Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@tinka881 tie oralne ale nie su dobre na meranie bazalky, mozu lahsie skreslit teplotu... Staci, ze spis s otvorenymi ustami napriklad...
@fergiea tak cez vianoce ked sa bude dat tak poriadne papkat ak uz nepriberies tak aspon nech nechudnes viac, verim ze mas aj malo energie z toho.. a lekarovi by si mohla spomenut potom ze mas silne nevolnosti mozno ti nieco predpise alebo poradi, nech je babo dobre vyzivene 🙂 hej vsak ked nema snezit tak prsat by nemuselo a mohlo byt aspon take zubate slnko 🙂
Ahojte🙂
Ahojte baby, chcem Vám dodať troska pozitívnej energie.. Keď som zakladala tuto tému tajne som dúfala, aby nám to vyšlo všetkým. Po vyše roku sa zadarilo aj u nas.. Sme v 8tt a srdiečko bije ako zvon.. Mnohé baby z tejto témy už sa tiež vytešuju z malých bubliniek a Vám cakatelkam odporúčam bojujte a verte! Podarí sa to! 💕💞👣
@meggie07 super gtratulujeeeem
Dievcata ahojte. Viete mi poradit, kedy ist k doktorovi na potvrdenie tehotenstva pri cykle 30-33 dni, pricom posledny bol 40, cize take nepravidelne. Dakujem pekne 😊
Baby dnes je vraj najplodnejsi deň v roku.tak dnes všetky povinne nato!!😅
Ahojte, som tu nová, momentálne som v 17tt. Tehu sme neplanovali, iba raz sme si nedali pozor a keď mi začalo bývať v aute zle vedela som, že sa niečo deje 🙂 . Veľmi ma to prekvapilo, pretože sa liečim na hypotyreózu a vôbec som nečakala, že to bude v mojom prípade také jednoduché. Endokrinologička mi povedala, že som musela mať dobré hladiny hormónov v tele, pretože inak by som neotehotnela, ani by sa tehotenstvo neudržalo. Teraz výsledky nemám úplne ideálne, ale som sledovaná a beriem lieky. Aj tak mám obavy, aby všetko dobre dopadlo a babo bolo zdravé. Človek sa teší, ale ten strach tam stále je. Držte nám palce 🙂
Ahojte... este mame zopar dni, aby sme stihli splodit potomkov do Vianoc ;) Tak drzim prsty vsetkym snazivym.... A zaroven prosim o radu...cez sviatky si musim dat vytrhnut osmicky, robia velky problem....myslute, ze snazenie by bolo treba pozastavit? Rtg mi uz robili...tak len, keby sa podarilo, ci mozu ublizit anestetika v prvych dnoch...:/
@mima177 pokojne sa mozete snazit, kym sa babo zavrta, budes mat vsetko z tela von. Okrem toho, na zaciatku nie je prepojene s tebou krvnym obehom, vyzivuje ho jeho vlastne zlte teliesko, nic sa k nemu nedostane
@senselinka prosím ťa nevieš ako dlho ho vyživuje žlté teliesko?? Pýtam sa lebo sa snažíme už cca dva roky, v novembri som bola v nemocnici na infuzkach kvôli mojej chorobe a tie sú veľmi silné kortikoidy... Raz sme sa s manželom milovali týždeň po návrate z nemocnice a dnes pozit tehu test. A to som mala mať anovulačný cyklus, lebo mám len jeden vaječník a ovulácie som mala minulý mesiac... Strašne sa bojím... ☹

@sandil tak potom si hrdinka 😀