Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@bobulko gratulujeeeem..inak presne toto mam aj ja..ako keby slepak..uplne ostre pichanie niekedy...a mozno si to len nahovaram :D ale este nikdy ma to tak nebolelo..normalne sm si uz pozerala aj priznaky zapalu slepeho creva bo sa tak sustredim na to ci tehotna alebo nie ze by mi mohlo ujst nieco uplne ine :D
Dobré ráno 🙂
Ako vás tu tak čítam, tak zisťujem, že som tento mesiac úúúúúúplne bezpríznaková 🙄 😀 Predpokladám, že jedného dňa - cca za 3dni - sa potichučku nenápadne akoby nič spustí mrcha jedna mrchavá 😝 😀
Dobre rano. Tak sa trosku zasmejme, lebo zacinam byt zufala 🙂 teplota krasne klesla, MS zatial nikde, zaludok mam uz aj ja ako na vode pre zmenu, ale ta teplota veru na tehu nevyzera, poobede testujem, dnes 15DPO, ale asi viem aky vysledok ma caka a pritom vsetko to vyzera okrem BT na nieco ine... alebo mi ta teplota klesla z toho stresu a z nervozity, ze neviem co cakat? 😀
@ninna86 najlepsie je, ze vcera som raz spinila fakt ze raz na wecku, teraz rano tiez, som zvedava co pocas dna. Ked mam dostat ms, dostanem a hned krvacam ziadme taketo nic... neviem naozaj co mam cakat 😀 aj sa bojim ten test urobit, ak tam bude jedna palicka, tentokrat budem.dost smutna, myslela som, ze to naozaj mohlo vist, aj krv som mala uz trosku lepsiu, som doma v klude druhy mesiac...ty uz len 4 dni vsak, budem dalej cakat s tebou 🙂
@fergiea neboj sa nic, keby nahodou si tam dnes moc nevidela, tak zajtra rano, lebo ten prvy moc ranny je taky najistejsi preds len 😉 mna zacali pobolievat cez vikend trosku krize, ale vcera ma uz fakt ze sakra boleli a teraz zas len take pobolievanie.. mozno ma aj trosku sem tam pichlo a mozno mam aj nejake slabucke spinenie, ale fakt si nevsimam tieto veci 😀 zdam sa sama sebe az moc nejaka kludna a nestresujem 🙂 preto skusam aj vas tak odstresovat asi 😉 ved uvidime co daaaaaaal 🙂
@fergiea no ja som tento mesiac mala tiez take nezvycajne, 2 dni mi meskala so spinenim, co sa nikdy predtym nestalo. Ale ja som ju cakala, takze ziadne prekvapenie pre mna nebolo :D

@bobulko tak to gratulujem..🙂 nech ide vsetko ako ma a pekne az do konca.. 😉