icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mima345
3. sep 2015

@senselinka Ďakujem moc 😉

laura444
3. sep 2015

@1234lubka to teda nemam niekedy 30 a inokedy treba aj vyvolavacku aby prisiel menzes ale verim ze coskoro sa aj nam zadari a budeme sa tesit z maleho drobecka 🙂

lucia1002
3. sep 2015

@mia005 jaaaj babulky, bodaj by ste vsetky ostali tehu... 😉 len sa rychlo nakaz....sup sup 😉 ved uz by trebalo nie? uz ides na 4.mesiac?

lucia1002
3. sep 2015

@janikm aj ja som mala vselijake pocity 😉 kedy je teda ten den D? ci este ides odolavat? 😉

lucia1002
3. sep 2015

@puffu aj ty budes mat take 😉 drzim aby to uz bolo tento mesiac 😉

fergiea
3. sep 2015

@lucia1002 krasne ciarky mas. Velmi ti to prajem. A dufam, ze raz take aj na mna vyskocia... dnes ma zase premohol smutok a poplakala som si, obcas to tak pride a ideme dalej 🙂

fergiea
3. sep 2015

Inak baby, tento mesiac sa vobec nesledujem, ale vsimla som si, ze vobec nemam ovulacne bolesti, len trosnku bolavy lavy vajrcnik...mohlo sa to zmiernit aj vdaka alchemilke? Tento cyklus som ju zacala pit, kvoli bolestivej MS. Cize netusim ci uz bola ovulka alebo kedy bude 😀 zacinaju ma palit prsty na ovulacne testy ale drzim sa, v tejto nevedomosti......

motorolka
3. sep 2015

@puffu ahoj,ako to ide tento mesiac?Vidis sancu, ze to dame 🙂 😉

lucia1002
3. sep 2015

@fergiea mojko neboj, aj teba to caka 😉 smutok pride, to ti verim...ale zas pridu pekne dni...neboj, viem co prezivas..ja som to mala 10mesiacov a konecne som sa dockala a dockas sa aj ty 😉

janikm
3. sep 2015

@lucia1002 no uvidim ci budem stihat ist rano kupit test alebo nie cize zajtra/sobotu najneskor vyskusam tak dam vediet co a ako 🙂 Inak cele poobedie citim vajecnik a vecer ma zacali boliet krize alebo mi do nich len vystreluje bolest kolien s ktorymi mam mensie problemy, neviem 🙂 tak aspon nejake "priznaky" citim, dufam ze ma test nezrusi 😀 😀

lucia1002
3. sep 2015

@janikm normalne ta obdivujem ze vies tolko vydrzat 😀 inac aj mna naprv len krize boleli...a potom sem tam vajecnik a potom cele podbrusko ako na mrchu....a cely cas od ovu bradavky 😉 a normalne som zacala mat kyselinu a tu nikdy nemavam....

janikm
3. sep 2015

@fergiea mna tiez vcera premohla akasi depka ale musime to potlacit a nedat sa, hlavu hore, usmev na perach a mysliet na to ze skor ci neskor to nase stasticko v podobe pekneho vonaveho babätka pride 🙂 nic nam to nepomoze ked sa budeme trapit 😉 takze dnes posledny krat slzy a najblizsie az slzy stastia pri // teste 🙂

janikm
3. sep 2015

@lucia1002 mna tak naraz vsetko premohlo normalne od pasa dole by som sa najradsej amputovala - zle od zaludka, bolest vajecnikov, krizov a kolena ma bolia ze ani rozmyslat nemozem 😀 a vo veeeelkej miere za tu moju vydrz moze hlavne moja lenivost zbehnut do lekarne 😀 keby som mala po ruke testy tak by som ich ocikala asi vsetky naraz 3 dpo 😀

puffu
3. sep 2015

@motorolka ahoj, tak ms skoncila, dnes nam zacala dovolenka tak dufam ze bude uspesna..🙂 pevne veeeim ze si na konci najdeme //, inak ty si po ms potom testovala alebo sa ti rozbehla normalne?

