Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@lucia1002 tiez som to tak planovala, otehotniet kym skoncim v robote. Ale asi zrejme to tak nefunguje, mimi pride asi ked nan nebudu take naroky a tlak 🙂 raz nam to kazdej vide. Ale od tohto cyklu sa uz nepovazujem za "snazilku". Hadam to tak bude lepsie a babatku sa bude chciet prist na svet aj bez nejakeho extra snazenia, ktore sme absolvovali doteraz 😀
@fergiea tak urcite tam velku rolu zohrava aj psychika a to prilisne chcenie...je uz len na kazdej z nas ako sa rozhodne, ci to necha len tak volne alebo bude z nej snazilka 😉 slvele je, ze si sa rozhodla ako si sa rozhodla, ze to tak chces a nebudes smutit s prichodom kazdej mrchy ako doteraz...ja ti len prajem, aby to prislo cim skor a aj ty sa mozes coskoro tesit z // 😉
@lucia1002 🙂 tak nejak som si znova uvedomila, ze to nijakym sposobom neovplyvnime, jedine ze mozem nadalej zdravo sa stravovat a trosku sa hybat a robit to co mam rada. a hlavne som si uvedomila, ze s drahym sa mame radi, mame kde byvat, mame pracu, som stastna za vsetko co mame. a dietatko pride, ked bude chciet prist. je jedno kedy, nemame sa kam ponahlat, pockame si nan, ked pride pride a budeme ti najstastnejsi na svete. tym, ze budem stresovat a upinat sa na to asi nazaj to babatko iba odstrasim... ale urcite tu budem s vami nadalej komunikovat a sledovat vase snazenie 🙂 aj napriek tomu, ze ja z toho nejak tak vypadavam 🙂 ♥
@renata1981 no uvidis ako to bude dalej pokracovat. Mna to podbrusko uz asi tyzden obcas pobolieva vzdy tak vecer ako teraz. Tak som zvedava, co to znaci, ci dojde zajtra ta mrcha. A tebe drzim palce, aby vam to vyslo 🙂
mamonia Mna to zacalo boliet nad ranom a cely den.Ovulaciu som mala predvcerom pred tym sme skusali.Tak neviem.To cakanieeee Prajem ti aby neprisla 🙂
@lucia1002 tak v podstate mam nieco coho sa drzim, ze to mozno vide. uvidime, ak to nevide, budem si pomalicky hladat nieco ine, alebo si uzijem chvilu doma. no ale chcem sa naucit hackovat tie zvieratka, co tu vsade vidim :D potom uplne antistresovo na mna posobi malovanie tych omalovanok, no a okolo domu je stale co robit... a aj tak ma este cakaju 2 mesiace v sucasnej robote, no a potom tu mame obdobie pred Vianocami. to clovek ani nema cas rozmyslat nad nicim inym ako Vianoce, darceky, rodina, pecenie atd.... straaasne sa tesim 🙂
dobre ranko baby.. konecne skoncila ms.. 😎 dnes 9.DC (aspon myslim, nakolko mrcha bola s pauzami) cez vikend zasa nas riesili, ze kedy uz konecne babo..ci si neuvedomujeme,ze nam tikaju biologicke hodiny.. 😠 lebo sak malo mame nervy sami z toho,ze sa nedari.. 😖 nevadi, aspon som sa odreagovala v zahradke.. prve tujky a stromceky zasadene.. sa vytesujem 😀 citam,ze dalsie ste sa presunuli do septembra.. ozaj nejaky nestastny mesiac ☹
..zeny, postupujem s vami do dalsieho kola 🙂 s cistym stitom 😀
@renata1981 my mame pravidelny sex 🙂 kazdy den/ niekedy kazde dva takze trafit sa musiiiime nejako 🙂
@mojsap anooooo 😉
Slečny, a čo tak skúsiť INOFOLIC? 🙂 má velmi dobre recenzie 🙂
@sandriika ja ho uziiivam no zatial ziaden ucinok 😀
@sintuska06 @sandriika myslim,ze vela bab ho uziva spolu s dalsimi produktami...zatial jednej babe minuly mesiac zabral gel.. tak sme hromadne vsetky zasa gely nakupovali.. 😀 😀 😀
@sandriika
@meggie07
@sintuska06
ja som zatial cista a okrem ovulacnych testov nic ine nepouzivam 😀
za vyskúšanie nič nedám 🙂 a vitamínky neuškodia 🙂
Tak baby o 2 hodiny sa dozviem ako som na tom....držte mi palce, ja radšej nemyslim na nič, lebo dopadnuť to môže všelijako. Ale nervozna som riadne 😅

mamonia A menzes az 14-teho tak neviem aj krize citim