icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

lucia1002
3. sep 2015

@janikm krasna teplotka..aj pokles na 5dpo je, vyzera to nadejne 😉 aj mna palili...😀 ja som prvy krat testla na 9dpo...ale napr.ja som mala pokles o den skor /uhniezdenie ako ty...skus testnut zajtra ked tak...to uz by si mohla cosi vidiet 😉

ninna86
3. sep 2015

@janikm ja citam, ze svrbia ma prsia :D :D pekna teplota 🙂

janikm
3. sep 2015

@lucia1002 jj planujem zajtra alebo v sobotu rano tak snad.. mna uz to aj vcera lakalo ale nechcem zazit to sklamanie tak to aj oddialujem nech aspon este par dni mam nadej 🙂

janikm
3. sep 2015

@ninna86 tak prsia zrovna nesvrbia ale mam ich naliate 😀

lucia1002
3. sep 2015

Babulky, idem sem opat priniest nejake tehu bacilky 😉 dnes som 13dpo 😵

ninna86
3. sep 2015

@lucia1002 kraaaaaasne 🙂

ninna86
3. sep 2015

@janikm noo ved som nejaka slepa dnes 😀

lucia1002
3. sep 2015

@janikm tak kebby si testla vcera tak by tam asi este nic nebolo...ja som mala lenn uplne slabunkeho ducha na 9dpo...je mozne ze ty este nemusis mat nic, takze ak by si aj tak testla tak nebud sklamana..😉 no som na teba zvedava 😉

mia005
3. sep 2015

@ninna86 žena ty čo dávaš sem za haluze 😀 ale si ma pobavila 😀
@lucia1002 krásne koľajnice.. aj ja si prosííííííím, ehm ehm, šup sem s tehu bacilmi 😀 nech to tu už konečne všetky čakateľky v septembri rozbehneme 😉

janikm
3. sep 2015

@lucia1002 tak to su uz kraaaasne ciarocky 🙂 🙂 tak necham sa prekvapit zajtra/pozajtra ale vcera som mala taky smutny vnutorny pocit ze asi nic z toho nebude tak uvidim ci to bol len pocit 🙂

ninna86
3. sep 2015

@mia005 ja som uz nejaka cela mimo 😀

meggie07
autor
3. sep 2015

@lucia1002 supeeeeer.. krasne tmavnu.. tesime sa s tebou.. 😵 😵 dufam,ze tu smolu tu prelomis a uz sa to rozbehne.. 😉

espoleta
3. sep 2015

ach baby tak so mnou si asi niekto robí žarty, včera som si robila predoperačne a aj som sa tešila že to už budem mať zajtra za sebou a dnes mi doktor povie že tam vidi nepravidelnu akciu? to čo je? ale plod je stale na tom istom stupni vyvoji, takže teraz budeme čakať do stredy, lebo oni nemôžu urobiť zakrok ak je tam akcia. Ale podľa mňa to sa len to babätko tam trapi, aj tak z toho nič nebude a keby aj bolo tak by bolo postihnuté alebo čo? Mam v sebe take zmiešané pocity a to som sa už tešila že konečne na to zabudnem

ninna86
3. sep 2015

@espoleta jeeemine chudatko nase.. toto su teda natahovacky 😒

espoleta
3. sep 2015

@ninna86 tak to ti poviem, to aby človek prišiel o posledne nervy. Takže ja skôr čakam na to že sa rozkrvacam a pôjdem tam na čistenie ako by to malo dorasť

meggie07
autor
3. sep 2015

@espoleta boze chuda, to co musis teraz prezivat?? ☹ kazdopadne tak ci tak, drzim palce a zelam pevne nervy a zdravicka.. 😵

ninna86
3. sep 2015

@espoleta ach jaaaaj, pevne nervicky moja, myslime na teba 😉

mia005
3. sep 2015

@espoleta :( držím palce..

espoleta
3. sep 2015

@meggie07
@mia005
@ninna86
Asi to tak ma byť a možno sa s tym sama priroda vysporiada a nebude potrebny ani žiadny zasah, uvidime ešte ako sa to vyvinie. Ale to čakanie je ubijajuce

ub
3. sep 2015

@janikm ešte netestuj ja som 9dpo a dnes testla a biely test 😀 @espoleta drž sa a zázraky sa dejú možno... to dopadne inak

janikm
3. sep 2015

@ub nie nie dnes este urcite nie, ked budem stihat tak zajtra (ak nepojdem skoro rano do prace) alebo potom az v sobotu 🙂

mima345
3. sep 2015

Dobrý deň, s priateľom sa snažíme už cez rok o drobčeka, mám za sebou veľa vyšetrení a priateľ čaká na spermiogram. Ja sa liečim na štítnu žľazu a hematológ mi dal Anopyrin 100, mám aj astmu a alergie. Chcem sa spýtať, či máte niekto takéto diagnózy a máte detičky? Ja mám 29 rokov priateľ je mladší.

mima345
3. sep 2015

Ďakujem za každú odpoveď...

senselinka
3. sep 2015

@mima345 problem so stitnou sice nemam, ale za sebou mam styri potraty, urcenu krvnu dg., na ktoru beriem anopyrin a mam uz jednu dcerku, teraz sa snazime o druhe babo

puffu
3. sep 2015

@lucia1002 jeej, krasne 😉 aj ja uz taketo prkne chcem.. len roznasaj tehu bacily poriadne..🙂 dufam ze ta coskoro budeme vsetky nasledovat

ninna86
3. sep 2015

@espoleta verim zlaticko, cakame trpezlivo s tebou

mima345
3. sep 2015

@senselinka tak to gratulujem a držím palčeky. Ja som s toho už celkom schopne na nervy ☹

senselinka
3. sep 2015

@mima345 verim, ale radsej absolvuj sto vysetreni navyse a strat jeden rok, ako by si mala prezit co len jeden potrat... Keby si sa chcela cokolvek spytat, kedykolvek 😉

trdielko149
3. sep 2015

@espoleta ach zlatinko moje ...ja som mala slabé špinenie s Maximkom v 11. týždni ... už vtedy chcel odísť ... lekári ma však napichali infúziami injekciami vitamínom K a Maxik sa udržal prišiel na tento svet o mesiac skôr a keď mal mesiac naveky od nás odišiel a nás tu nechal na tento žiaľ ... bola však somnou na izbe baba ktorá prišla do nemocnice v ten večer ako prijali mňa v 8. týždni so silným krvácaním,bolesťami,ja som bolesti nemala ani kŕče,nič len to špinenie... tiež ju napichali 3 dni sa nič nedialo,krvácanie ustúpilo,aj bolesti,akcia bola presne ako ty píšeš malá a zistili že bábo nepriberá,nerastie .... nakoniec týždeň potom opäť začala krvácať a čistili ju .... vieš píšeš že radšej nech odíde teraz ako by malo byť postihnuté ...ja by som dala čokoľvek na tomto svete keby tu môj syn mohol byť,keby žil aj keď postihnutý hocijaký ale žil by tu ... namiesto postieľky mi naveky spinká v hrobe a namiesto kupovania hračiek mu kupujem sviečky ... ja ti z celého srdca prajem zdravé dieťatko lebo nič na tomto svete nie je dôležitejšie ako zdravé bábo ...

cejarka
3. sep 2015

@espoleta Ahoj, posielam ti vsetku svoju silu a smerujem k tebe vsetky svoje myslienky.... z uprimneho srdca...drz sa!