icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
2. sep 2015

@meggie07 dakujem 🙂 noo musel to tu niekto ozivit....posielam zatial tu trochu tehu bacilkov co mam 😉

1234lubka
2. sep 2015

@lucia1002 nemachruj tu hej... 😉

zuzy62
2. sep 2015

Tak dievcata vizera to tak ze aj nam sa v auguste podarilo 🙂 🙂 dnes 12dpo a je tam slaba ciarka uvidime ci bude zajtra silnejsia, na zivo je krajsia som to volako zle odfotila

juliett99
2. sep 2015

@lucia1002 gratulkaaaaaaaaaaaa mojko.. nech pekne silnie ciarocka
@meggie07 ahojky tak ako?? uz sa blizime k ovu??
@tinka881 mojko ako bolo na chate? mrcha uz konecne dorazila??? my sme sa tiez vcera vratili z besenovej ... a uz zas v robote vrrr..

meggie07
autor
2. sep 2015

@juliett99 no veru pomalicky uz ano.. piatok/sobota.. v piatok by som mala ist aj Eliaskovi tak uvidime.. super fotky inak 😉

juliett99
2. sep 2015

@meggie07 tak to potom cakam infosky ja idem v pondelok... 😀
jajj ale ze nam aj bolo fajne

tinka881
2. sep 2015

@juliett99 ahoooj moja krasna.mrcha nedorazila, dnes od vyvolavacky je to 14 dni, porazi ma a dr tam bude až 16.09.neviem co mam robit a hlavne neviem, ci už mozem tutumutu 🙂 lebo vraj až po prvej mrche, ale vsak už je to pomaly 9 týždnov, fakt neviem...na chate bolo supeeer, ani domov sa nam nechcelo ist. Ani nehovor, zas v praci

janicka0810
2. sep 2015

Zuzy62 prajem ti aby ti ta ciarka silnela. Mne pred 5dnami prestala silniet az sa stratila a zacala som krvacat ale iba jeden dem som krvacala. Som zmatena ci som naozaj potratila ale asi hej lebo inak by moj test bol stale pozitivny 😐

petkazh
2. sep 2015

@lucia1002 este pockam par dni nech som si potom ista ze mrcha neprisla a na testiku budu kolajnice 🙂

ninna86
2. sep 2015

..caute babyyyyyy 🙂
@lucia1002 jeeemine, gratulujeeeeem 🙂
..nech je vsetko oka 🙂

mia005
2. sep 2015

@ninna86 čau žena, tak ako 🙂

ninna86
2. sep 2015

@mia005 ani nevrav 😀 vcera sa mojmu druhy krat pretocili budiky, ked som definitivne doniesla posledne veci z mojho bytu 😀 to bol zase ohen na streche, ale potom sa ukludnil a opat povedal, ze to zvladneme 🙂 tak mam tooolko upratovania zase predomnou, ze az 🙂 ms mi este pretrvava asi tak do piatku, takze v tejto sfere nic nove 🙂 ty co moja peknaaa? 🙂

lucia1002
2. sep 2015

@petkazh tak drzim palceky, daj potom vediet 😵

lucia1002
2. sep 2015

@ninna86 dakujem mojko 😵

zvolsiinylogin
2. sep 2015

Meska 6dni..testy pred dvoma dnami biele..zajtra otestujem este alebo vyvolavacka..stalo sa niekomu ze sa ukazala ciarka aj neskor?

fergiea
2. sep 2015

@ninna86 dosla ms???? Kristusat...som to tu poriadne necitala ...... ja uz mam davno po snazim sa nemysliet na ovulku, ale uz par dni ma boli lavy vajrcnik klasika a zacal plodny hlien. Ale neratam ani aky den cyklu som, ani nic ine si neznacim, jednoducho nic.... 😀 a citim sa tak lepsie 😀

ninna86
2. sep 2015

@fergiea noo dosla z nedele na pondelok v noci 😀 ja si budem robit aspon ovu testy nech viiiiim 🙂 a to je vsetko 🙂 takze mas asi najskor ovu, hej?

