Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zuzannaaa ďakujem. A aj tebe želám veľa šťastia, nech je tento cyklus úspešný. Aby mali murphyho zákony zadost, radšej nákup plno tamponov a vložiek akoze do zásoby 😉
Ja mam plne balenia zo všetkého možného hehehe.
Tu máš pre inšpiráciu ako mi stmavol tehu test, horný je 13dpo, spodný 15dpo
@senselinka juuj az teraz som si vsimla,no neva,vcera som uz nedala inofolic,tak uvidime,ale ovu uz bola vcera,tak snad som nic nedodzubala,ale dakujem za tip 🙂
Ahojte mozem sa pridat? Ja som teda vyslovene snazilka neni, berieme to tak, ze ked sa zadari, budeme radi, ale ale fungujeme vacsinou prerusovane. No na Novy rok(v den ovulky), sme mali taky extra vasnivy sexik a mm neriesil a isli sme na plno... No a dnes 5DPO som mala pichanie vlavo dole, ako pri malej, tak cakam co z toho bude 😝
Cerstvym tehulkam gratulujem a snazilkam do roku 2016 vsetkym velle mega kolajnicky 😵
@zzuzu09 kupila som len jedno lebo boli uz uplne mekee tak aby sa nepokazili .... jooojjjj zuzu bodaj by si mala pravdu .... kazdy den nie .... nebudeme tutu mutu az do ovulky este budem mat kontrolu na folikomertiu
.drzime dietu aj z drahym papame same zdrave veci bez oleja.zacala som dzokovat zajtra idem zas ..
no co ti poviem robim co sa len da
@zuzannaaa ahoj ako sa to volá čo ideš mm kupit to na spermie?
@butterfly333 fertilsan ....
Dolezite je aby bolo vo vitaminoch toto
@butterfly333 aj Folandrol je dobry 😉
@zuzannaaa to je na spermie??
@butterfly333 ano .....
@butterfly333 a este vela orechou pistacii a medu treba dat mangelovy papat ..... moj tlaci vecer 4 ks chleba z medom a kopu orieskou mozes aj do orechou naliat med a zamiesat a dat mu vecer pri telku spapat neboj tak bude bastiti ze az 🙂
@zuzannaaa to on med nezje.nemá rad neznáša med.
@butterfly333 ved to nemusi pisem len co podporuje silu spermii
@butterfly333 ahoj ako bolo u dr co ti povedal la
@zuzannaaa ahoj prave som prišlano gyn povedal že už ovu bola čiže asi na 12DC no ja ju vždy mávam na 15-16dc kedže mám cyklus 30-32DC no dnes som 16Dc a ouv už bola folik praskol a videl tam ešte dva 14mm a 20mm.takže mi ten clostil urýchlil ovu ked bola skor.
@butterfly333 ty ocuvaj,ale ten 20mm vyzera tiez dost nadejne.
@kakatulik ja viem gyn povedal že tosa vstrebe má pravdu?či može z toho niečo byt??ked už ovu bola
@butterfly333 cn ja viem,asi vie ked to takto tvrdi.
@butterfly333 aha presne na ten druhy foliksom sa ta vo ˇvedlajsejˇ" skupine pytala 😀
@butterfly333 A dal ti niečo aj ked ovu bola?Či ako sa vyjadril doktor?
@michhaela nie nič mi nedal na dalši cyklus mám pokračovat s clostilom,
@butterfly333 Bo ja som strašne alergicka na lekárov hlavne gynekológ keď je že mal ta zavolať skôr predsa začneš niečo užívať tak to určite aj môže a nemusí zmeniť...mna by to vytocilo...Ale hlavné že ti praskol folik a uvidime silno držím palce nech sa nám to všetkým snazilkam vydarí 🙂
@michhaela no kázal príst na 14dc ale to bol sviatok a začali robit až dnes,no neviem
@butterfly333 z pisania cítim že nie si nadšená z toho lekara sak?Veď ja pôjdem na jar k môjmu a to mam kvázi na pol súkromného a keď mu poviem že nič nechodí...Očividne chcem vidieť ako mi "veľmi" pomôže či bude dako postupovať bo ak nie pýtam kartu a žiadne take že mam v apríli platit 60e ročne...Ja mám zle skúsenosti s nimi či ja mam na to asi šťastie omg....
@michhaela ja som k nemu ešte len prestupila minulý rok v apríli,ale až teraz od novembra chodím k nemu častejšie odkedy sa snažíme zatial jefajn povedal že ešte mám skusit ten clostila a ak sa nezadarí tak pojdem do BA n aIUI.

@zuzannaaa tehuaj ovu test som si robila včera. Pekne stmavla ciarka. Dnes som netestovala, najbližšie až cez víkend budem testovať. Jasne ze by som najradšej pri každej návšteve wecka testovala, ale nechcem to prehanat.
Volala som dr.,mám prísť budúci týždeň doobeda. Cize vo stvrtok som tam ako na koni, len musím nenapadko zohnať babinku aby postrazila malého.😆