Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@ninna86 to aj ja som nedockava ale u mna este horsie ako nedockavost je taka nevedomoct alebo ze neviem na com som, taka neistota.. a prave ten pocit ma odradza od skorsieho testovania.. chcem jasny vysledok nie ducha a pod.. alebo ked testujem skor a nic tam nie je tak stale si v duchu vravim ze ale to este nemusi ukazat atd ... no hrozne 😀 tak som tiez zvedava ci to vydrzim alebo nie do toho pondelka..🙂 ja mam testy doma o to je to horsie 😀 myslela som ze ma nebudu az tak iritovat, ale irituju !!! 😀
@ninna86 tak človek ma už zmiešané pocity, aj chcem veriť že bude dobre ale psychika robí svoje a furt myslim na najhoršie....asi sa zblaznim za tyždeň.. a najhoršie na tom je že mam sa šetriť a nikto o tom nevie že som tehotna tak na mňa kukaju jak na divnu a ja si len vymyšľam čo mi je...ešte aj doktor čo ho dnes zastupoval ma take deprimujuce prostredie, stara ambulancia, no jak v marnici, take nepekne som sa zle tam citila, a sestrička mila až za hrob, dobre že ma zobrali lebo vraj niesom akutny pripad aj tak mi s tym do 12.tyždňa nepomôžu. Fakt som rada že mam svojho lekara, s peknou modernou ambulanciou, pristup jeho aj sestričky je super, sme už ako kamoši, aj človek hoci sa dozvie zlu spravu sa u neho citi lepšie, s tym aký majú prístup 🙂
@ninna86 jaaj..🙂 mne pred troma rokmi z toho poriadne cvakalo.. 😀 a uz zacinalo aj muzovi 😀 teraz sa na tom smejeme ale vtedy to bolo pre nas oboch velmi frustrujuce obdobie.. raz duch, potom nic, potom zase duch.. potom sme si povedali ze teda este pockame s dietatom a teraz som testovala minuly mesiac po velmi velmi dlhej dobe, mozno po 2 rokoch a opat bol na jednom teste duch.. 😀 ale nastastie iba na prvom a potom zvysne dni boli testy negativne takze som to brala v pohode, horsie keby mi ukazoval duch jazdy druhy den..
@ninna86
@janikm
@espoleta
@puffu
@meggie07 @mojebabatko19 @mia005
@juliett99 @lucia1002 no baby, taketo zakoncenie by som necakala. Pred testovanim ma predbehla MS!!!! Takze je to uz v pytly, ale ostatnym, ktore este cakate drzim silno palce 💜💜💜 naozaj som si myslela, ze to tentokrat vyslo. Ale budem vediet, podla BT, kedze som merala prvy mesiac, ze takyto pojles u mna znamena okamzity prichod MS. No co uz.
@fergiea vies ake oci som vyplestila na monitor? ☹ myslela som ze hodis sem dve ciarky, ale teda jaaaa si pockam o mesiac 😉
@meggie07 ano ja som ista urcite, ja uz mam dokonca 7DC 🙂 a uz aj @fergiea teda zrejme sa pridava, a aj @majka_ka89 pokial viem 🙂
@ninna86
@mojebabatko19 ani nie ze naserie, nechapem tonu, cely mesiac si potom moje telo asi zo mna robilo srandu alebo co. Ale nech, aspon mam kratsi cyklus a rychlo prejde mrcha.

@meggie07
@lucia1002 ahojky kocenky moje zlaté taka som rada ze Vas mam.... mrcha dorazila zatial slaba ale uz je tu... ☹
Pekny den Vam vsetkym prajem
@mojebabatko19
@meggie07
@lucia1002
@ninna86
@mia005
@janikm
@fergiea drzim palceky 🙂