Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Jaj baby moje tak ja cakam na pondelok a idem k doktorovi lebo popravde nechce sa mi cakat do stredy. Uz treti den od tej nestastnej predoperacnej kontroly spinim aj krvacam skor taka stara krv cierna semtam cervena a akoby sa ten potrat nevedel rozbehnut. Uz som zmierena s kyretom skor by som chcela aby to bolo cim skor za mnou nech sa uz nemusim obmedzovat. Tak aspon teraz si uzivam na diske so sestrou co prisla po polroky z anglicka tak dneska zabava a pondelok plac 😀 ale vsetkym ostatnym vam z celeho srdca zelam nech vam to vyjde aj tehulkovanie dotiahnete do krasneho konca 🙂
@fergiea tak mozes ono ho mozes pit aj v kuse, neviem aky ma potom ucinok, kamoskaho pila cely cyklus koli silnym kramom, ju to nijak neovplivnilo, len sa ju neodporuca pit v prvych troch mesiacoch tehotenstva...tak asi preto ho piju len do ovulky...ked si pozries forum tu na mk tak tiez vela zien rovnako ako pri inofolucu nadava ze im rozhadzal cyklus....no neviem vsade sa ine pise aj co sa tyka uzivania. Niekde sa pise ze dokonca zlepsuje materske mlieko pri kojeni...na inej stranke ze zastavuje tvorbu mlieka....ze ho treba pit ako ked beries antikoncepciu...21dni a 7dni pauza...na baleni zase ze 2-3krat denne...tu na mk ze do ovulky....aleurcite si treba dat po case od neho pauzu...skus ho pit tych 21dni a tyzden pauza...ako antiku 🙂 antikoncepcny ucinok urcite nema 😀 😀 vraj nase prababky pouzivali tento caj pri liecbe neplodnosti, pri silnej ms...pri prechode...po potrate...posilnuje maternicu...drzim prst
@lucia1002 tak to mu urobis krasne prekvapko, urcite bude stastny a dojaty 🙂 a akym stylom mu to chces oznamit? 😀 das mu test alebo mu to len povies? 🙂 Inak ja hlasim 1DC nadranom mi dosla mrcha tak aspon mi to pekne vopred oznamuje BT, to jedno ma tesi 🙂 Ale nie som ani nejak smutna, skor manzel je zase taky sklesly a chodi okolo mna ako po spickach ci nieco nechcem 😀
Ahojte snazilky ako riesite svoje snazilkovanie s pracou ? a ako to funguje v českej republike ? idem sa k vam informovat z priatelom planujeme rodinku a moja zmluva je na dobu urcitu do konca novembra. ak by sa mi podarilo uz teraz otehotniet mam narok na nejaku ochrannu lehotu ? je tam nejaky zakon ze som v ochrannej lehote 6 mesiacov alebo az do nastupu na Matersku dovolenku ? Dakujem za kazdu odpoved
@laura444 no na sk ta vyhodit nemozu aleked ti skonci zmluvato je ine,, proste skonci nikto ich nedonuti ti ju predlzit. Mne konci v decembri a termin mam v marci. Ochranna lehita je ze ta v dobe trvania zmluvy nemozu prepustit, to je vsetko. Keby sa vambzadarilo tak jedine ze sa pred ukoncenim zmluvy das na marodku do nastupu na MD.
@laura444 ochranna lehota je tam len vramci poistenia kt.sa plati do zdravotnej poistovne...cize by si dostavala matersku pokial si si odrobila viac ako 270dni /ak sa nemylim v cisle/ ale neviem ako to je v CR...co sa tyka konca zmluvy tak ta ti skonci bezohladu na to ze si tehotna..zamestnavatel ti ju nemusi predlzit...je uz teda na tebe ci poskas radsej kym ti opat predlzua zmluvu al.budes potom doma... 😉
@lucia1002 niee to to urcite pochopi neboj 😀 pekne si to na neho vymyslela 🙂 potom napis ako to dopadlo 🙂 tak aj keby bola ovu skor aj tak sme sa snazili viac menej pravidelne a napriek tomu to teraz nevyslo ☹ citala som sice ze aj pri sexe pocas ovulky je len 30 % sanca na otehotnenie no musim priznat ze som netrpezliva 😠 tak uvidime ako buduci mesiac, urcite zacnem merat skor a k tomu testovat a hadam sa uz podari nieco, muz ma koncom juna narodeniny tak by som mu mohla podarovat potomka 🙂
@laura444 tiez neviem ako je to v CR ale @lucia1002 ma pravdu, p. pomer konci uplynutim doby na ktoru je dojednany, ale pises ze je to koncom novembra tak to su nejake 3 mesiace a ak by si aj otehotnela teraz hned v septembri tak brusko by ti nemalo byt este vidno a zamestnavatelovi by si to oznamila az po predlzeni zmluvy 🙂
Inak co sa tyka prace tak ja som aktualne nezamestnana, pracujem len na dohodu par hodin tyzdenne ale zamestnanie si hladam aj budem pokial nebudem mat viditelne brusko 🙂 Snazenie sme doteraz kvoli tomu odkladali ale ktovie kedy si najdem normalnu pracu kedze uz par mesiacov sa mi to nedari tak sme sa rozhodli viac necakat 🙂
