Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@abusa drzim prsteky
@elenkataki1
@zuzannaaa
@july_pk
baby dnes 37 dc a mrchy nikde tesim sa dufam ze uz nedojde
@mima177 na silvestra testujes? Tiez ti meska?
@melissandra Mne este nemeska, 1.1. by mala prist MS, ale na Silvestra uz skusim test... Drzim ti silno prsty ;) ocakavam od teba fotku pozitivneho testu ;)
@mima177 drzim prsteky ;)
@melissandra
@mima177 drzim strasne palce. Potom dajte urcite vediet 😉
@melissandra juuuhuuuu testni a ptvrd si tehulkovanie 🙂
@zuzannaaa zajtra testnem ;) a dufam velmi dufam
@abusa Tak co bola si na vysetreni? Dufam ze nic vazne
@melissandra nie nic vazne 🙂 nastastie ale dnes uz dosla mrcha :( tak ideme 8.1. Do iscare
@abusa tak vela stastia do buducna
@july_pk
@melissandra Tak ja rano uz netestujem, kedze som zacala spinit. Preco? :( To je vazne tak tazke otehotniet?
@mima177 ou hlavu hore, raz to vijde urcite <3
@melissandra gratulujem nadherny darcek
@kattyy3 mala som dostat na stedry den a nechodilo , krasny darcek pod stromcek
@melissandra Kraaasne ciarky ;) Gratulujem 🙂 To bude ale oslava noveho roka!
@mima177 tak s dzusikom ja a manzel snad sa neda do kolien 😉
@melissandra jeeej gratulujem 😉 :-*
@melissandra jej, nádherné zakončenie roka. Gratulujem a želám krásne tehotenstvo
@melissandra kraasne ciarky, dnes budete mat o dovod viac na oslavu!!! 🙂 gratulkaa 🙂
Dievcata, poradte mi. Moje preventivne prehliadky na gyn boli posledne dva roky ukazkove. Ist za lekarom, ze sa nedari, nech najprv podrobne vysetri mna a cakat kedy odporuci manzela na spermiogram? Alebo mozeme ist na spermiogram aj bez odporucania lekara?
@mima177 nemusíš čakat kým vas odporučí ja som mm obj sama k urologovi na spermio a bolo.Teraz v januári by mal ist na konrolný,ale to si vypýtam od gyn odporučenie potom sa nemusi platit na spermio,inak sme platili 10e.Ja som uplne v poriadku no zistili že mm má lenive spermie takže tam je ten problem preto by som nečakala a poslala mm na spermio.
@butterfly333 Dakujem. To ho mam objednat u bezneho urologa, alebo v nejakom specialnom centre?
@mima177 ja som bola u normálneho urologa unas my tu nemáme centrum tak som boli u normálneho,

@melissandra urcite dam no snad ale neverim tomu :( uz sme sa s tym zmierili ze pojdeme asi na iui ak bide vsetko ok ak nie tak pojdeme asi ivf :( a snad to uz konecne vyjde