Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea Mrzi ma to velmi:( snad najdes nieco na rozptylenie🙂ja hackujem ked mam chvilku volno🙂a ja tiez ma 1DC🙂Ale ja som to tusila a ani netestovala. Ovulku som necitila a teploty skakali. Ale ten dalsi mesiac je nas urcite. Poprosila som o pomoc moju starku, ktora mi v piatok zomrela:(
kocky u mna stale nic, uz som presne 14 dni po vyvolavacke a stale nic 😉 dnes som testla, ale stale nic, tak este skusim cez vikend a ked nic a ani ms, tak v pondelok zas navsteva dr, nech je zas soknuty 😀
Baby kolko mg kys listovej mate na den, dakujem.. Ja mam zatial kvoli anemii zelezo s kys 80 ku 35 mg, 3 tbl denne. Zatial staci?
Tak to je bud velmi zvlastny mesiac, alebo sme uz navzajom prepojene...Ja som uz takisto pevne verila, ze bude drobcek, lebo som namiesto MS len spinila a poriadne dlho.... ked som si kupila test s obrovskym usmevom na tvari... a utekala rychlo testnut, tak o hodinu prisli obrovske krce, ktore trvali dva dni a s nimi aj MS. Ale uz mam ovu testy a idem zistovat, kedy bude ovu. Zistila som totiz, ze MS sa nepocita dnom spinenia. Zila som v riadnom omyle... Ale do Vianoc budeme mat urcite vsetky obrovsky darcek 🙂 Stale verim... Mrzi ma, ze aj s vami si telo pozharavalo tento mesiac... drzim prsty dalej...
@mimuska2109 ja uz nebudem testovat je to riadne na nervy .. tak zas ja sa mam cim zamestnat tiez 🙂
@majka_ka89 ano, uz to iba spravne nacasovat a cakat kedy sa zadari..pevne verim ze nam dalsie balenie nebude potrebne...alebo max. este jedno... 😀
inak kocky, neviem ci sa tesit alebo co... 😀 muzik mi dnes zahlasil ze mam akosi vacsie, naliate prsia a vacsi zadok..akoze tie prsia by ma aj celkom potesili ze sa mu zdaju ine ale ten zadok...no neviem.. 😀
@motorolka tak to je skoda ze tam zatial nic nebolo..:/ mna akosi tiez velmi prsty palia..by som testla teraz este viac co mi muz zahlasil ze mam vacsie prsia... 😀 uz si nahovaram... 😀 ale inak nemam ziadne bolesti ani pichanie len tie prsia ma bolia dost ale inak sa na ms nejako necitim lebo ma nic neboli .. 😀

@fergiea tak kazdeho to zamrzi, ci nas alebo chlapov...raz sa podari a o to vacsia radost bude 😉 takze si uzivas posledny tyzden? nejak rychlo to zbehlo 😀 tak nech ti ubehnu tak rychlo aj tieto dva mesiace 😀 a na bolesti pri MS ti ja poradit neviem... ja totizto mavam bolesti malokedy a staci mi na ne tabletka a je to v pohode...