icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

kakatulik
10. dec 2015

@sandil tak potom si hrdinka 😀

senselinka
10. dec 2015

@tinka881 tie oralne ale nie su dobre na meranie bazalky, mozu lahsie skreslit teplotu... Staci, ze spis s otvorenymi ustami napriklad...

me3
10. dec 2015

@betula skus skus drxim palce🙂))

janikm
10. dec 2015

@tinka881 no tvoj graf je ovela krajsi vyzera to na 6dpo ako uhniezdenie zajtra by uz mozno test ukazal 🙂 ja by som chcela zajtra skusit aj ked viem ze asi skoro ale uz nevydrzim a vecer mame posedenie z prace tak nech viem ci mozem alko 🙂

janikm
10. dec 2015

@lucia1002 vsak toto, je nepravdepodobne ze budeme bez prace cely zivot, urcite sa nieco pritrafi ale babätko uz nemusi aspon nie tak lahko ☹ a co z kariery a velkeho luxusne zariadeneho domu keby sme tam mali byt sami.. radsej sa uskromnit no mat stastnu a zdravu rodinku 🙂

janikm
10. dec 2015

@fergiea tak cez vianoce ked sa bude dat tak poriadne papkat ak uz nepriberies tak aspon nech nechudnes viac, verim ze mas aj malo energie z toho.. a lekarovi by si mohla spomenut potom ze mas silne nevolnosti mozno ti nieco predpise alebo poradi, nech je babo dobre vyzivene 🙂 hej vsak ked nema snezit tak prsat by nemuselo a mohlo byt aspon take zubate slnko 🙂

sandil
10. dec 2015

@kakatulik 🙂 hrdinka? To ani nie, skor sa bojim vysledku preto este radsej pockam

eva2809
10. dec 2015

Ahojte🙂

tinka881
10. dec 2015

@janikm potom cakam foto 🙂

janikm
10. dec 2015

@tinka881 no ak bude co fotit tak pridam, som zvedava ale viem ze este nemusi nic ukazat aj keby to vyslo 🙂 ty kedy testnes? ja uz by som nevydrzala na tvojom mieste 🙂

tinka881
11. dec 2015

@janikm dobre ranko.asi zajtra rano.dnes vecer neviem ci by bolo nieco vidiet.

janikm
11. dec 2015

@tinka881 dobre ranko, no ja som testla ale samozrejme nic 😀 ale teplota opät stupla na 36,9 tak uvidim.. v pondelok by nemala prist mrcha..

tinka881
11. dec 2015

@janikm ako vidim,ani ja nebudem testovat skor.Dnes som 10dpo,tak ani neviem kedy mam testovat.Ja v nedelu doberam poslednu tabletku duphastonu a potom do 3-4dni mi ma dojst/nedojst mrcha

meggie07
autor
11. dec 2015

Ahojte baby, chcem Vám dodať troska pozitívnej energie.. Keď som zakladala tuto tému tajne som dúfala, aby nám to vyšlo všetkým. Po vyše roku sa zadarilo aj u nas.. Sme v 8tt a srdiečko bije ako zvon.. Mnohé baby z tejto témy už sa tiež vytešuju z malých bubliniek a Vám cakatelkam odporúčam bojujte a verte! Podarí sa to! 💕💞👣

tinka881
11. dec 2015

@meggie07 dakujeme moja.posli vela tehu baciliek.Ja som dnes 10dpo a neviem ci mam uz poobede testnut alebo cakat.som nedockava.

meggie07
autor
11. dec 2015

@tinka881 posielam toľko tehu bacilov, koľko sa len dá.. Ja som testovala až keď ms meškala 4 dni

butterfly333
11. dec 2015

@meggie07 super gtratulujeeeem

t3n1
11. dec 2015

Dievcata ahojte. Viete mi poradit, kedy ist k doktorovi na potvrdenie tehotenstva pri cykle 30-33 dni, pricom posledny bol 40, cize take nepravidelne. Dakujem pekne 😊

ninna86
11. dec 2015

@meggie07 kraaaasa 🙂

janikm
11. dec 2015

@tinka881 tak ti drzim palce nech uz nedojde, grafik je pekny tak nech to vyjde 🙂 inak co som si vsimla tak baby mali na 11dpo uz väcsinou jednoznacny test 🙂

janikm
11. dec 2015

@meggie07 krasna fotocka, gratulujem a hlavne nech ste zdravi s drobcekom 🙂

fergiea
11. dec 2015

@meggie07 jej to je nadherne 💜 ako ti je? Ja idem vo stvrtok na tu poradnu tesim tesim

veronika1603
11. dec 2015

Baby dnes je vraj najplodnejsi deň v roku.tak dnes všetky povinne nato!!😅

meggie07
autor
12. dec 2015

@fergiea ahoj, zle mi je čím ďalej tým viac zle. Ale malinké je v poriadku, to je najdôležitejšie. 😊 potom daj vedieť, ako si dopadla..

araik
12. dec 2015

Ahojte, som tu nová, momentálne som v 17tt. Tehu sme neplanovali, iba raz sme si nedali pozor a keď mi začalo bývať v aute zle vedela som, že sa niečo deje 🙂 . Veľmi ma to prekvapilo, pretože sa liečim na hypotyreózu a vôbec som nečakala, že to bude v mojom prípade také jednoduché. Endokrinologička mi povedala, že som musela mať dobré hladiny hormónov v tele, pretože inak by som neotehotnela, ani by sa tehotenstvo neudržalo. Teraz výsledky nemám úplne ideálne, ale som sledovaná a beriem lieky. Aj tak mám obavy, aby všetko dobre dopadlo a babo bolo zdravé. Človek sa teší, ale ten strach tam stále je. Držte nám palce 🙂

mima177
12. dec 2015

Ahojte... este mame zopar dni, aby sme stihli splodit potomkov do Vianoc ;) Tak drzim prsty vsetkym snazivym.... A zaroven prosim o radu...cez sviatky si musim dat vytrhnut osmicky, robia velky problem....myslute, ze snazenie by bolo treba pozastavit? Rtg mi uz robili...tak len, keby sa podarilo, ci mozu ublizit anestetika v prvych dnoch...:/

kakatulik
12. dec 2015

@mima177 to by som nerizkovala.

senselinka
12. dec 2015

@mima177 pokojne sa mozete snazit, kym sa babo zavrta, budes mat vsetko z tela von. Okrem toho, na zaciatku nie je prepojene s tebou krvnym obehom, vyzivuje ho jeho vlastne zlte teliesko, nic sa k nemu nedostane

july_pk
12. dec 2015

@senselinka prosím ťa nevieš ako dlho ho vyživuje žlté teliesko?? Pýtam sa lebo sa snažíme už cca dva roky, v novembri som bola v nemocnici na infuzkach kvôli mojej chorobe a tie sú veľmi silné kortikoidy... Raz sme sa s manželom milovali týždeň po návrate z nemocnice a dnes pozit tehu test. A to som mala mať anovulačný cyklus, lebo mám len jeden vaječník a ovulácie som mala minulý mesiac... Strašne sa bojím... ☹

baska1
12. dec 2015

@july_pk myslim,ze prvy mesiac je oddeleny krvny obeh,ja som vtedy uzivala atb