icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
9. dec 2015

@kakatulik jej dakujem....vsak ked mam nahodou fajn den tak som piekla a bezne domace veci robila...inak nezvladam nic darceky som pokupila este v oktobri a nieco som objednala cez net 😃 aj ja som si vravela, ze by som brala aj tie nevolnosti s tehotenstvom, ale ako to uz prezivam,mohlo by to skoncit 😃 a ano schudla som 3kg co je u mna hroza, ved mam teraz 45kg......

janikm
9. dec 2015

@fergiea heej videla som v tvojom blogu a kociarik je pekny aj farebne uplne moj styl 🙂 ved ked ste nasli ten pravy za skvelu cenu tak naco cakat a potom sa plasit nie? 🙂 och to ti nezavidim ze ti je tolko zle, uz to je fakt dlho, prajem ti nech ti prejde a radsej mas tehotenske chute a vypapkavas 🙂 aj si schudla na vahe ci drzi sa zatial? Hehe no si sikovna, ja este ani napecene okrem medovnikov, a darceky vobec, to si nechavam na posledny tyzden ako vzdy 😀 a inak nemame nic nove, chodim do robotky tak mam menej casu na vsetko, pridem z prace tak rychlo navarim, pocitam nieco na nete a idem spat 😀 ale tiez uz sa neviem dockat vianoc a tej vone klincekov, skorice, pomarancov a ihlicia vsade navôkol 🙂 len este sneh by mohol napadat a bolo by to dokonale.. zatial si mozem vystacit len s tym na pozadi pracovnej plochy 😀

fergiea
9. dec 2015

@janikm mne sa ti nejak pacia take farby...no uz som schudla 3kg uz nemam co chudnut tak nech uz to skonci 😃 niekedy uz mam tsku depku, ze nevladzem ani zvraciat...drahy na mna potom len tak smutne pozera. Ale co uz hadam vydrzime. S tym snehom to bude tazko, ako tak pozeram pocasie zrejme bude akurat tak dazd a sychrave pocasie...skoda. ale nevadi aspon vo vnutri budu Vianoce 🙂

tinka881
10. dec 2015

Baby, co zatial hovorite?

me3
10. dec 2015

@tinka881 to vyzera dobreeeee 🙂))))

tinka881
10. dec 2015

@me3 nechame sa prekvapit dalsie dni.

tinka881
10. dec 2015

@janikm ahoj.mame podobne grafy.Uz somaj ja pridala foto.kedy testujes?

zuzik1927
10. dec 2015

@tinka881 ahoj, merias v tu istu hodinu?? lebo mas tam same prazdne kruzky a to nema az taku vypovednu hodnotu

tinka881
10. dec 2015

@zuzik1927 ahoj.hej,kazdy den rano o 5hod.Nerozumiem pislednemu radku,tie cisla 5,4,3,2,1.neviem co to je

lucia1002
10. dec 2015

@janikm to poznam..ja som mala tiez problem najst si robotu..takze uplne viem o com hovoris...ci uz teraz po skonceni roboty, alebo ked som magistra chodila externe...tak to bola veru katastrofa...ono sa netreba spoliehat na financie ako niektori...niektore pary maju tiez takyto ciel, ze najprv sa zabezpecit a potom dieta...ale tie roky zavratne ubiehaju a ani sa nenazdaju a tie najlepsie roky na dietatko su uz davno prec... 😉

zuzik1927
10. dec 2015

@tinka881 no tak potom je to ok, asi len nemas nastaveny dobre cas 🙂 no to odratava ze kedy mozes testovat...ale ak merias stale v ten isty cas, tak graf je super a podla mna mozes pozajtra testovat 🙂

miselkaj
10. dec 2015

Ahojte 🙂 na koníku som zaregistrovaná už dlhšie, teda odkedy som začala chodiť na mojusvadbu a som sa sem preklikla. S manželom sme sa brali v auguste a o bábatku sme zatiaľ neuvažovali 🙂 teraz v novembri sme sa však rozhodli, že sa pokúsime. Tak podobne ako nám aj Vám držím prsty. Pekný deň.

