Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 @fergiea @puffu @ninna86 @tinka881 a ostastne babulky je vas tu vela a takto narychlo ma nenapadnu vsetky nicky 🙂 Tusim nam to tento krat vyslo 🙂 Bojim sa este tesit takze zatial len takto potichucky som si nasla pred hodinkou v praci dusika na teste.. dnes som 12dpo, naposledy test na 10dpo biely ako sneh (vlastne este belsi) 🙂 Co myslite? Uz vie aj manzel, dnes ideme na koncert a asi som mu znicila zazitok lebo ho podla toho ako vyzera nebude vnimat 😀 Inak mam dnes narodky a strasne som sa bala testovat aby som nebola nestastna.. A dnes som aj cakala mrchu tak dufam ze uz tak skoro nedojde..
@janikm tak všetko najlepšie k narodeninám nech tie // su krasny darček a pekne zosilneju. 😉
@butterfly333 dakujem pekne 🙂
@janikm vsetko najlepsie k narodeninam..🙂 a myslim ze krajsi darcek si si ani nemohla priat a dostat..🙂 podla mna je to na dobrej ceste, ja som zacinala s dusikmi rovnako, tak ti k dnesnym narodkam zelam hlavne aby ciarka silnela, nech sa mimcu u teba paci a nech sa tam vyhrieva este 8mesiacov a uzi si koncert..🙂 😘
@fergiea dakujeem zlatko strasne za vsetku podporu odkedy sa snazime :-* kupila som si dalsie testiky aby som sledovala ci silneju tak dam vediet.. ja uz som si v sobotu svoje odplakala ze nam to na tie vianoce asi fakt nevyjde a mozno sa nam to predsa len splni 🙂 este sa stale trasiem, muz uz par slz stastia vyronil 🙂 Prisla som domov predchvilou a mi blahozelal a prial vsetko mozne a aj babätko aby sa nam podarilo tak som sa usmiala tajomne a potom som za nim dosla o par minut ze bude mat o trochu viac prace lebo bude treba prerobit detsku (prerabame drobnosti v byte teraz) a dala som mu capacky a testik 🙂
@janikm moja krasne krasne naozaj ! Som velmi stastna, ze sa k nam pridavas. Ja som dnes na teba aj myslela, ze ako si na tom. Ja som na 9dpo mala bielobiely test a na 11dpo uz bola ruzova ciarka vecer o 9....joj to muselo byt riadne prekvapko len pek e testuj a nestresuj sa ja som mala kolajnice rovnake az na 26dpo...mas najkrajsie narodky v zivote vsak a pekne sa teraz setri 🙂 💜💜💜💜💜💜💜💜
Zienky moje a dakujem za kopec srdiecok 🙂 🙂 🙂
@fergiea no ja som dnes 12dpo a vcera som netestovala ale vecer este som kukala v historii snaziliek ci sa tam nasli aj take co mali az neskor pozitivne testy a dodavala som si nadej 😀 uz ma chytalo zufalstvo a dnes som si spravila testik len tak zo zvyku, ani som na neho nepozerala hodila som ho do obalu a do kabelky a pozrela az po nejakych 10 minutach ze i tak nic tam nebude 🙂 a presne som si na teba spomenula ked si pisala ze ked to bude TA CIARKA tak to proste budem vediet a nebude treba ani natacat test ani skumat 🙂
@fergiea no ja kocik uz mam vybraty v podstate a to som bola este len snazilka takze v pohode 😀 a tebe je ako stale zvracias? ved to ma hned napadlo ze ked budem mat take nevolnosti ako ty tak to asi v praci tak lahko nezamaskujem a v kancli sme 3 ale sedim s dvoma chlapmi tak ti by si to nemuseli vsimnut 😀
@janikm u nas je vsetko v poriadku, uz sme chrustika pred par dnami citili tak uz cakam kedy ho budem citit kazdy den, vo stvrtok ma caka poradna a v polovici januara morfologicky utz tak snad uz budeme vediet co cakame, inak mi brucho rastie 😃 nejako som tak skoro necakala ale tesim sa mu velmi..🙂 z uk by sme chceli odist najneskor zaciatkom aprila a chceli by ste navstivit este rodinu po europe ale tak uvidime hlavne ako sa budem citit neskor.. a tot foto mojho brucha..🙂 a inak muzik ako reagoval na testik?
@puffu vau ae krasne brusinko gulate.. no nadhera manzel z teba musi byt namäkko 🙂 no moj je podareny chodi okolo mna so zaslzenymi ocami a este sa spamätava.. prvotna reakcia bola ze jeej super, a povedal psovi ze bude mat surodenca a isiel dalej opravovat stenu.. tak som zostala vyhukana ze aha super.. ale potom dosiel ze boze to fakt budem ocko? 😀 takze este to vstrebava.. a vlastne aj ja 🙂
@janikm ja som zacala naplno vnimat ze som teho po prvom utz v 12tt ked som videla mimco a teraz ked som ho aj citila tak ma to uplne roztopilo..🙂 som rada ze to citil prvykrat muz so mnou tiez..🙂 tak urcite to bude trochu trvat ked si naplno uvedomite ze ste v tom..🙂 teraz ste v takom prijemnom tranze..🙂 tesim sa s tebou..🙂
@puffu ale trapia.. Cim dalej, tym horsie..ale pokial je malinke ok, tak je vsetko v poriadku.. To je super, ze ti je uz lepsie.. My sa chystame na Vianoce, ako oznamime spravu pod stromcekom.. Som zvedava na tu reakciu.. 😀 drahy ten sa vytesuje.. Hned predaj auto a kupil combi, ze aby sa kocik zmestil. 😀 zlaty je, stara sa stale..

@michhaela a ja prajem krasne a hlavne plodne sviatky 😉