Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Inak baby, tento mesiac sa vobec nesledujem, ale vsimla som si, ze vobec nemam ovulacne bolesti, len trosnku bolavy lavy vajrcnik...mohlo sa to zmiernit aj vdaka alchemilke? Tento cyklus som ju zacala pit, kvoli bolestivej MS. Cize netusim ci uz bola ovulka alebo kedy bude 😀 zacinaju ma palit prsty na ovulacne testy ale drzim sa, v tejto nevedomosti......
@lucia1002 no uvidim ci budem stihat ist rano kupit test alebo nie cize zajtra/sobotu najneskor vyskusam tak dam vediet co a ako 🙂 Inak cele poobedie citim vajecnik a vecer ma zacali boliet krize alebo mi do nich len vystreluje bolest kolien s ktorymi mam mensie problemy, neviem 🙂 tak aspon nejake "priznaky" citim, dufam ze ma test nezrusi 😀 😀
@fergiea mna tiez vcera premohla akasi depka ale musime to potlacit a nedat sa, hlavu hore, usmev na perach a mysliet na to ze skor ci neskor to nase stasticko v podobe pekneho vonaveho babätka pride 🙂 nic nam to nepomoze ked sa budeme trapit 😉 takze dnes posledny krat slzy a najblizsie az slzy stastia pri // teste 🙂
@lucia1002 mna tak naraz vsetko premohlo normalne od pasa dole by som sa najradsej amputovala - zle od zaludka, bolest vajecnikov, krizov a kolena ma bolia ze ani rozmyslat nemozem 😀 a vo veeeelkej miere za tu moju vydrz moze hlavne moja lenivost zbehnut do lekarne 😀 keby som mala po ruke testy tak by som ich ocikala asi vsetky naraz 3 dpo 😀
@trdielko149 dakujem krasne ale tak jasne že ja by som si male nedala vziať ani za svet dokym vo mne žije ale to dieťatko keby bolo postihnuté tak to je pre neho iba trápenie, aj pre rodiča je ťažko sa pozerať na vlastne dieťa ako sa trápi. Tak aj také osudy sa stávaju a keby ho aj teraz zachranili ešte nieje istota že je to už zažehnane, niektore veci je lepšie nechať na toho hore, lebo čo sa raz má stať, stane sa skôr či neskôr. Popravde ja veľmi neverim že to dopadne dobre aj som sa už s tym psychicky zmierila a teraz ma tato informacia dosť zaskočila a som z toho uplne nesvoja
@cejarka dakujem si zlata 🙂
@lucia1002 dakujem moja 💜 a mozem sa teda spytat aj teba ci nahodou nevies, alchemilka ovplyvnuje cyklus nejak dost? Zacala som ju pit kvoli MS bolestiam, mo momentalne necitim ani ovu bolesti 🙂 ci to moze byt aj tou alchemilkou. Inak zacina ma svrbiet ruka na ovu testy, ale odolavam vsetkemu co sa priblizuje mojmu cyklu 😀
@fergiea mojko, podla mna asi ovplyvnuje,..ja mam taku skusenost, ze som mala predtym cyklus uplne slabu MS a vtedy som zacala pit alchemilku a dalsia MS sa mi spustila po 19 dnoch...tiez slaba...ale prislo mi to, ze sa telo asi chcelo docistit...no a teraz som tiez pila...ale ci ti to moze natolko ovplyvnit bolesti tak to netusim... 😒 mozne to je...teraz si kolky den? len veru odolavaj poriadne 😀
snazilky presuvam sa k vam do septembroviek :/ uz som sa vyplakala :/ asi zacnem s ovu testikmi
@lucia1002 taak asi sa k tebe nepridam, rano som testovala a belsi uz ani byt nemohol 😖 i ked kym nepride mrcha tak je nadej ale nebudem si zbytocne nic nahovarat 😒 plakat do vankusa nebudem urcite (iba do vreckovky 😀 ale nie srandujem) len ma stve ze pri mojom cykle si zase pockam na ovulku az koncom septembra-zaciatkom oktobra 😠

@senselinka Ďakujem moc 😉