Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@meggie07 tak to je super..🙂 my do buducna planujeme tiez vacsie auto ale snad nam postaci zatial to co mame a ked zacnem robit aj ja tak by sme chceli nieco vyssie pripadne combi, strasne sa nam paci aj novy superb combi ale to uz je ze mega dlhe tak neviem ci uz nie az prilis.. no uvidime za par rokov..🙂 tak to budu mat rodicia velmi pekne vianocne prekvapenie..🙂
@lucia1002 veci este nemam ziadne, cakam az ked budeme vediet pohlavie a zatial mame kupenu autosedacku, stolicku na jedenie, cestovnu postielku, perinku, 2ulitky, mojkaca, sadu flias a sadu na hygienu( hreben, kefa, noznice atd) tak to je zatial vsetko.. ale chystame sa teraz cez vianoce nakupit nejake veci kedze mame volno a ostavame v uk tak mame cas na chodenie po obchodoch..🙂
@puffu veru uplne ako v tranze mam pocit niekedy ze sa mi to len sniva a zaroven sa bojim ze sa nieco stane a bude po nasom stasti.. Ale inak skoro sa drobec rozhybal resp. na prvorodicku mas stastie ze takto skoro citis pohyby, verim ze to je uplne ine ked uz babo aj citis a nielen ho vidis na uzv 🙂
@janikm neboj, vsetko bude dobre..🙂 treba mysliet pozitivne..🙂 ano tiez som to takto skoro necakala, tuzila som aspon do konca roka ho citit a nakoniec este skor.. aj dnes som citila par tukancov..🙂 az teraz si to zacinam nejako naplno uvedomovat ze budeme rodicia..🙂 kedze doteraz som sa necitila vobec tehotno.. a urcite informuj ako ciarka silneje..🙂
@puffu budem sa snazit vyhnat zle myslienky, nakoniec sa aj tak stane co sa ma stat 🙂 ved ty si uz zachvilku na pol ceste ako pozeram, ale to bezi strasne rychlo, dufam ze aj mne samej to pojde rychlo uz som zvedava na prvu kontrolu u lekara 🙂 a ty si uzivaj tie tukanceky kym sa premenia na kopanceky 🙂 Inak mate uz aj nejaky tusak ci bude dievcatko alebo chlapcek? ci vobec? 🙂
@janikm tak to ano..🙂 za chvilu sme za polovicou.. uteka to strasne rychlo..🙂 vies co este ked som nebola tehu tak som vzdy vravela ze budeme mat prvu urcite babu, odkedy som tehotna tak o nom inak ako o chlapcovi neuvazujem, neviem preco a muz je na tom rovnako tak teda uvidime.. urcite nam to je jedno co cakame kedze je prve tak sa nad ani nad jednym pohlavim nejako nerozmyslim ze ktore by som chcela radsej, kebyze mame doma uz 2-3 chlapcov tak tuzba po dievcatku by bola urcite velka .. ale chceli by sme viac deti tak snad nam budu dopriate obe pohlavia..🙂
@puffu fakt? no uvidime som zvedava ci vam to podla tych pocitov vyjde na chlapca, ak dobre pamätam pred tehu ste mali ideu o dievcatku 🙂 tak ale vlastne ako hovoris hlavne nech je babätko zdrave na pohlavi tak nezalezi a naozaj ked chcete viac deticiek tak urcite sa trafite aj na to dievcatko ak by bol teraz chlapcek a naopak 🙂 My sme stale pistali po dievcatku, nad chlapcekom sme ani neuvazovali a teraz ked nam to vyslo tak mi to je uplne jedno len nech je zdrave a nech bude vsetko v poriadku az do porodu a budeme stastni 🙂 a kedy mas poradnu najblizsie?
@fergiea @lucia1002 @puffu tak dnesny test, asi o piatej rano kedze nemozem spat a uz mi hrozne trebalo na wcko 😀 fotene mojim super kvalitnym fotakom na mobile 5mpx ale ciarka asi tak rovnako silna ako vcera no pouzila som iny test a poviem vam ze ine infarkty som za tie 3 minuty zazivala kym sa tam ta ciarka objavila 🙂 a spolu s takymito capackami som to vcera oznamila muzovi 🙂
@blanch12 ahoj co nové?
@senselinka ale ak je mm dnrs na 24, tak zajtra pozajtra treba sexik nie? Od pozitiv testiku ovulka estelen pride😉 🙂
@senselinka ved a kedy mm príde??zajtra?tak potom šup na to.A ak ste mali sex aj včera tak by sa mohlo zadarit.
@senselinka a vcera nebolo nic?
@denidi
@butterfly333
@baska1 no, asi ho hned rano znasilnim, kym pojde spat 😁
Len mala zacina byt chora, takze vtedy sa skorej budi. Ak bude hore, kym pride muz, nic z toho nebude... A mne ovulka pride velmi skoro od pozit. testu, meriam teplotu, takze to uz mam overene... Tak dufam, ze zajtra to stihneme a muz bude vladat 😀
@senselinka ja si tiez myslim ze ani zajtra a ani pozajtra nie je nic stratene,poistila by som este pozajtra a vystrelit to spat tam hore,kde si z toh tsku prdel robia...ktovie,,mozmo prave teraz to klapne.😊
@kakatulik ti poviem, posledne mesiace vzdy cez ovu nieco bolo a my s mm sme nemohli byt vobec spolu, alebo bol brutal chory.... Takze teraz mi to uz prislo aj vtipne 😀
@senselinka to mi ani nehovor.Tsketo nadvhvaly sa nsm stsvaju casto.A prave preto sa to podari,ked to cakas najmenej.😊
@tinka881 čítam že si špinila počas užívania duphastonu.. ako dlho ho berieš? ja mám teraz 3 mesiac, ešte 4 dni ho mám brať a dnes tiež som doobedu pošpinila.. ale bola som zrovna dnes na preventívke a povedl mi že to mohlo byť z duphastonu.. a čosi videl ja ani neviem kde to videl ale vraj som mala folikul ale nevedel či už bola ovu alebo ešte nebola ovu a že mám nízko sliznicu a to sme chceli dosiahnuť (vraj) tak ja som z toho debil teraz ale totálny.. ostáva mi už len čakať do vianoc na menzes
@senselinka drzim prstiky,aby to rano vyslo,😉

@janikm gratulujeeem a zaroven prajevm vsetko naaaj.Mas najkrajsi darcek k narodeninkam.Mne dnes klesla teplota.Vcera som dobrala duphaston a za 4-5 dni by mala dojst mrcha a neviem preco som dnes doobeda spinila a odvtedy uz ne.Mne sa testovat asi neoplati.