Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@sany944 mykozu som pri prvom mala aj ja, este som nevedela ze som v tomn nieje to nic vazne ale treba to liecit lebo sa to moze preniest do maternice, zatial len zajdi do pohotovosnej lekarne a pytaj od lekarnicky. Doki vravel ze na zaciatku tehu aj pocas neho to je bezne lebo sa meni ph.
@veronika1603 ahoj po darcekovom dni 🙂 ...ako?..nejaka zmena?..tak to sme rovnako teda-...ja dnes 25DC...a na moje prekvapenie prsa nebolia, co inokedy sa uz tyzden pred ms ani dotknut nemozem..pomaly niekedy ani podprsenku obliect co tak boli 😀...ono sa mi to tak raz za 10 mesiacov stane, ze nebolia...tak by som chcela verit, ze tento krat to nie je ten mesiac, ale nebolia preto lebo sa zacnu kazdu chvilu nalievat 😀...presne pred rokom som oznamila drahemu, ze cakame dalsieho drobceka 🙂...no bohuzial v januari to tak uz nebolo ☹...presiel cely rok a ja kazdy mesiac tuzobne ocakavam...velmi velmi verim, ze nam to - aj dalsim vyslo 🙂...Krasne Vianocne sviatky Tebe aj ostatnym 🙂
@blanch12 ahoj moja.včera bol pekný dnik vianocny všetko ok.od včera mi tmavne ovu test vo vôbec nechapem a som z toho dobre vykolajena.pred ms býva skoro biely a teraz je skoro pozitiv.vraj to býva niekedy v trhu.ale tomu neverim.mna bolia prsa uz dva dni total moc.dufam že tento rok nam to všetkým vyjde lebo uz toho testovania a pozorovania mam akurát tak dosť.kukni ovu včera hore dnes dole
@veronika1603 ja budem asi jediná ktorej to nevyšlo ☹ ☹ ☹ tebe držím palčeky lebo to dobre vyzeráááá,mali ste pred ovu pauzu?
@butterfly333 mali sme 7.11.13.15. A ovu test bol pozitov 14 a15.takze ani pauzu nie.mojko vyzera to nadejne ale mňa vždy niečo navnadi ze snáď a bum potom tehu biely a ms dojde.takze u mňa tak.som zvedava.a niesi jediná je ich veľa.niektore vôbec ani deti nemajú a možno ti o par dni napisem ze 1dc a bude to v prdeli.ale nádej v srdci mam😊
@veronika1603 ja som mala pozitivny ovu test 13. a 14. ..cakame spolu 😄
@veronika1603 ale snád budu dobré spravy a dáš sem tehu //.Ja som myslela tu čo si píšeme že všetky tehu,no snád sa to podarí aj mne a som rada že mi ms nemeškala.dnes už 3DC od pondelka budem brat ten clostil a na 15DC n folik .Kázalna 14DC ale to je sviatok tak pojdem 15DC.
@veronika1603 no ja sa v ovu testoch velmi nevyznam, ale ako som tu postrehla - pozitivny je veeeelmi dobre znamenie 😉....kedy testujes?...ja skusim vydrzat do utorka rana, aj ked neviem ci sa mi to podari...mam cykly tak 28 - 31..no uvidim ako to vydrzim 😀...mimochodom - srdiecko bolo od teba? 🙂
@butterfly333 neboj ideme urcite spolu mdalej. Ja nemam absolutne pocit zeby neco....😀
@blanch12 nebolo odomna aj ja som dostala a neviem od koho.ja v nedelu ráno testnem.viac určite nevydrzim.aj tak sa bojím že tam nic nebudemked nie neva ideme ďalej.ta ne?
inak mna od včera čo mám ms tak bolia strašne kríže a dnes viacej.
@butterfly333 neboj,som ti v patach, mna uz tak strasne boli brucho na mrchu... A to som zajtra len 22DC a uz aj dostanem coskoro, uplne mam rozhadzane cykly, nechapem...
@july_pk bola som si kupit nejake capiky a rosalgin a v pondelok valim k mojmu gynekologovi hned zrana hadam ma vezme a nech mi aj krv zoberie ci rastie HCG 🙂 ale testik za dva dni celkom pekne stmavol 🙂 ja som na mykozy nachylna riadne a teraz si este vkladam az do 12tyzdna utrogestan na udrzanie tehotenstva tak podla mna je to aj z toho + to tehotenstvo a mykoza je na svete, snad to plod nijako neposkodi, ale fakt sa nejdem stresovat, vsetko sa vyriesi samo ....ale nastastie ju mam len taku miernu nie je to nic drasticke, ja som bola zvyknuta na horsie mykozy
@veronika1603 ahoj moja no ako dnes?
@butterfly333 mojko ovu test ráno biely.takze zajtra asi z toho nic nebude.tie predošlé som ovu testy som robila poobede.tak asi nič z toho😩
@veronika1603 no ešte nezúfaj kým, ms neprišla,možno ani nepríde.AKo sa cítiš?
dakujem za srdiecko 🙂...neviem komu 🙂
@butterfly333 sme na tom zasa narovnako,ja som dnes 4DC, takze urcite si v tomto cykle neni sama 😉
@denidi ahoj moja ja dnes 3DC od pondelka idem brat ten clostil dufam že pomože.
@veronika1603 testujes rano?...velmi ti drxim palceky 🙂
@blanch12 ano ráno ale bude biely nic iné nečakajte

@kakatulik reakcia bola super, drzal slzy na krajicku a ja som ri nom plakala zas, nemohol tomu uverit, hned musel zavolat najlepsiemu kamaratovi ze sa to podarilo 🙂 a potom ma pol hodinu vkuse objimal 🙂