icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

renata1981
31. aug 2015

@luciskooo fu to by som ja uz testovala.Ja som velmi nedockavy clovek 😵

mima177
31. aug 2015

@espoleta Ach nie :( Velmi ma to mrzi. Posielam ti jedno velke objatie.

luciskooo
31. aug 2015

@renata1981 tiez som to tak mala.. ale uz som sa poucila..zbytocne to ide do penazi...myslela som ze dnes dam test...ale este som ho nekupila :D keby som mala doma tak by isto uz bol spraveny bo mam take slabe chvilky..ale tak este vydrzim do stredy som si povedala

lucia1002
31. aug 2015

@petkazh kedy ju necakas? 😉 ja piatok...drzim palce aby nedosla 😉

lucia1002
31. aug 2015

@janikm coby nelakalo... 😀 zajtra sem mozno nieco pribudne, ak bude co 😀

lucia1002
31. aug 2015

@janikm inac mna od ovulacie nonstop bolia bradavky 😉

lucia1002
31. aug 2015

@espoleta je mi to strasne luto ☹ je skoda, ze to takto dopadlo....

lucia1002
31. aug 2015

@mia005 ty mas teda ine spomienky 😀 tak popapaj a vypi vsetko a sup sup pravidelne mojkanie, aby ste trafili ovulku! drzim palce mojko 😉

mia005
31. aug 2015

@lucia1002 ti poviem,ze to su spomienky na nezaplatenie..dakujem uz nikdy viac si take cosi neprosim..prva salka alchemilky za mnou.uz len vyhrabat v tom bordeli v kabelke femibion a huraaaa na plodenie 😀

lucia1002
31. aug 2015

@mia005 viem viem, si mi spominala 😉 uz sa len nad tym pousmej 😉 teraz uz bude dobre 😉 s tym bordelom to poznam aj jaaa....a preto nerada menim kabelky, lebo keby som to vsetko mala prehadzovat kazdy den tak ma porazi... 😀

janikm
31. aug 2015

@lucia1002 tak dufam ze pribudnu paradne kolajnice zajtra 🙂 a tie bradavky su dobre znamenie, mna bolia komplet prsia, predchvilou som vytahovala psa spod postele lebo mi slohol ponozku ale ked som sa tam plazila po bruchu tak som myslela ze mi exploduje hrud 😀

renata1981
31. aug 2015

@luciskooo ja som si dnes kupila
Aj kyselinu listovu

puffu
31. aug 2015

@espoleta och, tak to ma velmi mrzi... ☹ to uz je po druhykrat ze?.. ☹ tak aspon sa sustred teraz na stavbu domceka a nech si cim skor zotavena...

bia49
31. aug 2015

@renata1981 kolko mas mg kys listovej 🙂

fergiea
31. aug 2015

@espoleta ach jaj...co to citam ☹ velmi ma mrzi, ze to takto zle dopadlo...nemam slov, tie aj tak nepomozu...je mi to luto, prajem vela vela sil.

lucia1002
31. aug 2015

@janikm no kolajnice to este isto nebudu na 11dpo 😉 uvidime 😉 tak ani ja nemozem spat na bruchu, lebo ma fest bolia 😀 kedy ty planujes testnut?

janikm
31. aug 2015

@lucia1002 tak ale mohlo by byt uz zretelne vidiet 🙂 tak ja najskor asi az piatok a ked nevydrzim tak mozno stvrtok 🙂 nechcem skor aby som zase nehladala duchov tam kde nie su 🙂

lucia1002
31. aug 2015

@janikm noo to by uz tam koncom tyzdna malo byt aj u teba vidiet... 😉 sak toto, niekedy ich uz vidis a este tam ani nie su 😀

janikm
31. aug 2015

@lucia1002 tak dufajme ze zachranime tento mesiac :-P

renata1981
31. aug 2015

bia 49 800 ze sa ma davat jedna denne

trdielko149
31. aug 2015

@espoleta je mi to veľmi ľúto....
Ja som dnes dostala prvý menzes po sestonedeli! Na jednej strane uff ledva som dokrvacala a už zas... Na druhej strane super doktor povedal že po prvom menzese sa môžme začať snažiť.. No musíme aj tak čakať na genetiku.... Verím že všetko bude dobre a ešte v septembri sa budeme môcť začať snažiť... Ja mám vitamíny prezženy planujuce tehu,tehotné,dojčiace majú 800 kyseliny listovej... Čo sa femibionu týka mne z neho bolo príšerne zle pri Maxikovi aj mi lekár povedal že má skúsenosť že sú silnejšie nevoľnosti keď tehotné užívajú femibion... Veríme že náš Maximko nám pošle na zem bábätko pre radosť... Každý deň chodím na cintorín za ním... Láska moja chyba mi... Časť môjho srdca odišla spolu s ním...

senselinka
31. aug 2015

@espoleta mrzi ma to, viem, co prezivas... Slova neexistuju ☹ drzim palce na skore vyliecenie srdiecka 😵

bia49
31. aug 2015

@renata1981 dakujem moc za odpoved 🙂

espoleta
1. sep 2015

@senselinka
@trdielko149
@fergiea
@puffu
dakujem vam baby, musim už len počkať do kyretu a potom sa pohnem dalej, tak doktor tiež povedal že to už nemôže byť nahoda, tak urobime vyšetrenia a snad najdeme pričinu, tiež hovoril že môže byť že nedokažem vynosiť jedno pohlavie ale to už človek asi ťažko zisti

petkazh
1. sep 2015

@lucia1002 dnes som 27 dc a chodila mi tak na 28 az 30 takze velky stres pri kazdom cikani 🙂 aj tebe drzim silno palce dame si vediet ako sme na tom 🙂

lucia1002
1. sep 2015

@petkazh a neplanujes uz testnut?to by uz mohlo byt vidiet 😉

mojebabatko19
1. sep 2015

@fergiea ja mam pocity uz rovnake ako ty 😀 brala som tento mesiac Fytosoju, a zacala som zase aj ovu testy, ale asi po 2 som sa na to vykaslala, lebo ma to nebavi, myslim len na seba, priznaky a zvysok sveta mi potom unika. Takze koncim, jedine tu fytosoju budem brat na zaciatku cyklu (ten si urcite vsimnem 😀 ) a potom sa len budeme lubkat ako sa nam bude chciet 🙂

majka_ka89
1. sep 2015

@mojebabatko19 ja som na tom rovnako 🙂 beriem len vitamíny a kašlem na to, bude ako má byť. Čakám, či mi príde v septembri mrcha lebo mi je trocha zvláštne 🙂 Takže si poctivo počkám ešte cca 19 dní kým ne/dorazí.

mamonia
1. sep 2015

Ahojte baby, tak mne mrcha dnes dosla s jednodnovym meskanim ale predsa. Tak s vami budem pokracovat v snazeni aj v septembri. Drzim nam vsetkym palce, verim, ze uz september bude uspesny 🙂

fergiea
1. sep 2015

@mojebabatko19 ja som sa uz na to uplne vykaslala a popravde citim sa lepsie. nemame sa kam ponahlat. a vsetko je nejake ruzovsie ako v tych stresoch :D