Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mojebabatko19 ahoj, no nijako. MS nikde, nádcha pomaly ustupuje, prsia ma pobolievajú hlavne na večer, pichanie v podbrušku sa ozýva len sem tam, kríže taktiež. Vôbec netuším čo sa so mnou deje. Mám taký hustý biely výtok, nesvrbivý, a čakám. So snubencom sme sa dohodli že testneme budúci týžden v pondelok alebo utorok ak nepríde dovtedy. To už bude 37DC tak snad by nieco mohlo ukázať. Stále neviem, či ide o nejakú hormonálnu poruchu, alebo je to tou nádchou. Proste celé zle :( som z toho len zmatená a celá nesvoja. Ty ako inak, rozbehla sa mrcha ci stále je to len spinenie?
@mojebabatko19 už som to našla je to aktív aloe forme má sa to piť každý deň najlepšie aj muž aj keď môj to vydržal asi len týždeň A dáva sa to do vody je tam myslím odmerka
@majka_ka89 tak biely vytok som citala ze byva na zaciatku tehu a aj potom pocas 🙂 takze by to mohol byt dobry znak. Ja som uz vcera mala riadnu MS (vecer predtym som si dala to vinko a aj sa mi spustila), ale dnes uz akoby mala koncit, uz je uplne slaba, tak to aspon rychlo prejde 😀 zajtra zacnem s tou fytosojou, tak som velmi zvedava 🙂 a tebe velmi drzim palceky, myslim ze to vyslo ;)
@ewell13 dakujem 🙂
@mojebabatko19 juj, tak začínate odznova. Ale tento mesiac to výjde, dajte si niekde predlžený víkendik s welnessom, nebudeš na to tak myslieť a sa zadarí. O fytosoji som počula, napr. moja mama ju používa v menopauze, zmierňuje jej to tie "príznaky" . Ale čo som čítala tak to pomáha na rôzne neduhy, tak verím, že je to správna voľba pre teba.
Ďakujem, či sa podarilo uvidíme, lebo naozaj už som z toho celá nesvoja, už aj môj na mňa tak divne pozerá. A ešte jedna vec mám akné posledného polroka a zrazu sa to začalo čistiť, tak pozerám, že sa neobjavuje nové a staré sa lieči, tak niečo s hormónmi blázni, ale či tak ako by som chcela tak sa nechám asi prekvapit, nakolko bol včera test biely ako stena.
Ale aj mamina mala neg testy a končila 2mes. tak nad tým rozmýšľam.
@mojebabatko19 biely vytok by mohol byt naznak tehu???
@juliett99 Ja mam tiez biely vytok. Rozmyslam ci s tym ist k lekarovi, lebo mne teplota stale klesa dole tak tehotenstvo to u mna nebude. Ale tebe teplota stupa🙂
@mimuska2109 no ved uvidíme este casu dost ,,, dolezity je az buduci tyzden ,.. mrcha by neamala prist 28.8 😀
@juliett99 citala som tu na forach, niektore baby mali vytok cele tehotenstvo. Osobne som este nezazila 😀 takze len podla citania tu viem. Ale nakolko bol biely a kolko ho bolo - to neviem
...ahojte,táto tema je pre mna ako vysita👍 je to môj cieľ a moja túžba do vianoc😉 a potom manzel aj na darceku usetri...nebude mi už nic tereba🌞🌞🌞😉
@lucia1002 a tak zase az tak mi nehrabe, len som nrjaka bez energie a nic sa mi nechce. Teraz mi tieto dni idu pomaly, lebo drahy ma rannu a mne sa fakt, ze nic nechce. Ale som zvedava,co rano ten test. A aj pozajtrajsi. No jednoducho som zvedava, ci to vyslo, alebo su to kanale alebo biochemicke zasa.
Caute kocky, pridavam sa k vam ak mozem, momentalne mam mrchu a plodne dni ocakavam az okolo 26.8, tak si este tyzden pockam. Teraz budeme skusat druhy krat, ale som netrpezliva, bodaj by to uz vyslo 😉
@janikm ahoj 🙂 dakujem pekne. Ale nejak ma chyta depka, ci to aj tak nie su len kanale, ci su tir mamatesty spolahlive, no nic to zistime az dalsimi dnami.ale dakujem krasne musim mysliet pozitivne, len nechcem byt potom sklamanam a gynex som brala mozno 5-6 dni pretoze mi potom ostalo zle dva dni cez ovulku a myslela som, ze aj vdaka gynexu :-/ takze honuz neberiem. Ale pomohol k skorsej ovulke 🙂
@fergiea neprepadaj depke, tiez ti nechcem davat falosne nadeje ale podla foto to na kanal nevyzera, no mas pravdu uvidime ako sa to bude vyvijat dalsie dni, ci bude ciarka silniet 🙂 tieto dni su najhorsie ked si nemozes byt nicim ista no pevne verim ze sa s tebou testy nezahravaju 🙂 velmi drzim prsty a prajem ti nech sa uz o par dni mozte s drahym vytesovat z babätka v brusku 🙂 🙂
@mima177 😃 to by mohli. Este mi nemeska len som nevedela vydrzat. Aj tak mam teraz taky pomylrny cyklus. Naposledy mi meskalo 20 dni a uz som tak dufala, ale urobila som si strasne vela testov a vsetky negativne. Nsposledy som mala zly hormonalny profil ale teraz neviem ako mam. Ale doktor to chce riesit len antikoncepciou, upravu cyklu... Ale to mi moc nepomoze ked chcem mimco. Snad aj vam aj nam t
buduci mesiac vyjde a budeme sa tesit

@mimuska2109 🙂 tak vy uz jedno mate 🙂 musime verit, ze sa to podari. Myslim, ze je jedno, kedy to bolo, boli to rovnako...ja som uz mala pohyby o to to bolo vsetko stradnejsie a bolestivejsie. My sa snazine rok, ale pevne verim ze to vypali i ked ja sa bojim, aby sa zas nieco nestalo. Ale ak ostanem tehotna, budem sa tesit a myslit na to pekne, lebo zle mame uz za sebou. Aj ty 🙂