Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@mamonia Ahoj, drzim palceky aby to vyslo. Ked merias teplotu neodpocitava sa z nej.🙂
@mimuska2109 dakujem pekne 🙂 ak to nevyjde tento mesiac tak skusim ten dalsi merat bt, mozno sme ovu prepasli tentokrat. No uvidime.
@mima177 neni najlepsie merat ovu pocas dna?? aspon ja tak viem ze ranny moc je najlepsie na tehotensky test a pocas dna do nejakej 20:00 je na ovu testy 🙂
@puffu odomna az v oktobri pozitivny test ... my este cakame na vysledky genetiky a kym nebudu neodvazime sa skusat ...to peklo zazit to odznova nechcem ...
@sintuska06 Ahoj,ano,mas pravdu.Aj ja som sa tak docitala na forach,ako pises.Prvykrat testujem,tak som bola zvedava.. ;) A este som v pribalovom letaku pri ovu testoch citala,ze sa ma pouzit prvy ranny moc.To ma prekvapilo,lebo na MK som sa docitala celkom nieco ine.Mam dost testov,tak uvidim,aky bude rozdiel medzi rannym a popoludnajsim.Inac ranny bol svetlejsi a poobede som pila dost vody..asi testnem aj vecer,ked si dam prestavku od prijmu vody :D Ale vzdy ma bolel vajecnik v 12. az13. den a vyzera to tak,ze to moze byt aj pravda...
@sintuska06 a co je take na mesiaci jul? su plne porodnice 😀 ver mi rodila som teraz 30. júna a cely jul sme boli v nemocnici v NZ potom v BA a oddelenia gynekologie,porodnice,sestonedelia neonatologie,perinatologie,detske oddelenia nakomplet plne ... 😀
@mima177 mna dnes priserne boli pravy vajecnik ...a predosle 3 dni som mala hrozne vela hlienu ...
@trdielko149 ja neviiiem najviac sa mi paaaci ten mesiac 😀 a aj moj manzel sa narodil v july (rak) a strasne sa mi paaaci povaha raka 😀 chichichiiiii
@mima177 drziiim palceky aby bol potom aj TT pozitiiivny...ja som tiez min.mesiac skusala ovu testy prvy krat 😀
@trdielko149 To,co opisujes,su u mna priznaky v case ovu...hlien je uz pritomny,bolest ocakavam v najblizsie dni...
@suntuska06 ale moj ovu este nie je pizitivny,vsak? Myslim,ze este tomu trocha chyba...aby som to nepresvihla nakoniec ...dakujem...to by mi vysiel darcek na narodky v maji 🙂) A ako? Pomohli testy?
@mima177 podla mna este neni pozitiiivny...nooo pomohli...aspon viem ze u mna prebehla ovu 😉 ale nezostala som tehu dnes som 1DC 😖 no nevadiii idem dalej 😉
Zle som ta oznacila v predoslom prispevku @sintuska06
@sintuska06 Tak drziim prsty... ;) MS zbehne a opat popracujete..zachvilu ma dobehnes 🙂
Trdielko149 mam tiez husty biely hlien ale az po ovu lebo viem kedy ju mam aj vtedy som mala hlien ale potom ten dalsi po ovu bol iny husty biely a najviac rano ked som sa zobudila.dufam ze je to tehu vytok.som 3 dni pred ms zajtra asi testnem😊
Neviem ako sa oznacuje 😡
@veronika1603 pod kazdym prispevkom mas odpovedat albo paci sa mi to...ak kliknes odpovedat tak takto oznacis niekoho, alebo das @ pred nick a tiez sa to oznaci.. 😉
@puffu dakujem tak snad som ta oznacila..a ten vytok co podla vas ci je to normalne pred ms?
@veronika1603 ano, uz si ma oznacila.. 😉 a s tym vytokom ti nepomozem...netusim...
tak kocky smola, dnes som rano testla no bol bielucky ako sneh, tak som si fandila, ze je skoro, no nakoniec okolo 10-tej prisla ms ☹ ☹ ale nevadi, aspon zacnem alchemilku pit a budem brat duphaston, tak bude ovulka trosku umela, ale budem ju vediet odsledovat, tak ideme dalej, cize september je nas spolusnazilky 🙂 😉

@ninna86 srdiecko sa posiela tak ze nan kliknes...hore ich mas zobrazene a potom uz len das ze komu a ak chces pripojit spravu tak si vyberies ze ktoru a das odoslat 😉