icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

juliett99
25. aug 2015

@meggie07
@lucia1002 ahojky kocenky moje zlaté taka som rada ze Vas mam.... mrcha dorazila zatial slaba ale uz je tu... ☹
Pekny den Vam vsetkym prajem
@mojebabatko19
@meggie07
@lucia1002
@ninna86
@mia005
@janikm
@fergiea drzim palceky 🙂

lucia1002
25. aug 2015

@fergiea silno na teba myslim a drzim palceky 😉 a skus aj rano potom 😉

ninna86
25. aug 2015

@juliett99 svina jedna, neboj nebudes sama v dalsom mesiaci, ved to dame 🙂

fergiea
25. aug 2015

@ninna86 uvidime podla vysledku 🙂

fergiea
25. aug 2015

@juliett99 dakujem moja a je mi luto ze tebe dosla MS ale neboj spolu to vsetky zvladneme 🙂

lucia1002
25. aug 2015

@juliett99 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ dalsi mesiac uz isto!!! a aspon si uzijes vikend, ked uz sa potvora uracila prist 😉 dufam, ze vam to v robotke dobre dopadlo...

meggie07
autor
25. aug 2015

@juliett99 to ma mrzi.. ☹ viem,ze nemas naladu.. ale dufam,ze budes mat pekny den.. nech audit dobre dopadne.. a spravte si pekny vecer a vypni troska.. este ze idete aj na vylet.. 😉

ninna86
25. aug 2015

@fergiea vies ale ako to je, rano je v moci vlastne najvacis podiel hcg, som mudra, lebo mi to povedala kamoska 😀 😀

puffu
25. aug 2015

ahojte kocky, ale ste sa rozpisali..🙂 ani vas nestiham precitat..🙂 ako sa dnes mate? kolke testujete tento tyzden?

@juliett99 jaaj tak to mi je luto 😒 ale tak jedneho dna sa to podarit musi 😉

@fergiea kedy budes testovat? dnes? potom daj vediet vysledok ..🙂 drzim palce

espoleta
25. aug 2015

@fergiea
@ninna86
@meggie07
tak baby mne neostava nič iné len čakať, len sa trochu bojim lebo som tam čakala plodik aj s akciou a nebolo tam vidno žiadnu akciu, ako viem že su pripady kedy neskôr nabieha akcia ale tak počitam už so všetkym 😒

ninna86
25. aug 2015

@espoleta zlatiiicko, rada ta citam 🙂 jasne, treba sa na vsetko pripravit, ale treba aj verit, ze je vsetko oka..

ninna86
25. aug 2015

@puffu no ja asi v piatok 🙂

puffu
25. aug 2015

@ninna86 a v piatok aj neocakavas ms? ja cakam ms v nedelu tak uvidim ci testnem skor alebo vydrzim do pondelka ak by nedosla.. ale rada by som vydrzala 😀 ale nejako sa necitim ani na ms ani na tehu tak uvidime co pride 😀

puffu
25. aug 2015

@espoleta drzim ti silno prsty nech sa srdiecko pekne rozbucha a nech je ho na dalsej kontrole vidiet..

ninna86
25. aug 2015

@puffu no mne sa ku mne dnes dostanu nove testy, tak asi nebudem pri nich taka silačka ako sa teraz tvarim 😀 aj ja tak v sobotu, nedelu necakam 🙂 je som dost nedockavy clovek, viem ze nevyzeram 😀 ale som 😎

puffu
25. aug 2015

@ninna86 to aj ja som nedockava ale u mna este horsie ako nedockavost je taka nevedomoct alebo ze neviem na com som, taka neistota.. a prave ten pocit ma odradza od skorsieho testovania.. chcem jasny vysledok nie ducha a pod.. alebo ked testujem skor a nic tam nie je tak stale si v duchu vravim ze ale to este nemusi ukazat atd ... no hrozne 😀 tak som tiez zvedava ci to vydrzim alebo nie do toho pondelka..🙂 ja mam testy doma o to je to horsie 😀 myslela som ze ma nebudu az tak iritovat, ale irituju !!! 😀

ninna86
25. aug 2015

@puffu 😀 😀 ja som v zivote zatial nemala ziadneho ducha iba biely :D teda v zivote, tri krat som sa asi testovala.. ja asi nevydrzim 😀

