icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

bia49
26. aug 2015

@lucia1002 no veru si to pozriem

motorolka
26. aug 2015

@puffu dakujem pekne, vsak aj tebe zelam // ked ta uz ma tvoj muzicek tak v oku 😉

motorolka
26. aug 2015

snazilky mam otazku, dnes som uz 15 den po vyvolavacke a stale ms siroko daleko nikde, rada by som bola, keby to znamenalo // ( mam skusit cez vikend podla rady dr) ale neviem,co ak bude stale len jedna 😖 nemate s tym niektora skusenost? Ja som doteraz vzdy dostala na 7-my den a teraz toto..uz sa chcem radsej pripravit aj na tu horsiu verziu

puffu
26. aug 2015

@motorolka vies co ja si uz zacinam namyslat..:D ale tak to iba pre tie vacsie prsia, inak mam strasne nafuknute brucho, sice to mavam pred ms tiez ale teraz mi ide prasknut.. ale co je najzvlastnejsie u mna ze nemam od ovulky ziadne bolesti.. tak neviem.. nepamatam sa zeby ma niekedy nebolelo a nepichalo v podbrusku pred ms a to v nedelu ms ocakavam..takze u mna iba tato jedna "anonalia" ..ale obcas mam take tlaky v podbrusku ale take iba parsekundove( pripisujem tomu nafuknutemu bruchu 😀 )

motorolka
26. aug 2015

@puffu no tak to znie velmi dobre, ja som mala take priznaky uz minuly tyzden,tak som cakala ms, no ona stale nic..tak som vazne zvedava, dnes mam take zvlastne prsia,naliate ich uz mam cez tyzden,ale dnes v nich mam taky zvlastny tlak,napatie, som z toho uz debil 😖 😖 dnes mi kolegynka odisla na matersku, tak mi silno drzi palce,este som jej mala na jej prikaz pohladkat brusko, aby sa prilepilo, skoro som sa rozplakala, precitlivelost je tiez u mna jeden z priznakov, som zvedava, vazne

bia49
26. aug 2015

@lucia1002 fakt mg. Tardyferon fol

veronika1603
26. aug 2015

Ahojte baby ja vas tu stale len citam a citam tak sa pridam.momentalne cakam-necakam ms v nedelu.tento mesiac sme sa snazili obden tak to dufam konecne vyslo.no este neviem.na test je este skoro.po ovulke som mala biely husty vytok asi 3 dni vzdy najviac rano bolesti podbruska a krizov az dole k zadku.a este prsia vobec nebolia ako vzdy pred ms.vobec nic len trochu bradavky.tak sa bojim ze to nevyjde...co hovorite na ten vytok?vraj to v tehu byva...

meggie07
autor
27. aug 2015

@trdielko149 ahoj, som rada,ze sa idete opat pokusat a klobuk dolu pred Vami,ako ste to bravurne zvladli a moc Vam drzim palce.. 😵 a mrzi ma to.. Maximko bol nadherny.. 😵 😵 o to viac drzim palce.. 😉

sintuska06
27. aug 2015

Dobre ranko damy 😉 tak jaaa som dnes 1DC 😒 som z toho trosku mimo, ale tak ideme dalej 😉 mozno tento mesiac na nas usmeje stastiiicko 🙂

meggie07
autor
27. aug 2015

@sintuska06 bre ranko..ale nieeeee dalsia??? ☹
bre ranko vsetkym.. to ozaj nikomu sa nezadari?? to uz ani tie bociany nefunguju baby?? 😀 poprosim nejake bacily tehotenske 😀 😀

ub
27. aug 2015

ahojte kočky my sa teraz snažíme ako sa dá som 14DC tak každe ráno rýchlo rýchlo. chlap má poobednú a ja ráno na 7do práce, prvý krát robím ovu testíky a včera bola slabšia palička a menšie bolesti podbruška asi sa to blíži som zvedavá za 14 dní. Inak velmi mi dodávate silu stále sa snažiť, koľkokrát depka, že kašlem na to a potom kuknem tu a vy to nevzdávate máte moj obdiv. Hlavne ty trdielko149 som si včera riadne poplakala, ked som čítala váš príbeh, veľmi ti držím palce

