Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea heej videla som v tvojom blogu a kociarik je pekny aj farebne uplne moj styl 🙂 ved ked ste nasli ten pravy za skvelu cenu tak naco cakat a potom sa plasit nie? 🙂 och to ti nezavidim ze ti je tolko zle, uz to je fakt dlho, prajem ti nech ti prejde a radsej mas tehotenske chute a vypapkavas 🙂 aj si schudla na vahe ci drzi sa zatial? Hehe no si sikovna, ja este ani napecene okrem medovnikov, a darceky vobec, to si nechavam na posledny tyzden ako vzdy 😀 a inak nemame nic nove, chodim do robotky tak mam menej casu na vsetko, pridem z prace tak rychlo navarim, pocitam nieco na nete a idem spat 😀 ale tiez uz sa neviem dockat vianoc a tej vone klincekov, skorice, pomarancov a ihlicia vsade navôkol 🙂 len este sneh by mohol napadat a bolo by to dokonale.. zatial si mozem vystacit len s tym na pozadi pracovnej plochy 😀
@janikm mne sa ti nejak pacia take farby...no uz som schudla 3kg uz nemam co chudnut tak nech uz to skonci 😃 niekedy uz mam tsku depku, ze nevladzem ani zvraciat...drahy na mna potom len tak smutne pozera. Ale co uz hadam vydrzime. S tym snehom to bude tazko, ako tak pozeram pocasie zrejme bude akurat tak dazd a sychrave pocasie...skoda. ale nevadi aspon vo vnutri budu Vianoce 🙂
@janikm to poznam..ja som mala tiez problem najst si robotu..takze uplne viem o com hovoris...ci uz teraz po skonceni roboty, alebo ked som magistra chodila externe...tak to bola veru katastrofa...ono sa netreba spoliehat na financie ako niektori...niektore pary maju tiez takyto ciel, ze najprv sa zabezpecit a potom dieta...ale tie roky zavratne ubiehaju a ani sa nenazdaju a tie najlepsie roky na dietatko su uz davno prec... 😉
Ahojte 🙂 na koníku som zaregistrovaná už dlhšie, teda odkedy som začala chodiť na mojusvadbu a som sa sem preklikla. S manželom sme sa brali v auguste a o bábatku sme zatiaľ neuvažovali 🙂 teraz v novembri sme sa však rozhodli, že sa pokúsime. Tak podobne ako nám aj Vám držím prsty. Pekný deň.
babulky viete mi poraditř? Určite áno.. vy ste v tom doma... pri prvom som toto nemusela riešiť, všetko na prvý šup... teraz sa už snažíme pol roka.... entokrát snáď už vyjde 🙂 čo myslíte, MS mám dostať 13.12. a dnes som si merala BT 37,5 si myslíte, že by to už konečne mohlo vyjsť? ďaakujem za každú radu...
@betula veru tažko povedat teplota je krasna no ja napr po ovu az do ms aj v dem ms mávam 37,3 tak ja sa na moju teplotu spoliehat nemožem.
@senselinka bazalny sa vola.ale ja som myslela,ze nech si kupi taky,kt.sa dava do ust,kt.je vodotesny.
Ms mi mešká 7 dní ale zatial som netestovala.

@kakatulik jej dakujem....vsak ked mam nahodou fajn den tak som piekla a bezne domace veci robila...inak nezvladam nic darceky som pokupila este v oktobri a nieco som objednala cez net 😃 aj ja som si vravela, ze by som brala aj tie nevolnosti s tehotenstvom, ale ako to uz prezivam,mohlo by to skoncit 😃 a ano schudla som 3kg co je u mna hroza, ved mam teraz 45kg......