mia005
2. sep 2015

@ninna86 to poznáááám 😀 minule sme boli s mojim u našich a moji milí rodičia začali môjmu menovať koľko vecí u nich ešte mám a kedy si ich chcem zobrať. Môj len zalomil rukami aby nebláznili, že nič už brať k nemu nebudem. Dáva mi zákaz 😀 mne mrcha končí asi zajtra, takže tiež nič nové v tejto sfére 😀

ninna86
2. sep 2015

@mia005 no ja idem po praci do ikei kupit krabice a tam dam vsetky veci co som ani do teraz nepotrebovala, ked som bola u nho a ide to vsetko do garaze 😀 tak bude aspon spokojnejsi 🙂
uz som fakt na nervy z toho vsetkeho 😀

fergiea
2. sep 2015

@ninna86 este ovu nebola, myslim. Zatial som nemala ten neznesitelny tlak vo vajecniku a bolest, ale nechcem to ani tiesit ci bola nebola, ja uz nie som prava snazilka 😀

ninna86
2. sep 2015

@fergiea ale siiii, len si to nechces pripustit 😝 😝 😀

fergiea
2. sep 2015

@ninna86 presne a nechcem nad tym rozmyslat 😀 tie stresy za to nestoja

laura444
2. sep 2015

Baby uz sa vam stalo ze vam doktor povedal ze o par dni pride ovulacia uz testujem 4 dni a ovu test / ciarka dnes som 14 DC kedy mozem ocakavat ovulku cykly mam 30-31 dni

mima177
2. sep 2015

Baby, 6 dpo a zacali ma velmi boliet prsia.Doposial ma po ovu neboleli.Namyslam si,domyslam... 🙂

mia005
3. sep 2015

Dobré ránko všetkým
@ninna86 Vidím, že si na tom rovnako ako ja 😀 Moje veci sú všade.. Aj v garáži.. Ale postupne to pomaličky redukujem.. Teda snažím sa 😀
Včera bol syn môjho drahého prvýkrát v škole. Pýtala som sa ho na dojmy a či sa mu páčilo, pretože sa tam veľmi tešil. Samozrejme sa zatváril znechutene a povedal, že sa mu nepáčilo a potrebuje prázdniny. Už mi začal rozprávať ako sa nebude učiť, aby prepadol do škôlky.. Ako keby som sama seba počula, keď som bola v jeho rokoch 😀 Potom sa ma začudovane spýtal či som aj ja chodila do školy. Len som čakala či nepovie, že to bolo ešte za dinosaurov 😀

1234lubka
3. sep 2015

@laura444 zavisi aku mas lutealnu fazu, ale tak 16-17dc by som typovala ze pri tvojich cyklich mas ovu. .zvacsa je lutealna 14dni....kazda zena ju ma vzdy rovnaku. Su aj 10dnove aj 16...lutealna faza-dni po ovulacii.

laura444
3. sep 2015

@1234lubka ako zistim aku mam LF? nechcem sa moc zatazovat s ovu testami nechavam tomu volny priebeh. mala som cystu na pravom vajecniku po vyvolavacke zmizla a menzes mi prisiel az na 14 den od vyvolavacky, z priatelom chceme dieta len sa akosi nevieme trafit do spravnych dni :(

ninna86
3. sep 2015

Dobre ranko zeny 🙂

@mia005 zlaty 😀 tieto zistenia skolakov, ze viac tam uz nevkrocia 🙂 ved co sa bude 😀

1234lubka
3. sep 2015

@laura444 tak musis zistit kedy mas ovu a kolko dni po ovu dostanes ms 😀 😀 bez testov alebo merani to ako chces zistit? ked mas ucebnicove cykly 28dnovetam nieje co riesit.

janikm
3. sep 2015

Dobre ranko prajem, dnes 9 dpo a uz ma svrbia prsty na testovanie, no esteze nemam ziadny test doma a som leniva skocit do lekarne 😀