fergiea
25. aug 2015

@puffu ahoj, ano dnes, uz musim.vediet na com som 🙂 dam vediet

janikm
25. aug 2015

@juliett99 to ma mrzi ale v dalsom mesiaci to dame vsetky urcite!!!! 🙂

espoleta
25. aug 2015

@ninna86 tak človek ma už zmiešané pocity, aj chcem veriť že bude dobre ale psychika robí svoje a furt myslim na najhoršie....asi sa zblaznim za tyždeň.. a najhoršie na tom je že mam sa šetriť a nikto o tom nevie že som tehotna tak na mňa kukaju jak na divnu a ja si len vymyšľam čo mi je...ešte aj doktor čo ho dnes zastupoval ma take deprimujuce prostredie, stara ambulancia, no jak v marnici, take nepekne som sa zle tam citila, a sestrička mila až za hrob, dobre že ma zobrali lebo vraj niesom akutny pripad aj tak mi s tym do 12.tyždňa nepomôžu. Fakt som rada že mam svojho lekara, s peknou modernou ambulanciou, pristup jeho aj sestričky je super, sme už ako kamoši, aj človek hoci sa dozvie zlu spravu sa u neho citi lepšie, s tym aký majú prístup 🙂

espoleta
25. aug 2015

@fergiea a ty moja šup šup ocikavaj testik, nech sa tu aspoň z niekoho tešíme 🙂

janikm
25. aug 2015

@espoleta tak v 6tt je este velmi bezne ze nic nepocut cize to nic zle neznamena, ja verim ze o tyzden uz budes pocut pekne buch-buch 🙂

ninna86
25. aug 2015

@espoleta jaa ti verim zlaticko .. zvladnes to 😉

puffu
25. aug 2015

@ninna86 jaaj..🙂 mne pred troma rokmi z toho poriadne cvakalo.. 😀 a uz zacinalo aj muzovi 😀 teraz sa na tom smejeme ale vtedy to bolo pre nas oboch velmi frustrujuce obdobie.. raz duch, potom nic, potom zase duch.. potom sme si povedali ze teda este pockame s dietatom a teraz som testovala minuly mesiac po velmi velmi dlhej dobe, mozno po 2 rokoch a opat bol na jednom teste duch.. 😀 ale nastastie iba na prvom a potom zvysne dni boli testy negativne takze som to brala v pohode, horsie keby mi ukazoval duch jazdy druhy den..

ninna86
25. aug 2015

@puffu tak to ti verim, ze kazdu chvilu ked ukazalo ducha, tak uz si z toho bola nestastna, duchovia su svine 😀 slahne ma ked mne raz nejakeho ukaze 😀

fergiea
25. aug 2015

@ninna86
@janikm
@espoleta
@puffu
@meggie07 @mojebabatko19 @mia005
@juliett99 @lucia1002 no baby, taketo zakoncenie by som necakala. Pred testovanim ma predbehla MS!!!! Takze je to uz v pytly, ale ostatnym, ktore este cakate drzim silno palce 💜💜💜 naozaj som si myslela, ze to tentokrat vyslo. Ale budem vediet, podla BT, kedze som merala prvy mesiac, ze takyto pojles u mna znamena okamzity prichod MS. No co uz.

mojebabatko19
25. aug 2015

@fergiea vies ake oci som vyplestila na monitor? ☹ myslela som ze hodis sem dve ciarky, ale teda jaaaa si pockam o mesiac 😉

ninna86
25. aug 2015

@fergiea ta ms je pekna svina.. ja si tiez myslim, ze pride coskoro, takze neboj nic, ideme dalej, aj ked toto faaakt cloveka nasere 😠

mojebabatko19
25. aug 2015

@meggie07 ano ja som ista urcite, ja uz mam dokonca 7DC 🙂 a uz aj @fergiea teda zrejme sa pridava, a aj @majka_ka89 pokial viem 🙂

fergiea
25. aug 2015

@ninna86
@mojebabatko19 ani nie ze naserie, nechapem tonu, cely mesiac si potom moje telo asi zo mna robilo srandu alebo co. Ale nech, aspon mam kratsi cyklus a rychlo prejde mrcha.