icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002 neviem ci silnejsie, no ja to vidim 😀 asi mi uz z toho sibe .... idem hodit foto 🙂
@espoleta

fergiea
20. aug 2015

@espoleta
@lucia1002 od vecera ma silno picha uz na jednom mieste nalavo v podbrusku (inak ma stale boli cele brucho) ale nic ine nepozorujem 😀 len to brucho uz 6 dni. No a ta druha ciarka vybehla hned po namoceni, vcera asi o 5 minut.... no napiste mi vas nazor 🙂

mimuska2109
20. aug 2015

@kava01 Ahoj, u mna bol ten zazitok najviac sposobeny lekarmi, ze som im bola uplne ukradnuta. Ja som bola iba v 6tt, ale zasiahlo ma to, pretoze sa nam to konecne podarilo a zrazu bum...a lekari maximalny nezaujem na pohotovosti. Ale uz je to 6 mesiacov a snad sa coskoro podari drube baby a budeme sa zase viac tesit.

mimuska2109
20. aug 2015

@fergiea Uz ju vidim aj ja. Uz bude len silniet a silniet🙂

fergiea
20. aug 2015

@mimuska2109 jeeej vazne??? Moja dakujem 🙂 velmi sa modlim aby ms neprisla... este si pockam

fergiea
20. aug 2015

@mimuska2109 ked pises o tych lekaroch, ked som lezala zaciatkom maja v nasej Bojnickej nemocnici, primar mi potvrdil tehotenstvo a krvacanie (nie ms) a lezala som tam 5 dni, hcg z krvi robili az 4.den, traja dalsi doktori mi dovtedy jasne davali najavo, co tan akoze chcen lebo na sone nic nebolo vidiet (ako aj mohlo ked som dostala MS s meskanim3dni). Ten pristup doktorov je hrozne otrasny. Akokeby som sa sama pytala do nemocnice. A neprisla som tam ani s tym ze som tehotna a vysetrite ma. Len som mala silne bolesti a nemohla som sa ani hybat. No grc. Este raz tam ist tak radsej budem v bolestiach doma 😀

lucia1002
20. aug 2015

@fergiea ja ju tam vidiiiim!!!!! Kraaaasne je vidiet...nech uz len silnie! ♥

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002 dakujem velmi naozaj velmi 🙂 hadam je to ono a budeme sa velmi tesit🙂

lucia1002
20. aug 2015

@fergiea aj tie bolesti tomu nasvedcuju....ze ta picha na jednom mieste..asi sa zavrtava fazulka 😉

fergiea
20. aug 2015

@lucia1002 ked ja sa aj bojim nieco nahovarat 🙂 duchov som mala v aprili a nic z toho a doteraz boli nejake kanaliky co ani nebolo normalne vidiet len ja som ich videla 😀 ale kamoska mi uz vcera pisala, ze takyto test som este nemala.... ona caka miminko, zacina 5 mesiac cochvila a minuly tyzden som jej tak povyhladkavala brusko 😀 hadam sa to nalepilo

lucia1002
20. aug 2015

@fergiea tak ale aspon si to uz vies ako tak porovnat s tym co bolo v aprili a teraz...no prosto, vyzera to nadejne...treba dufat ze ciarka bude uz len silnut a nezopakuje sa ti to co naposledy...musis pozitivne mysliet ale byt aj pripravena na to ze by.mohla potvora dojst...no moja kamoska vcera porodila, tak musim ist cim skor popestovat a nakazit sa 😉

juliett99
20. aug 2015

@lucia1002 Ahojky moja ako??? este nespinkas?? ides urobit testik??
@fergiea drzime palceky silno moc 🙂

juliett99
20. aug 2015

@kava01 mojko bavili sme sa o tych liekoch co som dala ten link do fora 😵

laura444
20. aug 2015

Ahojte tak cysta zmizla 🙂 14 dni od vyvolavacky menzes nikde. Ak nastala ovulka mozno preto sa oddialil. Vzal mi krv na pritomnost Hcg tak uvidime. Nebola som na lačno :( moze to nejako ovplyvnit krvne testy? Ak sa tehu nepotvrdi da mi akesi tabletky.

lucia1002
20. aug 2015

@juliett99 este nespim..som dosla len predchvilou domov...testik uz je v stadiu riesenia 😀 uz cakam na vysledok..ale uz to istotne nebude to, co vcera 😉

juliett99
20. aug 2015

@lucia1002 tak cakame ... 😵 urcite nebude taky silny ale co ked bude silnejsi?? Verim ze mate aj dnes sancu hopsnut 😀

ninna86
20. aug 2015

@fergiea viidiiiiiiim aj ja 🙂

raduska12
20. aug 2015

@senselinka tak večer zas prišla :-/

juliett99
20. aug 2015

ja dnes takto

lucia1002
20. aug 2015

@juliett99 no takze, silnejsi nie je...je o dost slabsi ale stale pozitiv 😲 ale vajecnik ma uz dnes neboli...

juliett99
20. aug 2015

@lucia1002 nevadi pomojkate sa este aj ja som mala minuly mesaic dva taketo podobne testy po sebe a vraj su oba pozitivne

1234lubka
20. aug 2015

@fergiea aj ty vidis podobu? 😉

lucia1002
20. aug 2015

@juliett99 pre porovnanie

juliett99
20. aug 2015

@lucia1002 kokos ten vcerajsi je ze WAU 😀

lucia1002
20. aug 2015

@juliett99 tomu ver...brutalny bol..ta palicka vcera vyskocila hned..😀 teraz som si ista ze ovu budee...lebo o tom skorsom pozitivnom teste som pochybovala..a mala som aj pravdu..ak teraz teplota nevyskoci tak ja uz potom neviem 😀

juliett99
20. aug 2015

@lucia1002 uz musi vystupit aj kebu co bolo xixix 😵 mala by si ist pinkat aby ste potom mali silu

mia005
20. aug 2015

@fergiea je tam 🙂 vidím ju

espoleta
20. aug 2015

@fergiea jeeej ja tu paličku tiež vidím 🙂 super tak len nech je stale silnejšia, ale ja si myslím že to určite vyšlo, to pobolievanie je dobré znamenie že sa uhniezďuje a MS už nepríde, nemôže 😀 zajtra by mala byť čiaročka ešte silnejšia 🙂

meggie07
autor
20. aug 2015

@fergiea drzim palce nech len silnie.. 😉

espoleta
20. aug 2015

ach baby tak dnes som malinko začala špiniť, takže už sa mi v hlave premietaju najhoršie scenare. Bud toho bude viacej alebo z toho bude zase MA. Som ešte len 5+4 tt a neviem čo si mam o tom myslieť. Beriem duphaston 3x1 tbl, viac už asi nemôžem pre to urobiť, a najhoršie na tom je že doktor ma akurat dva týždne dovolenku. Aj tak by mi na pohotovosti nič iné nedali, možno ešte magnezium a kľud. Ale to sa neda pri ročnom synovi. Držte palce, nech to nedopadne ako naposledy, aj ked pocity mam blbe riadne ☹