Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@juliett99 ahoooj moja krasna.mrcha nedorazila, dnes od vyvolavacky je to 14 dni, porazi ma a dr tam bude až 16.09.neviem co mam robit a hlavne neviem, ci už mozem tutumutu 🙂 lebo vraj až po prvej mrche, ale vsak už je to pomaly 9 týždnov, fakt neviem...na chate bolo supeeer, ani domov sa nam nechcelo ist. Ani nehovor, zas v praci
Zuzy62 prajem ti aby ti ta ciarka silnela. Mne pred 5dnami prestala silniet az sa stratila a zacala som krvacat ale iba jeden dem som krvacala. Som zmatena ci som naozaj potratila ale asi hej lebo inak by moj test bol stale pozitivny 😐
@mia005 ani nevrav 😀 vcera sa mojmu druhy krat pretocili budiky, ked som definitivne doniesla posledne veci z mojho bytu 😀 to bol zase ohen na streche, ale potom sa ukludnil a opat povedal, ze to zvladneme 🙂 tak mam tooolko upratovania zase predomnou, ze az 🙂 ms mi este pretrvava asi tak do piatku, takze v tejto sfere nic nove 🙂 ty co moja peknaaa? 🙂
Meska 6dni..testy pred dvoma dnami biele..zajtra otestujem este alebo vyvolavacka..stalo sa niekomu ze sa ukazala ciarka aj neskor?
@ninna86 dosla ms???? Kristusat...som to tu poriadne necitala ...... ja uz mam davno po snazim sa nemysliet na ovulku, ale uz par dni ma boli lavy vajrcnik klasika a zacal plodny hlien. Ale neratam ani aky den cyklu som, ani nic ine si neznacim, jednoducho nic.... 😀 a citim sa tak lepsie 😀
@ninna86 to poznáááám 😀 minule sme boli s mojim u našich a moji milí rodičia začali môjmu menovať koľko vecí u nich ešte mám a kedy si ich chcem zobrať. Môj len zalomil rukami aby nebláznili, že nič už brať k nemu nebudem. Dáva mi zákaz 😀 mne mrcha končí asi zajtra, takže tiež nič nové v tejto sfére 😀
Baby uz sa vam stalo ze vam doktor povedal ze o par dni pride ovulacia uz testujem 4 dni a ovu test / ciarka dnes som 14 DC kedy mozem ocakavat ovulku cykly mam 30-31 dni
Baby, 6 dpo a zacali ma velmi boliet prsia.Doposial ma po ovu neboleli.Namyslam si,domyslam... 🙂
Dobré ránko všetkým
@ninna86 Vidím, že si na tom rovnako ako ja 😀 Moje veci sú všade.. Aj v garáži.. Ale postupne to pomaličky redukujem.. Teda snažím sa 😀
Včera bol syn môjho drahého prvýkrát v škole. Pýtala som sa ho na dojmy a či sa mu páčilo, pretože sa tam veľmi tešil. Samozrejme sa zatváril znechutene a povedal, že sa mu nepáčilo a potrebuje prázdniny. Už mi začal rozprávať ako sa nebude učiť, aby prepadol do škôlky.. Ako keby som sama seba počula, keď som bola v jeho rokoch 😀 Potom sa ma začudovane spýtal či som aj ja chodila do školy. Len som čakala či nepovie, že to bolo ešte za dinosaurov 😀
@1234lubka ako zistim aku mam LF? nechcem sa moc zatazovat s ovu testami nechavam tomu volny priebeh. mala som cystu na pravom vajecniku po vyvolavacke zmizla a menzes mi prisiel az na 14 den od vyvolavacky, z priatelom chceme dieta len sa akosi nevieme trafit do spravnych dni :(

@meggie07 dakujem 🙂 noo musel to tu niekto ozivit....posielam zatial tu trochu tehu bacilkov co mam 😉