vrecusko 3-5 namocis a das min 2 lyz cukru, a to srkam cely den, je to neskodne a mas aspon nejaky cukor v sebe a trocha energie, a hlavne papaj vyvary alebo mne uz ked bolo najhorsie, som si spravila rascovu polievocku s rozpustenym vajickom a po trocha jedla, ale ked som zjedla hned som musela lahnut na gauc do polosedu a predychavala aby sa to vo mne udrzalo. A napr. Ovocne caje vobec nepijem lebo mam z nich vela stavy a potom zbytocne beham na wc. Vyskusaj tiez na tom istom principe ako cierny aj matovy, pomoze to a aspon trocha energie dostanes do tela. A beries aspon femibion? ja si prezivam to iste, to sa neboj, dnes mi je vynimocne dobre ale uz sa tesim, ked mi bude dobre a budem moct jest vsetko na co mam chut 🙂
@janikm tak sa rychlo vyliec..mna troska pokusa hrdlo ale som prekvapena ze zatial v pohode..dufam ze neostanem chora, lebo mna to vzdy ako pride chladno chyta..a kolky dc si? Aj ja uz nad tym rozmyslam..nakupujem nejake ozdoby este na stromcek a uz sa neviem dockat toho obdobia 😉
@lucia1002 no ja skor zvyknem mat anginu pripadne chripku, nachladena som uz straaaasne dlho nebola 🙂 Tak cmulaj nejake cukriky, inak mne na hrdlo ked mam anginu (rozumej cirkularku v krku 😀 ) perfektne zabera aspirin C sumive tablety, ked si toto dam tak vobec necitim bolest ale fakt ako keby mi nic nebolo.. a po nejakych 3-4 hodkach ked pride opät bolest tak to je taky sok :-P ale neviem ci ho mozu uzivat aj tehulky.. Ja sa musim drzat pri zemi s tymi ozdobami, uz som dnes pozerala nejake na nete a toto vsetko co chcem tak by bolo asi aj drahsie ako zivy strom 😀
@majka_ka89 ano moja femibion jem aj zelezo. Ja naozaj cez den nic do seba nedostanem a neviem ani len vstat z postele uz po tej 15-16:00 je to lepsie dam si obed, potom ovocie, nieco sladke a veceru. Len trn den nemozem nic jest. No hadam to staci 🙂 ale dakujem za rady. Mavam pri sebe piskoty v spalni, ked sa zobudim si zopar dam. Ale nepomaha to. Ale dnes som napr aj povysavala, upratala kuchynu a navarila obed na zajtra 😃😃😃 dostala som chut na krkovicku pecenu s cervenou kapustou. Taj to tu rozvoniava. Akoze takto navecer a vecer fungujem normalne, len tristvrte dna jr zo mna zdochlina
@lucia1002 mamina vravi, ze je to ok. Len nech oddychujem. Uz navecer je to lepsie a jem. Mna stve len ze tristvrte dna spim a ked sa aj preberiem ja vazne nemozem jest. A nezvraciam, len raz za den, ked sa okolo 10-11:00zobudim 😃😃😃 no co uz to musimlen vydrzat. Uz si chcen spravit aj medonikove cesto tento tyzden a napiect, ked budem mat taky lepsi vecer, ze budem ok
babulky nevyslo to :/ zas som si vyplakala oci :/ a zas odznova dnes 1dc :/

@veronika1603 neviem uvidím zajtra či príde ak nie pojdem kupit test.