icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

july_pk
12. dec 2015

@baska1 vďaka. Snáď to teda nebude až tak zlé.. Musim zavolať svojej neurologičke, ale tak pondelok je ďaleko...

senselinka
12. dec 2015

@july_pk myslim, ze az do nejakeho 8 tt

july_pk
12. dec 2015

@senselinka ďakujem pekne

mima177
12. dec 2015

@meggie07 jeeej, aj moj manzel hovori, ze ake to je zlatunke 🙂 vidiet takeho chrobacika 🙂) Nech to vsetko dobre pokracuje... drzim prsty 🙂

sandil
13. dec 2015

Po treti krat snazenia sa zadarilo

ub
13. dec 2015

Ahojte pred nedavnom som pisala.ze sa nam to podarilo do vianoc,zial dnes babo odislo. V piatok som zacala spinit,vcera krce a dnes. Koniec

veronika1603
13. dec 2015

@ub to mi je moc ľúto.mas potvrdený potrat?

fergiea
13. dec 2015

@ub to ma velmi mrzi. Nam sa to stalo na zaciatku maja. Drzim palce, aby to cim skor vyslo a aby to bejby vydrzalo, aby bolo zdravucke. Vela sil prajem

petra3312
13. dec 2015

@ub viem presne, ako sa citis, v septembri som presla tym istym. Aj ja Ti zelam, aby si sa co najskor zotavila a aby sa Vam to podarilo hned, ako si to budes zelat.

tinka881
14. dec 2015

@ub je mi to velmi luto.presla som si podobnym.Musis byt teraz velmi silna.Drz sa

meggie07
autor
14. dec 2015

@ub moc ma to mrzi, prajem vela sil..

ub
14. dec 2015

Kočky držte sa hlavne vy, aby ste úspešne dotehulkovali, pre mňa aj táto negatívna skúsenosť je pozitívna v tom, že dokážeme prirodzene otehu. Želám vám úspešné bruškaté Vianoce.

tinka881
14. dec 2015

Mne to tiez tento mesiac nevyslo ☹Teplota klesla.Rozmyslam,ze sa na BT uz vykaslem a budem robit len ovu testy.Uz ma chytaju depky,kedze sa blizia aj vianoce a jedno s druhym...

michhaela
14. dec 2015

@tinka881 Neopustaj sa, neboj aj mna to ničí a to je len 4mesiac... Ideme ďalej bojovat ved po novom roku je stále šanca tiež som si myslela že na vianoce to vyjde a nič :'( je nas dosť co sa nedarí a kiežby som chcela aby sme všetky snazilky boli na vianoce v tom!!!

tinka881
14. dec 2015

@michhaela nam sa to v maji podarilo na prvu supu,sle bohuzial nie s uspenym koncom.teraz sa uz druhy mesiac snazime a bojim sa ci sa zadari po tom zakroku.dnes mi v praci aj slzicky vyhrkli,aj teraz ked to pisem.asi nejsom tak silna ako som si myslela

tinka881
14. dec 2015

@michhaela kedy ti nema dojst mrcha?

michhaela
14. dec 2015

@tinka881 verím že to bolí a tešili ste sa ...chápem že to je,ťažké ja som takto dostala záchvat placovy v sobotu medzi ľudí pred mamou a tetou lebo že idem pozrieť malého bratrancove mimi a ja som vybuchla zrutila sa... teta netusila co je a ani netuší moja mama za to ano a bolo jej do plačú ale musela ma dako podrzat... Ver že to príde a nebudeš tomu veriť že ho čoskoro budeš držať v náručí... Hore hlavu ak chceš vyplakat vyplac to pomôže ak máš ľudí čo ta majú radí vykric to podrzia ta poplacu stebou a bude dobre...hlavne sa nevzdávaj....

michhaela
14. dec 2015

@tinka881 Ja som teraz 5DC včera mi skončili kramy...

tinka881
14. dec 2015

@michhaela takze na vianoce budete plodit 🙂tak ty to este mozes stihnut tentok rok.drzim palceky.

michhaela
14. dec 2015

@tinka881 Uvidíme na nete podľa kalkulácie mi ukazuje najplodnejsi deň akurat štedrý deň ale budeme sa snažiť asi skoro kazdy deň či druhý nech,sa stihnú obnoviť spermie ... stále vaham ci si mam merať bazalnu teplotu plus ovu testy lebo minulý mesiac som nič neriešila a aj tak nevyšlo ani priehľadný hlien nebol asi ani neovulujem bude zrejmé problém potom :'( ísť k lekárovi aby zistil príčinu ach mam strach...

tinka881
14. dec 2015

@michhaela ja som si zacala robit ovu testy a na prvu supu sa vtedy zadarilo.Teraz meriam aj BT,ale z toho som na nervy.Tak budem dalsi cyklus robit len ovu testy.

lucia1002
14. dec 2015

@janikm presne tak, mas pravdu...ako sa mas? kolky dc si?

july_pk
14. dec 2015

@michhaela ani ja nemavam ziadny hlien a ovulujem... ovu testy mi vychadzali vtedy kedy som aj ovu mala mat...

michhaela
14. dec 2015

@july_pk Ďakujem si ma potešila že predsa nie som v tom sama...ale dnes kupim ovu testy a skúsim stym mam 5DC tak začnem už od dnes a zistím ci ovulujem ako píšu na kalkulačke cez net najplodnejsi den mi vychadza 24.12...ovulacne testy som si robila dávno ešte pred snazenim sedeli ovu testy aj s hlienom len ako sme začali snažiť hlien sa vytratil ako naschval :-\

july_pk
14. dec 2015

@michhaela aj ja som to tak mala presne ako pises... ale ovu testy mi ukazali kedy mam a kedy nemam... ja mam len jeden vajecnik, takze kazdy druhy mam ovu a teraz sa konecne po dvoch rokoch podarilo 🙂 ale este sa nechcem moc tesit, aby som to nezakrikla a vsetko bolo ok...

salmas
14. dec 2015

@july_pk Mávaš ovu vždy každý druhý mesiac? Ja som teraz asi nemala podľa testov, som po operácii tak asi preto. Ale ,čo som čítala, tak že vôbec nie je pravidlo, že vaječnîky ovulujú na striedačku, raz pravý a potom ľavý. Tak preto sa pýtam 🙂

michhaela
14. dec 2015

@july_pk Ináč môže ti jeden vajecnik zastupit druhy vraj to funguje či na tom pravdy je ale sesternica ma tiež jeden a ovuluje každý mesiac... ma dve dcérky.... možno to je individuálne asi no ale držím palce aby to uz vyšlo 🙂

july_pk
14. dec 2015

@salmas ja som sa na to pytala neviem ci gyn alebo jej sestricky a povedali mi ze to tak je... a aj podla testov mi to tak vychadzalo...

@michhaela dakujem 🙂 akurat mi volala sestricka ze hcg mam cez 1100, ale tak aby sa udrzalo. dufam ze uz ano

michhaela
14. dec 2015

@july_pk Jej úplne sa teším za teba krásny darček máte na vianoce joj hlavne nech sa drží a musí 😉 gratulujem a trošičku závidím ale dobrom 😉 a tento krat to výjde verím tomu tak sa drž a uzivaj si sviatky 🙂

july_pk
14. dec 2015

@michhaela dakujem ti velmi pekne 🙂 🙂