ninna86
27. aug 2015

@meggie07 jak postupne to tu ide, do keluuu.. tak cez vikend si myslim, ze aj mna to bude cakat, ale tak co uz narobime 🙂 dobre raaaaano baby 🙂

mia005
27. aug 2015

Dobré ránko žienky 🙂 Môj vymiznutý príznak bolavých pŕs sa dnes opäť objavil. Okrem iného som dnes unavená ako kôň, ale to nie je nič nové keďže som opäť málo spala 🙄
@sintuska06 to ma mrzí, ale žiadne depky!!! Do vianoc to všetky krásne stíhame 😉
@trdielko149 veľmi držím palce, aby Maximko čo najskôr poslal súrodenca 🙂

ninna86
27. aug 2015

@mia005 no ja som na nas zvedava, ved sa tu vsetky presuvame do dalsich mesiacov, jak neviem co 😀

mia005
27. aug 2015

@ninna86 tak ja už samu seba v tomto poznám. viem, že sa pre mňa tehu nekoná, tak sa už dobrovoľne posúvam ďalej 😀

mamonia
27. aug 2015

Ahojte babulky, mozem sa k vam pridat? Tento mesiac sme sa s muzom zacali snazit, dnes som 11dpo, niekedy v pondelok by mala/nemala dojst mrcha. Tak uvidime, ci sa podarilo. A mam na vas otazocku, tie ktore si meriate bt, odcitavate pol stupna, ci to netreba? Dakujem 🙂

meggie07
autor
27. aug 2015

@juliett99 ahoj.. som aj zabudla vcera.. vsetko naj k meninam drobcovi 😉 😵

puffu
27. aug 2015

@sintuska06 to ma mrzi.. ale nech cim skor ms odide a mozete sa snazit opat..🙂

@mia005 ja sa tiez do konca tyzdna pridam k postupujucim do dalsieho kola 😀

ninna86
27. aug 2015

@mia005 tak ja sa tiez pridam 😀 😝

puffu
27. aug 2015

@ninna86 este odolavas netestovat? ja zatial ano 😀

sintuska06
27. aug 2015

@puffu
@mia005
@meggie07 do Vianoc to musiiime dat...to by bol peknyy vianocny darcek 😉 joooj ta predstava...az mam zimomriavky 🙂 ...a musim sa priznat..vcera ma dost chytila depka...ale uz je dobre 🙂

ninna86
27. aug 2015

@puffu ano, rano sa mi nikdy nechce, lebo vstavam o siestej a to som maximalne ocapena este, ked tak tak v sobotu ked vstanem 🙂

mia005
27. aug 2015

@ninna86
@puffu ale čo to tu čítam!!!!! žiadne testovanie, pekne vydržte 😀 Ja krásne odolávam. Dnes som už 27DC 😕 A ani jeden tehu test som nerobila. Som na seba hrdááá 😀 😀

ninna86
27. aug 2015

@mia005 pockaj hned si to zratam ako som ja na tom :D

ninna86
27. aug 2015

@mia005 ja som 33DC a 11DPO 😀 tusim tak sa to pise, lebo ani v tom sa nevyznam 😀

mia005
27. aug 2015

@ninna86 😀 😀 😀 😀 😀 tak to som zvedavááá

mia005
27. aug 2015

@ninna86 waaau šikulkaaa!!! ja som 27DC ale koľko DPO to ani srnka netuší 😀

meggie07
autor
27. aug 2015

@ninna86 @puffu ale ze kolko optimizmu?? 😀 😀 to jak zrebovanie.. 😀 😀 a do dalsieho kola postupuju........... 😀 😀 srandicky, srandicky.. mali by sme vypocitat uspesnost tohto mesiaca..asi by som sa rozplakala hned.. ☹ preco to je take komplikovane??

ninna86
27. aug 2015

@mia005 ja viem, lebo prvy krat som si len tak z halušky robila ovu testy 😀

ninna86
27. aug 2015

@meggie07 tazko povedat v com nastala chyba 😖