lucia1002
3. sep 2015

@janikm 😀 tak snad to uz prechadza pomaly ta bolest..nech mozes opat zacat rozmyslat 😀 jooj, ja som leniva tiez, ale pre testy by som utekalaaaa 😀

espoleta
3. sep 2015

@trdielko149 dakujem krasne ale tak jasne že ja by som si male nedala vziať ani za svet dokym vo mne žije ale to dieťatko keby bolo postihnuté tak to je pre neho iba trápenie, aj pre rodiča je ťažko sa pozerať na vlastne dieťa ako sa trápi. Tak aj také osudy sa stávaju a keby ho aj teraz zachranili ešte nieje istota že je to už zažehnane, niektore veci je lepšie nechať na toho hore, lebo čo sa raz má stať, stane sa skôr či neskôr. Popravde ja veľmi neverim že to dopadne dobre aj som sa už s tym psychicky zmierila a teraz ma tato informacia dosť zaskočila a som z toho uplne nesvoja
@cejarka dakujem si zlata 🙂

fergiea
3. sep 2015

@janikm jej si zlata. Ono to obcas pride, taky smutok, ale hned to aj prejde, teda aspon mna pri mojom priatelovi, vzdy ma tak skvele upokoji. Mas uplnu pravdu

fergiea
3. sep 2015

@lucia1002 dakujem moja 💜 a mozem sa teda spytat aj teba ci nahodou nevies, alchemilka ovplyvnuje cyklus nejak dost? Zacala som ju pit kvoli MS bolestiam, mo momentalne necitim ani ovu bolesti 🙂 ci to moze byt aj tou alchemilkou. Inak zacina ma svrbiet ruka na ovu testy, ale odolavam vsetkemu co sa priblizuje mojmu cyklu 😀

lucia1002
4. sep 2015

@fergiea mojko, podla mna asi ovplyvnuje,..ja mam taku skusenost, ze som mala predtym cyklus uplne slabu MS a vtedy som zacala pit alchemilku a dalsia MS sa mi spustila po 19 dnoch...tiez slaba...ale prislo mi to, ze sa telo asi chcelo docistit...no a teraz som tiez pila...ale ci ti to moze natolko ovplyvnit bolesti tak to netusim... 😒 mozne to je...teraz si kolky den? len veru odolavaj poriadne 😀

mia005
4. sep 2015

@lucia1002 Ďakujem, ďakujem 😀 No už by sa aj patrilo otehu. Buď teraz v septembri alebo v októbri to bude 4mesiac podľa mojich výpočtov. Jaaaj, už nech to je 😀

lucia1002
4. sep 2015

@mia005 bude teraz..uvidiiiis 😉

mia005
4. sep 2015

@lucia1002 Keď povieš 😀 Mohlo by byť... Nehnevala by som sa.. A ty ako?

lucia1002
4. sep 2015

@mia005 urcite..ved som ta uz nakazila 😉 ja akurat idem domov po nocnej...poobede zase testnem..testujem kazdy den pre porovnanie 😉 a dnes je den D...14dpo...

petkazh
4. sep 2015

snazilky presuvam sa k vam do septembroviek :/ uz som sa vyplakala :/ asi zacnem s ovu testikmi

1234lubka
4. sep 2015

@fergiea ovplyvnuje...ale kamoska ju pila cely cyklus a v pohode....radsej ju pi len do 14dc a mas pokoj...jeden cajik denne..

lucia1002
4. sep 2015

@petkazh ☹ tak to mi je luto..ale september sa isto.podari 😉

janikm
4. sep 2015

@lucia1002 taak asi sa k tebe nepridam, rano som testovala a belsi uz ani byt nemohol 😖 i ked kym nepride mrcha tak je nadej ale nebudem si zbytocne nic nahovarat 😒 plakat do vankusa nebudem urcite (iba do vreckovky 😀 ale nie srandujem) len ma stve ze pri mojom cykle si zase pockam na ovulku az koncom septembra-zaciatkom oktobra 😠

meggie07
autor
4. sep 2015

Ahojte baby.. Uz som spat od doktora.. Vsetko vyzera super, pichol mi pregnyl, tak mi prosiiiiim drzte palce 😵
@lucia1002 dufam,ze test nadalej tmavne.. 😉 🙏

lucia1002
4. sep 2015

@janikm tak este nie je nic stratene...dnes si kolko 11dpo? Tak urcite to treba brat s nadhladom, ale este sa moze vsetko zmenit 😉

lucia1002
4. sep 2015

@meggie07 joj zlatko, krasne tmavne 😉 dokonca vikendu este nazbieram testiky a potom sem dam foto ako tmavli...😉 juuuj, takze uz si mala pekne vajicka? Drzim straaaaasne moc palceky nech to po tom pregnyle vyjde!!!! 😵 ♥