Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@butterfly333 koľko máte pauzu od sexiku?Ja by som to dala dnes na ten hlien viacej prežijú spermie a lepšie dojdu k vajcu ked máš ešte daky folik čo spomínal gyndos hm?
@michhaela už sa stalo moja prave sme dali sexííík,aj mm vravel že som strašne mokrá.naposledy dol na 14Dc dnes som 16DC
@butterfly333 Tak sa nechame prekvapiť a ftuj ftuj nech to už vážne vydarí 🙂 a rozkaz tym bicikom že exit je tam a nie von 😀 dala si im mapu kam majú doraziť aspoň 😀
@michhaela dala som im GPS 😀 😀 😀
@butterfly333 len vlhka mozes byt aj od sex.vzrusenia. Feniklovy cajik teda pomohol.
Srav este ovu testik. Ale ked ste plodili,tak je to jedno.😝
@kakatulik lenže ja som mokra od rána aj ten hlien iny než včera to bol kremovy dnes priesvitny.
@butterfly333 ok to by som potrebovala aj ja ,,, a co tie dva ten 20 mm ten by mal uz tiez prasknut ... ci ako to budes mat este ovulku alebo nechapem ako moze tak byt ze viec naraz
@butterfly333 ci nebudes mat este jednu ovulku ked vravys ze bol kremovy a teraz zas mokry hline nepytala si sa dr ze ci to moze byt ... ja som uz s toho jelen
@butterfly333 odfot mi ten clostil ako to vyzera ....
@zuzannaaa aha moj ovu ten spodny mne sa zda že tmavne čo povieš bude ovu
@butterfly333 testuj dalej a uvydis a co ti povedal dr ... Ze ti praskne ten 20mm podla mna ano
@butterfly333 a ten slostil ti predpisal dr ? Alebo sama si si kupila
@zuzannaaa ten clostil mi gyn predpisal. No povedal že ten sa vstrebe no taky velky by sa vstrebal? Len prečo mi tmavne ovu test
@butterfly333 ja si myslim,ze ovulka este len buf pozajtra. Inak vytvarat sa moze vzdy viac folikov,ale nie vzdy vsetkyt dozreju.a u teba vdaka tomu clostylu tym duplom. Ale dve ovulky,co ja viem. To asi nie,ale mnzne je vsetko. A ten hlien nemas urcite iba vdaka cajiku.😀
@butterfly333 Testuj dalej mozno stmavne a bude runda 2 co ti vies mozno sa podari a mozno si uz tehu 🙂
@zuzannaaa robila som teraz ovu no nejak sa mi rozpil . porazí ma z toho.
@kakatulik
@butterfly333 kludne mozu byt (aj ked vo vynimocnych pripadoch) dve ovulky 😉
@butterfly333 no ja som ale zvedava ci bude nebude ovulka 2krat v jeden ciklus .... testuj zajtra 🙂
A zase 1DC... Vzdavam to. Asi by aj tak bola zo mna nanic mama, tak priroda to tak jednoducha zariadila... :(
@mima177 urcite nie ,,,,,, moja suseda sa snazila 3 roky tiez si uz povedala z muzom ze im to neni sudene a dnes maju 5 mesacneho chlapceka...... aj ja sa snazim zopar mesacou viem ta pochopit je to taske ale uvydis ono to pride vtedy kedy ma ... kolko mas rokou kolko sa snazite.....
@mima177 ale toto tak nehovor, neviem koľko sa síce snažíte ale nestrácaj nádej. musíš vypnúť nemyslieť na to tak veľmi a neboj ono to príde. hlavu hore, užívaj si čo máš, muža, rodinu priateľov a ono to príde a nebudeš vedieť ani ako 😀 😀 😀 a neboj určite budeš dobrá mama len asi ešte nenastal správny čas. myslím, si že všetky čo sme tu a snažíme sa o detičky budeme vynikajúce maminky, pretože tá vytúžená cesta za bábom nás zocelí a budeme si našich malých nezbedníkov vážiť viac ako iné ženy 😀 😀 😀 hlavu hore a tento mesiac tfu tfuj to vyjde a hotovo 😵 😵 😵
Esteze som to nevzdala, ako som tu naposledy depkarcila. Ďakujem Vám baby, všetkým 🙂 Vyslo to! Bude to vianočný darček...alebo skôr mikulassky 🙂

@butterfly333 To je dobré že aspoň tak postupuje...U mna prvá gynda mi nadavala mala som 22r došla že mam dáky zápal a furt mi nukala antikoncepciu ja ze ju nechcem resp. nemohla užívať koli zavratom viacej mi bolo zle a nonstop na pohotovosti radšej nie...tá tapa mi vyprchla do ksichtu že "Ak dojdem tehotná že mi strelí facku!cumim že prosím mam 22r a to so mnou ako rozprávate...Ako nech sa nehneva ale toto bolo moc....