Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@baaambulkaa ved to ani ja neviem a nechcem to prepást tento cyklus som bralaaj clostil a idem aj na folik na 15Dc,tak dnes dáme sex a potom na 15Dc čo poviete?? apotompo pozit teste dame znova za den dva.
@butterfly333 treba spraviť tak ako napovedá intuícia ;) veľmi držím palce nech sa to podarí 🙂
@baaambulkaa no ved to ked ja neviem sex bol v piatok tak neviem či dat dnes a potom vo štvrkto,no uvidím snád sa zadarí,už me skušali aj sex obden a nič.
@veronika1603 zlatko to neni pozitivny ovu test. Ja som jeden mesiac testovala kuk foto Ciarka ma byt minimalne rovnaka az silnejsia ako kontrolna . Ale hlavu hore my sme potom nechali vsetko na nahodu a podaeilo sa
@melissandra viem že neni este pozitiv ale na 25dc to bol dost silný ovu test tak som dufala ze to možno vyšlo a nic.ms přišla.pozitiv mávám na 15dc a vtedybmam testovaciu silnejsiu AKO kontrolnu
@veronika1603 no vidim.... Musim sa jednoducho prestat sledovat... ;)
@butterfly333 ocuvaj moja,uz to tolko neries.Ak mate chut tak sa milujte,ak nie tak nieee,takto sa upremyslas k smrti a nebudes mat ani z toho sexu nic.....cmuk 🙂 🙂 🙂
@kakatulik moja reč....toto vyrátavanie kedy sexovať, kedy nie a "zaručené" metódy kedy mať sex aby si otehotnela...mne je to až smiešne....netreba toľko rozmýšľať, treba sa milovať
@baaambulkaa nechapes...my to robíme lebo sa už dlhší čas nedari.a keď sexujeme obden a nedari sa tak skusame všeličo.vajo žije len par hodín tak je troska problém sa trafiť.volakdo ma šťastie a volakto musí vynalozit kopu usilia aby sa to podarilo.dobre sa ti vraví ked si už tehu...
@veronika1603 ved to lahko sa to hovori takej čo už je tehu a určite sa snažia dlho vedia čím si prechadzame no ked ostahu tehu tak sa im to lahko povie nemysliet na to.atd
Ahojte,my s manzelom sme v tom este novacikovia snazili sme teraz v decembri.O tri dni mam dostat mrchu.No vcera som vracala ale nedavam tomu moc velky vyznam,mam nadchu soplim kaslem.Dufam ze sa to podari 🙂 mozem to zistit uz teraz 3 dni pred ms?
@bambulka271 jasne ze mozes... test uz ukaze nieco 🙂
Tak poobede skusim.Snad to bude pre nas povianocny darcek 🙂 pocula som ze nadcha mozepatrit medzi priznaky,no moc sa k tomu nepriklanam.Vela informacii totiz o tom nemam.
@bambulka271 moze nemusi... to by som ako priznak nebrala 🙂 vyskusaj teda poobede, ale skus aspon 3 hodky predtym nepit. nech je moc koncentrovanejsi... daj potom vediet. a mas kupeny nejake test?? pytam sa preto ze ak by si este len isla kupovat, tak kup mamatest, ten ukazuje dobre 😉
Este len pojdem kupit.Dakujem za radu 🙂 hned ako bude vysledok dam vediet.Tak uz len drzat palceky ☺
Tak.. zacala som poctivejsie uzivat femibion. Sice, uzivam ho uz asi rok, ale posledne mesiace som akosi rezignovala. Dnes som si kupila aj Alchemilkovy caj. Co este je dobre skusit skor ako navstivim lekara? Uzivaji aj vasi chlapi nejake vitaminy? Mojmu drahemu sme kupili wobenzym. Dohodli sme sa s manzelom, ze uz pockame len dva cykly, a ak to nevyjde, ideme na vysetrenia... Verime, ze na Vianoce 2016 budeme traja... ved v tejto skupine sme verili, ze do Vianoc..tak snad do tych dalsich 🙂)
@bambulka271 no ako?? Testovala si?
@july_pk ano no so zlym testom..aj prva ciarka bola ledva vidiet..
@bambulka271 no pekne... Kedy urobis druhy??
Dievcata zostalo mi 6 sackov infolicu,nejake tabletky kysrliny listovej s vitamin E pre chlapa.ak ma niektora zaujem darujem
@smoulinka1505 @denidi nechces? 😜
@smoulinka1505 ja som ti písala správu pred chvilkou
Zatial rezervovane pre @butterfly333
@july_pk zajtra ma prist ms tak uvidim..tolko uz pockam a podla toho sa zariadim.

@mima177 a ktorý dpo si?