tinka881
10. dec 2015

@zuzik1927 ja som si v tej apke nenastavila cas.bola som rada,ze zakladne udaje som si tam dala,vsak moja anglina nula bodov 🙂

tinka881
10. dec 2015

@zuzik1927 xixi,uz som kuk apku.vzdy som len dopisovala teplotu a nie cas,boli tam same bludy,prepisala som cas merania a uz su kruzky zmenene

tinka881
10. dec 2015

@miselkaj ahoj.vitaj medzi nami🙂aj si rozmyslala,ze si budes meriat BT alebo to nebudes riesit a nechas tomu volny priebeh?

miselkaj
10. dec 2015

@tinka881 zatiaľ uvažujem o ovulačných testoch 🙂 rozmýšľala som už aj nad tým ... ale (až sa hanbím povedať) nemáme doma teplomer, kedže sme sa koncom augusta nasťahovali, zatiaľ nám ho nebolo treba a vždy aj keď sme v meste nám to samozrejme nenapadne 🙂

zuzik1927
10. dec 2015

@tinka881 no tak to uz urcite lepsie vyzera 🙂 drzim palce

tinka881
10. dec 2015

@miselkaj ovu testy su fajn,ale najpresnejsie mas merat BT.V lekarni predavaju teplomer oralny a ten meria na dve desatinne miesta,ten je najlepsi.

cvakatko
10. dec 2015

Baby pridavam sa k snazilkam, prvy mesiac robim ovu testy. Pridavam aj fotky, mam cyklus 24-25 dni, posledny bol 24 a fotky su z 9/10/11DC a ten ktory nie je oznaceny je dnes, 12DC. Myslite ze uz je to ten pravy? Ci mam este skusit poobede?

tinka881
10. dec 2015

@cvakatko podla mna to je ten pravy.

betula
10. dec 2015

babulky viete mi poraditř? Určite áno.. vy ste v tom doma... pri prvom som toto nemusela riešiť, všetko na prvý šup... teraz sa už snažíme pol roka.... entokrát snáď už vyjde 🙂 čo myslíte, MS mám dostať 13.12. a dnes som si merala BT 37,5 si myslíte, že by to už konečne mohlo vyjsť? ďaakujem za každú radu...

me3
10. dec 2015

@betula tazko povedat podla jednej teploty ..nez grafu a tak..kazda ma ine pred a po ovu teploty...kolkaty den dpo si ? Ak si 12dpo a viac a si tehu tak by test uz mal cosi ukazat

miselkaj
10. dec 2015

@tinka881 ďakujem o tomto som vôbec nevedela 🙂 budem sa na to pýtať keď tam pôjdem.

cvakatko
10. dec 2015

@tinka881
Tak potom je to uz len o romantike vecer 😀 dnes ma muz narodky tak snad by to mohlo vyjst 🙂

butterfly333
10. dec 2015

@betula veru tažko povedat teplota je krasna no ja napr po ovu az do ms aj v dem ms mávam 37,3 tak ja sa na moju teplotu spoliehat nemožem.

senselinka
10. dec 2015

@tinka881
@miselkaj asi si myslela ovulacny teplomer, nie oralny, ci? Nech sa baba nestrapni v lekarni 😅
A ja meriam uz roky obyc.ortutovym teplomerom a je to v pohode... Ovulacny mi pride zbytocne drahy, okolo osem €. Alebo popozeraj v bazari...

betula
10. dec 2015

@me3 No je už 13 dpo... no skúsim dnes kúpiť a zajtra uvidíme.. ďakujem 🙂

senselinka
10. dec 2015

@miselkaj
@tinka881 resp.ani ovulacny sa to nevola, ale bazalny, nech je to uplne presne... Myslela som na meranie teploty a urcenie ovulacie, preto som pisala ovulacny, ale aj to je blbost 😔

tinka881
10. dec 2015

@senselinka bazalny sa vola.ale ja som myslela,ze nech si kupi taky,kt.sa dava do ust,kt.je vodotesny.

sandil
10. dec 2015

Ms mi mešká 7 dní ale zatial som netestovala.