Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@renata1981 tiez som to tak mala.. ale uz som sa poucila..zbytocne to ide do penazi...myslela som ze dnes dam test...ale este som ho nekupila :D keby som mala doma tak by isto uz bol spraveny bo mam take slabe chvilky..ale tak este vydrzim do stredy som si povedala
@luciskooo ja som si dnes kupila
Aj kyselinu listovu
@renata1981 kolko mas mg kys listovej 🙂
bia 49 800 ze sa ma davat jedna denne
@espoleta je mi to veľmi ľúto....
Ja som dnes dostala prvý menzes po sestonedeli! Na jednej strane uff ledva som dokrvacala a už zas... Na druhej strane super doktor povedal že po prvom menzese sa môžme začať snažiť.. No musíme aj tak čakať na genetiku.... Verím že všetko bude dobre a ešte v septembri sa budeme môcť začať snažiť... Ja mám vitamíny prezženy planujuce tehu,tehotné,dojčiace majú 800 kyseliny listovej... Čo sa femibionu týka mne z neho bolo príšerne zle pri Maxikovi aj mi lekár povedal že má skúsenosť že sú silnejšie nevoľnosti keď tehotné užívajú femibion... Veríme že náš Maximko nám pošle na zem bábätko pre radosť... Každý deň chodím na cintorín za ním... Láska moja chyba mi... Časť môjho srdca odišla spolu s ním...
@espoleta mrzi ma to, viem, co prezivas... Slova neexistuju ☹ drzim palce na skore vyliecenie srdiecka 😵
@renata1981 dakujem moc za odpoved 🙂
@senselinka
@trdielko149
@fergiea
@puffu
dakujem vam baby, musim už len počkať do kyretu a potom sa pohnem dalej, tak doktor tiež povedal že to už nemôže byť nahoda, tak urobime vyšetrenia a snad najdeme pričinu, tiež hovoril že môže byť že nedokažem vynosiť jedno pohlavie ale to už človek asi ťažko zisti
@fergiea ja mam pocity uz rovnake ako ty 😀 brala som tento mesiac Fytosoju, a zacala som zase aj ovu testy, ale asi po 2 som sa na to vykaslala, lebo ma to nebavi, myslim len na seba, priznaky a zvysok sveta mi potom unika. Takze koncim, jedine tu fytosoju budem brat na zaciatku cyklu (ten si urcite vsimnem 😀 ) a potom sa len budeme lubkat ako sa nam bude chciet 🙂
@mojebabatko19 ja som na tom rovnako 🙂 beriem len vitamíny a kašlem na to, bude ako má byť. Čakám, či mi príde v septembri mrcha lebo mi je trocha zvláštne 🙂 Takže si poctivo počkám ešte cca 19 dní kým ne/dorazí.
Ahojte baby, tak mne mrcha dnes dosla s jednodnovym meskanim ale predsa. Tak s vami budem pokracovat v snazeni aj v septembri. Drzim nam vsetkym palce, verim, ze uz september bude uspesny 🙂
@mojebabatko19 ja som sa uz na to uplne vykaslala a popravde citim sa lepsie. nemame sa kam ponahlat. a vsetko je nejake ruzovsie ako v tych stresoch :D

@luciskooo fu to by som ja uz testovala.Ja som velmi nedockavy clovek 😵