icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
25. aug 2015

@fergiea tak kazdeho to zamrzi, ci nas alebo chlapov...raz sa podari a o to vacsia radost bude 😉 takze si uzivas posledny tyzden? nejak rychlo to zbehlo 😀 tak nech ti ubehnu tak rychlo aj tieto dva mesiace 😀 a na bolesti pri MS ti ja poradit neviem... ja totizto mavam bolesti malokedy a staci mi na ne tabletka a je to v pohode...

bobulko
25. aug 2015

@luciskooo vraj je to od zlteho telieska ta bolest. Ale doktor si to odkontroluje ci to prejde,lebo to je len obcasna bolest.

mimuska2109
25. aug 2015

@fergiea Mrzi ma to velmi:( snad najdes nieco na rozptylenie🙂ja hackujem ked mam chvilku volno🙂a ja tiez ma 1DC🙂Ale ja som to tusila a ani netestovala. Ovulku som necitila a teploty skakali. Ale ten dalsi mesiac je nas urcite. Poprosila som o pomoc moju starku, ktora mi v piatok zomrela:(

tinka881
25. aug 2015

@juliett99 moja krasna, co to citam? už si dostala mrchu? ☹ nevadi, dalsi mesiac sa zadari. Hlavu hore, nie ze sa budes zas depkat, aj ked sa mi to lahko hovori, lebo to poznam.

tinka881
25. aug 2015

@fergiea chvilku tu nejsom a citam, ze dalsia dostala mrchu. To ma mrzi, dalsi mesiac sa zadari 🙂 keby ste ma teraz nakazili mrchou, ja stale nic ☹ už rozmyslam nad tym, ze na odreagovanie si zacnem robit gel. nechty, lebo už neviem co so sebou 😀

poisonblu
25. aug 2015

@fergiea takze nic? ☹ tak snad nam to obom v septembri vyjde...

motorolka
25. aug 2015

kocky u mna stale nic, uz som presne 14 dni po vyvolavacke a stale nic 😉 dnes som testla, ale stale nic, tak este skusim cez vikend a ked nic a ani ms, tak v pondelok zas navsteva dr, nech je zas soknuty 😀

tinka881
25. aug 2015

@motorolka ja som 6 dni po vyvolavacke a ešte nic, dr povedal, ze ked do 14 dni nedojde, tak pojdem zas na vyvolavacku....už som aj cervene vino pila a nic.

1234lubka
25. aug 2015

@fergiea ani j ja.som posledny cyklus netestovala 🙂 ale za tie mesiace to uz muselo vyjst 😀 kyselinu listovu papaj 🙂

motorolka
25. aug 2015

@tinka881 tak ja dufam, ze mne uz ani nepride, tak som zvedava....

1234lubka
25. aug 2015

@fergiea ty mas bezlepkovu dietu?

bia49
25. aug 2015

Baby kolko mg kys listovej mate na den, dakujem.. Ja mam zatial kvoli anemii zelezo s kys 80 ku 35 mg, 3 tbl denne. Zatial staci?

mima177
25. aug 2015

Tak to je bud velmi zvlastny mesiac, alebo sme uz navzajom prepojene...Ja som uz takisto pevne verila, ze bude drobcek, lebo som namiesto MS len spinila a poriadne dlho.... ked som si kupila test s obrovskym usmevom na tvari... a utekala rychlo testnut, tak o hodinu prisli obrovske krce, ktore trvali dva dni a s nimi aj MS. Ale uz mam ovu testy a idem zistovat, kedy bude ovu. Zistila som totiz, ze MS sa nepocita dnom spinenia. Zila som v riadnom omyle... Ale do Vianoc budeme mat urcite vsetky obrovsky darcek 🙂 Stale verim... Mrzi ma, ze aj s vami si telo pozharavalo tento mesiac... drzim prsty dalej...

fergiea
25. aug 2015

@1234lubka ano som celiaticka 🙂

fergiea
25. aug 2015

@poisonblu no veru, tento mesoac nic :-/ nevadi ideme dalej

fergiea
25. aug 2015

@mimuska2109 ja uz nebudem testovat je to riadne na nervy .. tak zas ja sa mam cim zamestnat tiez 🙂

espoleta
25. aug 2015

@fergiea viem že tento mesiac sa už nechceš stresovať ničim ale ak by si predsa len trochu chcela tomu dopomôcť skús piť do ovulacie alchemilkovy čajik 2krat denne, ten pomaha maternici vytvarať dobru vystelku aby sa pripadne oplodnene vajičko uhniezdilo 🙂

puffu
25. aug 2015

@majka_ka89 ano, uz to iba spravne nacasovat a cakat kedy sa zadari..pevne verim ze nam dalsie balenie nebude potrebne...alebo max. este jedno... 😀

puffu
25. aug 2015

inak kocky, neviem ci sa tesit alebo co... 😀 muzik mi dnes zahlasil ze mam akosi vacsie, naliate prsia a vacsi zadok..akoze tie prsia by ma aj celkom potesili ze sa mu zdaju ine ale ten zadok...no neviem.. 😀

@motorolka tak to je skoda ze tam zatial nic nebolo..:/ mna akosi tiez velmi prsty palia..by som testla teraz este viac co mi muz zahlasil ze mam vacsie prsia... 😀 uz si nahovaram... 😀 ale inak nemam ziadne bolesti ani pichanie len tie prsia ma bolia dost ale inak sa na ms nejako necitim lebo ma nic neboli .. 😀

meggie07
autor
26. aug 2015

@espoleta ahoj, vcera som si kupila magne b6 tab. takze uz sa dopujem.. uvidim,ci to pomoze predlzit cyklus.. inak uz zasa klasika na alchemilke a kyselinu listovu uz vyse roka tlacim do seba... 😠
inak bre ranko baby.. 😉

ninna86
26. aug 2015

@meggie07 dobre raaaaanko 🙂

mia005
26. aug 2015

Dobré ránko všetkým 🙂

@fergiea mrzí ma, že ti to tento mesiac nevyšlo 😒 Ale bojujeme ďalej 😉

ninna86
26. aug 2015

@mia005 miuskaaaaa dobre ranko 🙂

mia005
26. aug 2015

@ninna86 aj tebe ninnuskaaaaaa 🙂 ako si na tom príznakovo? ja bezo zmeny, bez príznakov 😀

ninna86
26. aug 2015

@mia005 mna dnes zaial nic neboli, len tie prsia mam jak balony 😀

mia005
26. aug 2015

@ninna86 ahaaaa, takže ďalší príznak 😉 nech nie som tento mesiac za divnú, že nemám príznaky, tak od včera ma začali pobolievať prsia.. Čiže do dvoch dní je tu mrška 😎

ninna86
26. aug 2015

@mia005 presne to, aj ja si myslim, len u mna to tak cez vikend to zacne 🙂

mia005
26. aug 2015

@ninna86 ale to som myslela na seba, že ma boli prsia, tak je tu mrcha... tiež čakám, že buď do víkendu je to tu alebo počas víkendu.. 😝

ninna86
26. aug 2015

@mia005 ja viem, ze seba a ja som myslela zase seba 😝 ved uvidime nooooo 😎

mia005
26. aug 2015

@ninna86 Dnes je tu nejak mŕtvo.. kam všetky zmizli..