icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
24. aug 2015

@bobulko tak to gratulujem..🙂 nech ide vsetko ako ma a pekne az do konca.. 😉

bobulko
24. aug 2015

@puffu dakujem. A prajem coskoro podobnu radost 🙂

fergiea
24. aug 2015

@lucia1002 tak ti prajem nech to cim skor prejde. A rozhodla som sa, ze budem zajtra testovat nakoniec, ale poobede, lebo mi prisli testy a pojdem si pre ne na postu 😀 uz to nevydrzim. Uz to bude 15DPO.

luciskooo
24. aug 2015

@bobulko gratulujeeeem..inak presne toto mam aj ja..ako keby slepak..uplne ostre pichanie niekedy...a mozno si to len nahovaram :D ale este nikdy ma to tak nebolelo..normalne sm si uz pozerala aj priznaky zapalu slepeho creva bo sa tak sustredim na to ci tehotna alebo nie ze by mi mohlo ujst nieco uplne ine :D

motorolka
24. aug 2015

@espoleta tak to mas pravdu,pri takom drobcekovi to je urcite nemozne,inak ked tak o tom pises,mas u mna obrovsky obdiv, doma mat taky malicky uzlicek a este cakat babo, si vazne frajekra pre mna, ja neviem co budem robit s jednym nie s dvoma 😀

bobulko
24. aug 2015

@luciskooo slepak vraj zacina bolestou na lavej strane. Ale mna picha tak obcasne pocas dna. Niekedy sa to da zniest a niekedy si az sadnut musim. Mam tam zlte teliesko a malo by zmiznut okolo 12tt. Doktor bude pre istotu sledovat.

mia005
25. aug 2015

Dobré ráno 🙂
Ako vás tu tak čítam, tak zisťujem, že som tento mesiac úúúúúúplne bezpríznaková 🙄 😀 Predpokladám, že jedného dňa - cca za 3dni - sa potichučku nenápadne akoby nič spustí mrcha jedna mrchavá 😝 😀

lucia1002
25. aug 2015

@fergiea juchuuuu....tesim sa na krasne // 😉 drz palceky moc moc moc 😉

meggie07
autor
25. aug 2015

@lucia1002 to mi hovor.. zachvilku kazde dva tyzdne.. ved uvidim,co mi teraz povie doki.. sak 22 uz ozaj je vela aj na vola.. 😀 😀 😀

luciskooo
25. aug 2015

@bobulko ano tak to mam aj ja...obcas ale niekedy to ma grady...niekedy mi to pichanie vystreluje do kriozov a do nohy? to zlte teliesko ti sposobuje pichanie?

ninna86
25. aug 2015

@mia005 dobre raaaaanko 🙂 ja si pockam este tak 4 dni 😉 uvidiiiiime..povedal slepy 🙂

lucia1002
25. aug 2015

@meggie07 no sak toto 😀 neviem teraz co je horsie, ci tvoje 22dnove alebo moje dlhe 😀 dnes som 41DC a 4dpo 😀 takze ja sa este nacakaaaam 😀

mia005
25. aug 2015

@ninna86 ale ty aspoň nejaké príznaky máš 😉 ja nič 😀 ale dobré to bude šeckooo 😝 😀 nejaká som dnes v extra dobrej nálade ani neviem prečo haha

lucia1002
25. aug 2015

@mia005 zavidim ti dobru naladu....posli aj mne z nej troskaaa 😉

ninna86
25. aug 2015

@mia005 tak bolenie krizov stale nic neznamena 😀 aj ja som celkom dnes v pohode, teda nie ze by som inokedy nebola, ale tak v praci som predsa len ina 😀

fergiea
25. aug 2015

Dobre rano. Tak sa trosku zasmejme, lebo zacinam byt zufala 🙂 teplota krasne klesla, MS zatial nikde, zaludok mam uz aj ja ako na vode pre zmenu, ale ta teplota veru na tehu nevyzera, poobede testujem, dnes 15DPO, ale asi viem aky vysledok ma caka a pritom vsetko to vyzera okrem BT na nieco ine... alebo mi ta teplota klesla z toho stresu a z nervozity, ze neviem co cakat? 😀

