icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

janikm
16. dec 2015

@july_pk dakujem aj ja tebe drzim palce 🙂

janikm
16. dec 2015

@juliett99 joj tak velmi drzim palce nech mate krasne prekvapko na vianoce 🙂 🙂 🙂 teplotu si merias ci nie? 🙂

betula
16. dec 2015

gratulujem každej,ktorej sa to podarilo... a ktorá ešte nevie držím palčeky... my sme si trošku poplakali,ale veríme 🙂 snáď nabudúce 🙂

janikm
16. dec 2015

@betula prajem ti nech sa coskoro dockas vytuzenych ciarociek 🙂 netreba prestavat verit 🙂

july_pk
16. dec 2015

@petra3312 ďakujem. Určite dám vedieť

betula
16. dec 2015

@janikm ďakujem... neprestávam... 🙂

juliett99
17. dec 2015

@janikm nemeriam ,,, uzivam si obdobie cakania 😀 😀 😀 😀

july_pk
17. dec 2015

Ahojte je podla vas realne ze klesa hcg?? v pondelok bolo vraj hcg 1569 - vrchny test, vcera bola hodnota vraj 111. nezdalo sa to lekarke ani sestricke, tak som bola na krvi aj dnes. Vysledky budu ale az poobede a nevydrzala som a robila si dalsi test rano - ten spodny. V skutocnosti su este trochu tmavsie ako na foto...

kakatulik
17. dec 2015

@july_pk to bude nejaky omyl bud v labaku to vymenili,alebo v ambulancii,lebo podla testu by to malo byt jasne 😊

cvakatko
17. dec 2015

@july_pk
Mohlo sa stat vselico, hlavne skus byt kludna, podla testov stupa hcg evidentne. Mohlo sa stat ze zabudli napisat 3 na zaciatok a mala si uz 3111 ;) uvidis dobre bude

july_pk
17. dec 2015

@kakatulik v to dufam. ten pondelkovy krvny test bol podla mna chybny... lebo pri 1569hcg by bol ten test uplne tmavy

july_pk
17. dec 2015

@cvakatko inak aj to je moznost... som zvedava na tu dnesnu krv

cvakatko
17. dec 2015

@july_pk
No ako? Este nevies???

july_pk
17. dec 2015

@cvakatko akrat som volala... tak dnesne hcg je 136... to mi len v rychlosti povedala sestricka, lebo mali pacientku a mam zavolat este o pol hodku co na to lekarka...

kakatulik
17. dec 2015

@july_pk to sa mi nezda.Aleajo pomylili jednotky a je td1360.

cvakatko
17. dec 2015

@july_pk
No neviem, je to zvlastne. Kazdopadne mas viac ako vcera, ale stale sa mi to nezda z tych testov... Na druhej strane, ak by bolo hcg v pondelok 1500, to ti nerobili sono? To uz by muselo byt nieco vidiet.

july_pk
17. dec 2015

@kakatulik u 5 min budem volat, tak som zvedava
@cvakatko sono mi robila vcera a nevidela este nic, len zhrubnutu maternicu

senselinka
17. dec 2015

@july_pk a v ktorom tt by si mala byt? Lebo ak okolo 5 tt, nie je sanca, ze si mala hcg cez 1500...

july_pk
17. dec 2015

@senselinka 4 - 5 tt... v 5tt by mohlo byt 1500 ale urcite este niesom v 5

senselinka
17. dec 2015

@july_pk hej, tak som myslela... Ze vtedy, ked ti vtedy brali krv, ledva si koncila 4tt, nie? A uz si sa dovolala?

july_pk
17. dec 2015

@senselinka ano ledva som koncila 4tt... dovolala a mam ist zajtra do nemocnice na kontrolu ci to nieje mimomaternicove ked to je takto :(

senselinka
17. dec 2015

@july_pk fuuu, drzim moc palce!!!

july_pk
17. dec 2015

@senselinka no dakujem :(

janikm
17. dec 2015

@juliett99 aj to ma svoje caro 😀

janikm
17. dec 2015

@july_pk nenechaj sa zostresovat podla testov hcg pekne rastie, ja som dnes nemala ani z daleka taky silny test ako ty, museli niekde cosi pomylit

july_pk
17. dec 2015

@janikm vies co?? Uz kaslem na to... Aj ked to bude mmt, nebudem sa trapit. Uz nevladzem. Dva roky som kvoli dietatu bez liecby na moju chorobu, chcela som aby prislo do cisteho tela, ale ak sa zasa nepodarilo uz budem musiet znova nabehnut na liecbu, lebo sa zhorsuje moj stav. A urcite sa zadari pocas liecby. Preto som sa aj s neurologickou dohodla ze pojdem na taku, ktora neskodi babatku... Potom uz nebudem tak stale nad tym rozmyslat ze kolko mam este casu atd... Asi to bude pre mna tak mensi stres a babo pride mozno vtedy... A ty si dnes ktory dpo??

lucia1002
17. dec 2015

@janikm mojko nemala som vooobec casu ti odpisat skorej,ale vzdy som sem aspon nakukla ako to vyzera s tvojim testikom 😉 som taka rada ze to aj vam vyslo..len nech ciarka aj nadalej silnie 😉

janikm
17. dec 2015

@july_pk urcite bude vsetko v poriadku len ta zbytocne vystrasili, ved ciarka naozaj pekne viditelne stmavla a pokial viem pri mmt je stale rovnaka a nesilnie.. a mala by si aj bolesti pripadne krvacanie.. naozaj sa neboj 🙂 verim ze je to pre teba dost stresujuce premyslat aj nad liecbou a co urobit aby to bolo najlepsie ... drzim palce nech to vsetko ide ako ma 🙂 a ja som dnes 15dpo rano som testla tak ciarka je trosku silnejsia ako v utorok len tie dr. max testy strasne pomaly ruzoveju a na zaciatku som sa vylakala ze je ciarka prilis slaba no po 5 minutach uz bola pekna 🙂

janikm
17. dec 2015

@lucia1002 dakujeem si zlata, dnesny je opät o trosku tmavsi, najblizsie testnem sobotu-nedelu to budem 17-18dpo 🙂 a 28. na krv a objednat sa na vysetrenie 🙂 budem na teba mysliet nech sa babätko pekne ukaze co ma medzi nozkami 🙂

july_pk
17. dec 2015

Strasne si ma teraz dojala 🙂 asi hormony, ale uplne mi vysli slzicky :$ dakujem za podporu. Zajtra dam vediet ako som dopadla... A tebe drzim palceky nech bude nabuduce zasa silnejsia