Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@kava01 Ahoj, u mna bol ten zazitok najviac sposobeny lekarmi, ze som im bola uplne ukradnuta. Ja som bola iba v 6tt, ale zasiahlo ma to, pretoze sa nam to konecne podarilo a zrazu bum...a lekari maximalny nezaujem na pohotovosti. Ale uz je to 6 mesiacov a snad sa coskoro podari drube baby a budeme sa zase viac tesit.
@fergiea Uz ju vidim aj ja. Uz bude len silniet a silniet🙂
@mimuska2109 jeeej vazne??? Moja dakujem 🙂 velmi sa modlim aby ms neprisla... este si pockam
@mimuska2109 ked pises o tych lekaroch, ked som lezala zaciatkom maja v nasej Bojnickej nemocnici, primar mi potvrdil tehotenstvo a krvacanie (nie ms) a lezala som tam 5 dni, hcg z krvi robili az 4.den, traja dalsi doktori mi dovtedy jasne davali najavo, co tan akoze chcen lebo na sone nic nebolo vidiet (ako aj mohlo ked som dostala MS s meskanim3dni). Ten pristup doktorov je hrozne otrasny. Akokeby som sa sama pytala do nemocnice. A neprisla som tam ani s tym ze som tehotna a vysetrite ma. Len som mala silne bolesti a nemohla som sa ani hybat. No grc. Este raz tam ist tak radsej budem v bolestiach doma 😀
@lucia1002 ked ja sa aj bojim nieco nahovarat 🙂 duchov som mala v aprili a nic z toho a doteraz boli nejake kanaliky co ani nebolo normalne vidiet len ja som ich videla 😀 ale kamoska mi uz vcera pisala, ze takyto test som este nemala.... ona caka miminko, zacina 5 mesiac cochvila a minuly tyzden som jej tak povyhladkavala brusko 😀 hadam sa to nalepilo
@fergiea tak ale aspon si to uz vies ako tak porovnat s tym co bolo v aprili a teraz...no prosto, vyzera to nadejne...treba dufat ze ciarka bude uz len silnut a nezopakuje sa ti to co naposledy...musis pozitivne mysliet ale byt aj pripravena na to ze by.mohla potvora dojst...no moja kamoska vcera porodila, tak musim ist cim skor popestovat a nakazit sa 😉
Ahojte tak cysta zmizla 🙂 14 dni od vyvolavacky menzes nikde. Ak nastala ovulka mozno preto sa oddialil. Vzal mi krv na pritomnost Hcg tak uvidime. Nebola som na lačno :( moze to nejako ovplyvnit krvne testy? Ak sa tehu nepotvrdi da mi akesi tabletky.
@senselinka tak večer zas prišla :-/
ach baby tak dnes som malinko začala špiniť, takže už sa mi v hlave premietaju najhoršie scenare. Bud toho bude viacej alebo z toho bude zase MA. Som ešte len 5+4 tt a neviem čo si mam o tom myslieť. Beriem duphaston 3x1 tbl, viac už asi nemôžem pre to urobiť, a najhoršie na tom je že doktor ma akurat dva týždne dovolenku. Aj tak by mi na pohotovosti nič iné nedali, možno ešte magnezium a kľud. Ale to sa neda pri ročnom synovi. Držte palce, nech to nedopadne ako naposledy, aj ked pocity mam blbe riadne ☹

@lucia1002 neviem ci silnejsie, no ja to vidim 😀 asi mi uz z toho sibe .... idem hodit foto 🙂
@espoleta