ninna86
25. aug 2015

@fergiea ja uz neviem tiez co cakat od teba, si same prekvapenie 😀 😀

fergiea
25. aug 2015

@ninna86 najlepsie je, ze vcera som raz spinila fakt ze raz na wecku, teraz rano tiez, som zvedava co pocas dna. Ked mam dostat ms, dostanem a hned krvacam ziadme taketo nic... neviem naozaj co mam cakat 😀 aj sa bojim ten test urobit, ak tam bude jedna palicka, tentokrat budem.dost smutna, myslela som, ze to naozaj mohlo vist, aj krv som mala uz trosku lepsiu, som doma v klude druhy mesiac...ty uz len 4 dni vsak, budem dalej cakat s tebou 🙂

ninna86
25. aug 2015

@fergiea jasne, ze budes trisku smutna z toho, este ked mas takto vseliake priznaky, ale nemozme vesat hlavu ani jedna 🙂 musime vzdy verit 🙂 neboj nic, ved drzime vsetky spolu, jak vzdyyyyyyy 🙂 😉

fergiea
25. aug 2015

@ninna86 ved jasne, co ine nam ostava ako ist dalej raz to vist musi 🙂 len uz potom neviem co cakat a preco mi je tak vselijako ...ved uvidim co test 🙂 ako sa citis ty?

meggie07
autor
25. aug 2015

@fergiea ja tiez pred tym som mala,ze sa mi to spustilo a hotovo a odkedy sa snazime, tak najprv spinenie a az potom sa mi rozbehne ms.. sem tam dokonca ze dva dni ms, dva dni pauza, potom zasa sa to rozbehne... neviem,ci to z psychiky uz...ale je to na budku.. 😠

ninna86
25. aug 2015

@fergiea neboj sa nic, keby nahodou si tam dnes moc nevidela, tak zajtra rano, lebo ten prvy moc ranny je taky najistejsi preds len 😉 mna zacali pobolievat cez vikend trosku krize, ale vcera ma uz fakt ze sakra boleli a teraz zas len take pobolievanie.. mozno ma aj trosku sem tam pichlo a mozno mam aj nejake slabucke spinenie, ale fakt si nevsimam tieto veci 😀 zdam sa sama sebe az moc nejaka kludna a nestresujem 🙂 preto skusam aj vas tak odstresovat asi 😉 ved uvidime co daaaaaaal 🙂

fergiea
25. aug 2015

@meggie07 ja som to takto nikdy nemala, no ak ma to caka amen tma. 🙂

fergiea
25. aug 2015

@ninna86 joooj, mat tvoj klud 🙂 ale nie, aj ja som kludna, len tu ked pisem nad vsetkym rozmyslam. Ale inak som ok, ved som cakala obe moznosti, len uz potrebujem vediet ktora moznost pride 😀 dufam, ze to tento mesiac vide aspon niekomu 🙂

meggie07
autor
25. aug 2015

@fergiea @ninna86 ozaj rysuje sa tu niekto tento mesiac, komu to vyslo????
@juliett99 mojko s tebou co je dnes?? chybas nam tu ☹

ninna86
25. aug 2015

@espoleta halo, halo kde si? 🙂

fergiea
25. aug 2015

@meggie07 myslela som popravde, ze sa to rysuje mne, alr uz neviem co si mysliet. Ale pevne dufam a verim, ze aspon niekto to da 🙂

ninna86
25. aug 2015

@fergiea ako nebola by som proti keby to vyslo kazdej 🙂 ale urcite sa postasti nieco 🙂

ninna86
25. aug 2015

@meggie07 zistime asi az v piatok, alebo cez vikend 🙂

mojebabatko19
25. aug 2015

@fergiea no ja som tento mesiac mala tiez take nezvycajne, 2 dni mi meskala so spinenim, co sa nikdy predtym nestalo. Ale ja som ju cakala, takze ziadne prekvapenie pre mna nebolo :D