Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@july_pk myslim, ze az do nejakeho 8 tt
@senselinka ďakujem pekne
Po treti krat snazenia sa zadarilo
Ahojte pred nedavnom som pisala.ze sa nam to podarilo do vianoc,zial dnes babo odislo. V piatok som zacala spinit,vcera krce a dnes. Koniec
@ub to mi je moc ľúto.mas potvrdený potrat?
Kočky držte sa hlavne vy, aby ste úspešne dotehulkovali, pre mňa aj táto negatívna skúsenosť je pozitívna v tom, že dokážeme prirodzene otehu. Želám vám úspešné bruškaté Vianoce.
Mne to tiez tento mesiac nevyslo ☹Teplota klesla.Rozmyslam,ze sa na BT uz vykaslem a budem robit len ovu testy.Uz ma chytaju depky,kedze sa blizia aj vianoce a jedno s druhym...
@tinka881 verím že to bolí a tešili ste sa ...chápem že to je,ťažké ja som takto dostala záchvat placovy v sobotu medzi ľudí pred mamou a tetou lebo že idem pozrieť malého bratrancove mimi a ja som vybuchla zrutila sa... teta netusila co je a ani netuší moja mama za to ano a bolo jej do plačú ale musela ma dako podrzat... Ver že to príde a nebudeš tomu veriť že ho čoskoro budeš držať v náručí... Hore hlavu ak chceš vyplakat vyplac to pomôže ak máš ľudí čo ta majú radí vykric to podrzia ta poplacu stebou a bude dobre...hlavne sa nevzdávaj....
@tinka881 Uvidíme na nete podľa kalkulácie mi ukazuje najplodnejsi deň akurat štedrý deň ale budeme sa snažiť asi skoro kazdy deň či druhý nech,sa stihnú obnoviť spermie ... stále vaham ci si mam merať bazalnu teplotu plus ovu testy lebo minulý mesiac som nič neriešila a aj tak nevyšlo ani priehľadný hlien nebol asi ani neovulujem bude zrejmé problém potom :'( ísť k lekárovi aby zistil príčinu ach mam strach...
@july_pk Ďakujem si ma potešila že predsa nie som v tom sama...ale dnes kupim ovu testy a skúsim stym mam 5DC tak začnem už od dnes a zistím ci ovulujem ako píšu na kalkulačke cez net najplodnejsi den mi vychadza 24.12...ovulacne testy som si robila dávno ešte pred snazenim sedeli ovu testy aj s hlienom len ako sme začali snažiť hlien sa vytratil ako naschval :-\

@baska1 vďaka. Snáď to teda nebude až tak zlé.. Musim zavolať svojej neurologičke, ale tak pondelok je ďaleko...