@tinka881 tak ja už som si zbalila aj veci preistotu, dufam že to už zajtra definitivne skonči lebo popravde už nemam sil na to. Chcem sa teraz venovať domčeku a tak za 3-4 roky snad do toho zase pôjdem ked sa všetko ukľudni a ja naberiem novu energiu a silu isť do toho. Aj môj organizmus si potrebuje oddychnuť a nabrať všetky potrebne latky a mineraly aby spravne fungoval a potom aj babätku bude dobre v brušku 🙂
Ahojte baby. Tak ja som si teraz spravila ovu test, jeden jediny za tento cyklus a vyskocili na mna dve ciarky - dnes 13DC. Pijem alchemilku a vdaka nej asi prvykrat v zivote citim, ze mam aj pravy vajecnik a mam v nom velky tlak, to som este nezazila. Sem tam som si dala aj ten vas grepovy dzus 😀 Aj napriek ovu testu sa nejdem "snazit", berie to vela sil a energie. A nase milovanie je uplne ine, ako ked som tocila o robeni babatku.... strasne sa tesim, ze ma boli pravy vajecnik, lebo ten som asi doteraz mala dost lenivy podla vsetkeho. Rano idem na hematologiu, drzte mi palce, aby som mala lepsi krvny obraz ako pred par mesiacmi 🙂 prajem vam krasny vecer. Ps: posuniem gynex, uzivany asi 5 dni, ktora chcete piste 🙂
@meggie07
@fergiea
@janikm takze prekvapko dopadlo dobre...vobec som necakala taku reakciu 😀 zabalila som mu to nakoniec do baliaceho papiera a navrch dala karticku a vo vnutri bolo, ze MAJ 2016...tak poteseny ze ake prekvapko som mu nachystala... 🙂 pozera a vravi, ze co bolo v maji 2016?? takze zatial netusi, potom to rozbali pozera na digi test a az ked zbadal oblecko pre mimi, tak pochopil a zacal sa strasne smiat 😀 a on ze mi to neveri, ze si robim z neho srandu a smial sa...jednoducho tomu nechcel uverit... 😀 tak som mu isla ocikat dalsi test a ukazala..a on ze neveri, ze ked to nebude mat cierne na bielom tak neuveri 😀 potom na mna pozera, ze to fakt? tak bol rad 😉 no on oslavoval sam 😀 som bola unavena, ze idem spat a on si este pivko otvara a ja na neho pozeram a on ze co, sak oslavujem 😀 tak a potom, ked prisiel za mnou do postele, tak si ma tak silno k sebe privinul ako uz dlho nie 😉
@fergiea krasny testik 😉 inac, co sa tyka snazenia, tak moj bol z toho mimo...nikdy som mu nehovorila, kedy mam plodne dni, kedy som si robila testy a podobne...vedela som to len ja 😉 tak to bolo lepsie, aspon on nebol do toho tak zatiahnuty a lubkali sme sa vtedy, ked sme chceli... 😉 inac super, ze alchemilka takto zaposobila 😉 drzim prsty 😵
@lucia1002 jeeej to je krasne tak super, krasne prekvapenie 🙂 ja som drahemu nikdy priamo nehovorila mam plodne dni podme na to. Ja skor celkovo ze ideme robit babatko. Ale ovu testy tiez neukazujen ani nehovorim. Viac menej pre seba som si ho aj tentokrat spravila. No ale trnto meisac je vazne pokojnejsi a za alchemilku som velmi vdacna. Dnes citim taky tlak akokeby mi ten pravy vajecnik chcel explodovat 😀 ktovie, ci bude prave on vitazny
@fergiea je super, ked sa clovek na to tak nezameriava..jednoducho sa treba lubit a nie robit babatko 😉 prave teraz mozno bude ten uspesny, lebo to robite naozaj z lasky a len pre vas dvoch a nie za ucelom babatka 😉 aj ked samozrejme zelany vysledok je samozrejme babo 😀 inak aj moj bol uspesny pravy vajecnik 😉 a aj teraz ma pobolieva stale na pravej strane 😉 ja som tiez nesmierne vdacna alchemilke...je to veru zazracna bylinka...i ked mne zaucinkovala v cykle dost neskoro, ale radsej neskoro ako nikdy 😉
Ahojte baby..
@lucia1002 super, sa tak tesim spolu s tebou.. super prekvapko, som vedela,ze sa bude tesit.. 😉 dufam,ze ta budem coskoro nasledovat spolu s ostatnymi.. v sobotu sme vytiahli zbrane a bojovali 😀 😀 ako to p.doktor nazval.. dali sme all in.. alchemilku do ovu, kyselinu listovu, magne B6, grep, pregnyl,gel, a teraz ananas.. uz sme ozaj viac pre to spravit nemohli, tak dufam.. 😵 😵
@espoleta drzim moc palce a myslime na teba.. potom nam daj vediet ako si dopadla..
@juliett99 drzim palce u doktora, pevne verim,ze budu dobre spravy.. 🙂
@fergiea pekny test, pevne verim,ze to vyjde, a uz dalsi nebudes musiet robit
@puffu ako pokracujes? co noveho?

@fergiea ti poviem, ze som cakala, ze ked si najdem // tak budem uplne inak reagovat...ale bola som uplne v klude, len ja som mala uz pred testovanim pocit, ze to asi vyslo a v noci sa mi snivalo, ze som si robila test a boli tam //... 😉 ale tak na 9dpo som mala ducha, tak som neplasila a som si povedala potom, ze to uz vydrzim do peknych ciarok 😀 tak vies, ale bola som aj teraz dost v robote, takze sme spolu neboli vela, tak ma to az tak nelakalo 😉