Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
gratulujem každej,ktorej sa to podarilo... a ktorá ešte nevie držím palčeky... my sme si trošku poplakali,ale veríme 🙂 snáď nabudúce 🙂
Ahojte je podla vas realne ze klesa hcg?? v pondelok bolo vraj hcg 1569 - vrchny test, vcera bola hodnota vraj 111. nezdalo sa to lekarke ani sestricke, tak som bola na krvi aj dnes. Vysledky budu ale az poobede a nevydrzala som a robila si dalsi test rano - ten spodny. V skutocnosti su este trochu tmavsie ako na foto...
@july_pk a v ktorom tt by si mala byt? Lebo ak okolo 5 tt, nie je sanca, ze si mala hcg cez 1500...
@senselinka 4 - 5 tt... v 5tt by mohlo byt 1500 ale urcite este niesom v 5
@july_pk hej, tak som myslela... Ze vtedy, ked ti vtedy brali krv, ledva si koncila 4tt, nie? A uz si sa dovolala?
@senselinka ano ledva som koncila 4tt... dovolala a mam ist zajtra do nemocnice na kontrolu ci to nieje mimomaternicove ked to je takto :(
@july_pk fuuu, drzim moc palce!!!
@senselinka no dakujem :(
@janikm vies co?? Uz kaslem na to... Aj ked to bude mmt, nebudem sa trapit. Uz nevladzem. Dva roky som kvoli dietatu bez liecby na moju chorobu, chcela som aby prislo do cisteho tela, ale ak sa zasa nepodarilo uz budem musiet znova nabehnut na liecbu, lebo sa zhorsuje moj stav. A urcite sa zadari pocas liecby. Preto som sa aj s neurologickou dohodla ze pojdem na taku, ktora neskodi babatku... Potom uz nebudem tak stale nad tym rozmyslat ze kolko mam este casu atd... Asi to bude pre mna tak mensi stres a babo pride mozno vtedy... A ty si dnes ktory dpo??
@july_pk urcite bude vsetko v poriadku len ta zbytocne vystrasili, ved ciarka naozaj pekne viditelne stmavla a pokial viem pri mmt je stale rovnaka a nesilnie.. a mala by si aj bolesti pripadne krvacanie.. naozaj sa neboj 🙂 verim ze je to pre teba dost stresujuce premyslat aj nad liecbou a co urobit aby to bolo najlepsie ... drzim palce nech to vsetko ide ako ma 🙂 a ja som dnes 15dpo rano som testla tak ciarka je trosku silnejsia ako v utorok len tie dr. max testy strasne pomaly ruzoveju a na zaciatku som sa vylakala ze je ciarka prilis slaba no po 5 minutach uz bola pekna 🙂
Strasne si ma teraz dojala 🙂 asi hormony, ale uplne mi vysli slzicky :$ dakujem za podporu. Zajtra dam vediet ako som dopadla... A tebe drzim palceky nech bude nabuduce zasa silnejsia

@july_pk dakujem aj ja tebe drzim palce 🙂