Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
ach baby tak so mnou si asi niekto robí žarty, včera som si robila predoperačne a aj som sa tešila že to už budem mať zajtra za sebou a dnes mi doktor povie že tam vidi nepravidelnu akciu? to čo je? ale plod je stale na tom istom stupni vyvoji, takže teraz budeme čakať do stredy, lebo oni nemôžu urobiť zakrok ak je tam akcia. Ale podľa mňa to sa len to babätko tam trapi, aj tak z toho nič nebude a keby aj bolo tak by bolo postihnuté alebo čo? Mam v sebe take zmiešané pocity a to som sa už tešila že konečne na to zabudnem
Dobrý deň, s priateľom sa snažíme už cez rok o drobčeka, mám za sebou veľa vyšetrení a priateľ čaká na spermiogram. Ja sa liečim na štítnu žľazu a hematológ mi dal Anopyrin 100, mám aj astmu a alergie. Chcem sa spýtať, či máte niekto takéto diagnózy a máte detičky? Ja mám 29 rokov priateľ je mladší.
Ďakujem za každú odpoveď...
@mima345 problem so stitnou sice nemam, ale za sebou mam styri potraty, urcenu krvnu dg., na ktoru beriem anopyrin a mam uz jednu dcerku, teraz sa snazime o druhe babo
@senselinka tak to gratulujem a držím palčeky. Ja som s toho už celkom schopne na nervy ☹
@mima345 verim, ale radsej absolvuj sto vysetreni navyse a strat jeden rok, ako by si mala prezit co len jeden potrat... Keby si sa chcela cokolvek spytat, kedykolvek 😉
@espoleta ach zlatinko moje ...ja som mala slabé špinenie s Maximkom v 11. týždni ... už vtedy chcel odísť ... lekári ma však napichali infúziami injekciami vitamínom K a Maxik sa udržal prišiel na tento svet o mesiac skôr a keď mal mesiac naveky od nás odišiel a nás tu nechal na tento žiaľ ... bola však somnou na izbe baba ktorá prišla do nemocnice v ten večer ako prijali mňa v 8. týždni so silným krvácaním,bolesťami,ja som bolesti nemala ani kŕče,nič len to špinenie... tiež ju napichali 3 dni sa nič nedialo,krvácanie ustúpilo,aj bolesti,akcia bola presne ako ty píšeš malá a zistili že bábo nepriberá,nerastie .... nakoniec týždeň potom opäť začala krvácať a čistili ju .... vieš píšeš že radšej nech odíde teraz ako by malo byť postihnuté ...ja by som dala čokoľvek na tomto svete keby tu môj syn mohol byť,keby žil aj keď postihnutý hocijaký ale žil by tu ... namiesto postieľky mi naveky spinká v hrobe a namiesto kupovania hračiek mu kupujem sviečky ... ja ti z celého srdca prajem zdravé dieťatko lebo nič na tomto svete nie je dôležitejšie ako zdravé bábo ...

@janikm krasna teplotka..aj pokles na 5dpo je, vyzera to nadejne 😉 aj mna palili...😀 ja som prvy krat testla na 9dpo...ale napr.ja som mala pokles o den skor /uhniezdenie ako ty...skus testnut zajtra ked tak...to uz by si mohla cosi vidiet 😉