icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

Strana
z214
michhaela
8. jan 2016

@butterfly333 To je dobré že aspoň tak postupuje...U mna prvá gynda mi nadavala mala som 22r došla že mam dáky zápal a furt mi nukala antikoncepciu ja ze ju nechcem resp. nemohla užívať koli zavratom viacej mi bolo zle a nonstop na pohotovosti radšej nie...tá tapa mi vyprchla do ksichtu že "Ak dojdem tehotná že mi strelí facku!cumim že prosím mam 22r a to so mnou ako rozprávate...Ako nech sa nehneva ale toto bolo moc....

kakatulik
8. jan 2016

@michhaela ty tak to je ina sila...by som sa na nu asi oficialne stazovala.

michhaela
8. jan 2016

@kakatulik Ona bola vadna daka divna vždy nadávala že zase si brala antibiotiká a že ju nebaví mi písať lieky ja že viete čo kartu prosím ona mi ju hodila jak psovi že na...Odišla som s kartou bez rozlucenia...Už som z nej mala dosť nervov by som jej vysklbala vlasy...

butterfly333
8. jan 2016

@michhaela inak baby krčok mám hore a otvorený aešte včera som mala hlien taký kremový ale riedky a dnes hlien uplne riedky priesvitný a som vlhka že moooc aj slip vložku mám celu mokru a sa mi
@kakatulik zdá teda sa aj trocha natahoval,tak čo bola ovu či bude???

michhaela
8. jan 2016

@butterfly333 koľko máte pauzu od sexiku?Ja by som to dala dnes na ten hlien viacej prežijú spermie a lepšie dojdu k vajcu ked máš ešte daky folik čo spomínal gyndos hm?

butterfly333
8. jan 2016

@michhaela už sa stalo moja prave sme dali sexííík,aj mm vravel že som strašne mokrá.naposledy dol na 14Dc dnes som 16DC

michhaela
8. jan 2016

@butterfly333 Tak sa nechame prekvapiť a ftuj ftuj nech to už vážne vydarí 🙂 a rozkaz tym bicikom že exit je tam a nie von 😀 dala si im mapu kam majú doraziť aspoň 😀

butterfly333
8. jan 2016

@michhaela dala som im GPS 😀 😀 😀

kakatulik
8. jan 2016

@butterfly333 len vlhka mozes byt aj od sex.vzrusenia. Feniklovy cajik teda pomohol.
Srav este ovu testik. Ale ked ste plodili,tak je to jedno.😝

butterfly333
8. jan 2016

@kakatulik lenže ja som mokra od rána aj ten hlien iny než včera to bol kremovy dnes priesvitny.

zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 ok to by som potrebovala aj ja ,,, a co tie dva ten 20 mm ten by mal uz tiez prasknut ... ci ako to budes mat este ovulku alebo nechapem ako moze tak byt ze viec naraz

zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 ci nebudes mat este jednu ovulku ked vravys ze bol kremovy a teraz zas mokry hline nepytala si sa dr ze ci to moze byt ... ja som uz s toho jelen

zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 odfot mi ten clostil ako to vyzera ....

butterfly333
8. jan 2016

@zuzannaaa aha moj ovu ten spodny mne sa zda že tmavne čo povieš bude ovu

butterfly333
8. jan 2016
zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 testuj dalej a uvydis a co ti povedal dr ... Ze ti praskne ten 20mm podla mna ano

zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 a ten slostil ti predpisal dr ? Alebo sama si si kupila

butterfly333
8. jan 2016

@zuzannaaa ten clostil mi gyn predpisal. No povedal že ten sa vstrebe no taky velky by sa vstrebal? Len prečo mi tmavne ovu test

kakatulik
8. jan 2016

@butterfly333 ja si myslim,ze ovulka este len buf pozajtra. Inak vytvarat sa moze vzdy viac folikov,ale nie vzdy vsetkyt dozreju.a u teba vdaka tomu clostylu tym duplom. Ale dve ovulky,co ja viem. To asi nie,ale mnzne je vsetko. A ten hlien nemas urcite iba vdaka cajiku.😀

zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 Testuj dalej mozno stmavne a bude runda 2 co ti vies mozno sa podari a mozno si uz tehu 🙂

butterfly333
8. jan 2016

@zuzannaaa robila som teraz ovu no nejak sa mi rozpil . porazí ma z toho.

senselinka
8. jan 2016

@kakatulik
@butterfly333 kludne mozu byt (aj ked vo vynimocnych pripadoch) dve ovulky 😉

zuzannaaa
8. jan 2016

@butterfly333 no ja som ale zvedava ci bude nebude ovulka 2krat v jeden ciklus .... testuj zajtra 🙂

mima177
28. jan 2016

A zase 1DC... Vzdavam to. Asi by aj tak bola zo mna nanic mama, tak priroda to tak jednoducha zariadila... :(

eva2809
28. jan 2016

@mima177 tak nehovor:(ja viem,ze si sklamana...poznam to,tiez ma niekedy napadlo,ze za moje chyby,co som urobila..nemoze mi byt dopriate.v takychto chvilach,vzdy je tu velke PRECO a odpoved nepozname..a to boli..urcite bude raz z teba uzasna mama!!!hlavu hore.

zuzannaaa
28. jan 2016

@mima177 neblazni co to tu pises ..... ako dlho sa snazite ......

zuzannaaa
28. jan 2016

@mima177 urcite nie ,,,,,, moja suseda sa snazila 3 roky tiez si uz povedala z muzom ze im to neni sudene a dnes maju 5 mesacneho chlapceka...... aj ja sa snazim zopar mesacou viem ta pochopit je to taske ale uvydis ono to pride vtedy kedy ma ... kolko mas rokou kolko sa snazite.....

matilda72
28. jan 2016

@mima177 ale toto tak nehovor, neviem koľko sa síce snažíte ale nestrácaj nádej. musíš vypnúť nemyslieť na to tak veľmi a neboj ono to príde. hlavu hore, užívaj si čo máš, muža, rodinu priateľov a ono to príde a nebudeš vedieť ani ako 😀 😀 😀 a neboj určite budeš dobrá mama len asi ešte nenastal správny čas. myslím, si že všetky čo sme tu a snažíme sa o detičky budeme vynikajúce maminky, pretože tá vytúžená cesta za bábom nás zocelí a budeme si našich malých nezbedníkov vážiť viac ako iné ženy 😀 😀 😀 hlavu hore a tento mesiac tfu tfuj to vyjde a hotovo 😵 😵 😵

mima177
29. mar 2016

Esteze som to nevzdala, ako som tu naposledy depkarcila. Ďakujem Vám baby, všetkým 🙂 Vyslo to! Bude to vianočný darček...alebo skôr mikulassky 🙂

Strana
z214